feyizu
Ana Kamp
Eee şimdi de yapıştırıcısı sormak farz oldu.. Umarım bir yerlere not almışsınızdır.. Marka cins vb?Sn. Feyizu, paneller polikristal.Firma yetkilisi verimlilik açısından bizim bulunduğumuz bölge için her ikisinin de uygun olduğunu söyledi. Rayların ise kendi üretimleri olduğunu sanmıyorum. Ray sistemi benim çok hoşuma gitti doğrusu. Rayların Montajı esnasında tavana herhangi bir delik açılmadı. Sadece kuvvetli bir yapıştırıcı kullandılar. Panelleri ise rayların üzerine özel bir parçayla monte ettiler. İstenildiğinde rahatlıkla demonte edilebilecek. Ayrıntılı bilgi için güvenli enerji firmasından Sabit KARANLIK beyle görüşebilirsiniz.
Herkese iyi dilekler için tekrar teşekkürler..
Sn. A. TURKOĞLU, Malzemeleri farklı kaynaklardan temin ettim, cam ve tavan havalandırmaları Bursa'dan Ertuğrul beyden aldım.( Fiyat malum kurdaki artış nedeniyle değişebilir güncel fiyatı Ertuğrul beyden isteyebilirsiniz.) Truma boiler, Thetford evye,ocak WC, PC220 kontrol panelini Termosa firmasından, Duş teknesi ve 28×28 fiamma hekiyi sahibinden.com karavanbutik firmasından aldım..Sırada güneş panelleri akü inverter v.s var onları halledeceğim..
Motokaravan dönüşümünde doğal olarak kullanılan malzemenin durumuna göre fiyat değişiyor tabiki.. İthal ürün kullandığınızda euronun da bu noktalara gelmesi nedeniyle maliyet oldukça artıyor..Düzgünce birşey yapayım derseniz herhalde 50 bin TL gibi bir bütçeyi göze almanız gerekir diye düşünüyorum..
HTC One M9PLUS cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi