Teşekkürler Egeboncuk, arkadaş ve dostlar yardımıylaHakan Bey
planınız çok güzel herşey gönlünüzce olsun zor meşakkatli ama bir okadarda keyifli bir işe kalkıştınız kolay gelsin
zorlukları kolay hale getireceğiz inşallah...
Teşekkürler Egeboncuk, arkadaş ve dostlar yardımıylaHakan Bey
planınız çok güzel herşey gönlünüzce olsun zor meşakkatli ama bir okadarda keyifli bir işe kalkıştınız kolay gelsin
Sn. İstanbulteks çok güzel ve orjinal bir çalışma olmuş, elinize sağlık..Hakan bey kolay gelsin ,Tasarım ve imalatı bana aittir meslek sırrıdır teknigi Bu araç bitmek üzere fiat 13 metreküp ducatoya başlayacağım biraz daha faklı model asansör yatak modeli tasarladım.
Teşekkür ederim..Sn. İstanbulteks çok güzel ve orjinal bir çalışma olmuş, elinize sağlık..
Herkese iyi dilekler için tekrar teşekkürler..Hakan bey çok güzel gidiyor. Kendi motokaravanyını yapmayı düşünenler olarak takipteyiz.
Son durum nedir ne kadar ilerleme katetiniz resimlerini marek ediyoruz.
Birde alınan malzemeler özellikle de arka kapının ve yan kapının fiyatları ne kadar tutuyor bilgi verebilirseniz çok sevinirim bende buna benzer bir araç hayal ediyorum ne kadar bütçe gerekir diye sordum.
Hüseyin bey, yan kapıyı değiştirmemin nedeni sizin de belirttiğiniz gibi çarpma kapının daha pratik olması ve görsel olarak da aracın daha fazla karavana benzemesi. Arkayı ise ses, toz, ısı yalıtımı ve benim planıma daha uygun olacağı için değiştirdim.Malum benim planda aracın arka tarafında U şeklinde yatağa dönebilen oturma grubu olacak. Tabi bu değişikliklerin pratikte olumlu ve olumsuz taraflarını inşallah yapacağımız gezilerde göreceğiz.Almanya’da sürgülü kapılara „kamping belası“ da denir. Bu kapıyı her kapayışta bütün komşular gürültüyü duyarlar, uyuyanlarda uyanırlar. Bu bakımdan sürgülü kapının yerine çarpma kapı bir çok yönüyle daha pratik.
Arka kapıların kapanmasına ben pek sıcak bakamıyorum. Özellikle yaz aylarında arkadaki iki kapıyı açıp önede bir perde koyarak aracın içini hem büyütüyorum hemde havalandırmak kolay oluyor. Ayrıca burayı duş olarak ta kullanırız. Tabi karavancılıkta zevkler çok farklı. Gezilerinizde bu kapıyla ilgili deneyimleriniz forumda önemli bir bilgi olacaktır.
Başarılı çalışmalar.