Bir süredir yoğunluktan dolayı paylaşımda bulunamamıştım. Tabi bu süre zarfında boş durmadık aracın yapım işleri devam etti.. Peki neler yaptık, kısaca özetleyeyim..
İzolasyon üzerine gelecek tüm kontraplakların kaplamaları, WC ve Buzdolabının olduğu bölümün kaplamaları ve bunların cilalarını yaptık. Kaplama olarak doğal bambu tercih ettik. WC nin iç kaplaması için iki yüzeyi laminat, geniş olan diğer iki yüzü marin suni deri kullandık. Aynı şekilde tavan da marin deri oldu.
Aracın elektrik kablolalarını çektik. Hem 220 hem de 12 volt kullanacağım.
Duş teknesini monte ettik. WC servis kapısını açtık.
Temiz su depolarını polietilen atık su deposunu krom kullanacağım. Atık su deposunun imalata verdik.
Portatif olan 4. yatağın bağlantı noktaları yaptık. Bu yatak 8 parçadan oluşuyor ve açıldığında 65×175 cm ölçülerine sahip ve oldukça sağlam oldu. ( test ettim beni bile çekti )
Oturma grubunun konstrüksiyonunu yaptık.
Bugün truma boilerin egsoz çıkışını kestim. Aracın zeminine pvc döşeme aldım. İlk önce PVC döşemeyi tüm işler bittikten sonra boş kalan alanlara döşemeyi düşünmüştüm ama şimdi fikir değiştirdim. Banyo haricindeki tüm zemine bütün olarak döşeyeceğim.
Bugün ayrıca diğer dolap ve tezgahların ölçülerini aldık. İnşallah pazartesi kesime başlıyoruz....
iş yavaşyavaş kendini göstermeye başladı ama alacak yolumuz var...