2006 Model T5 İçin Çekyat

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Boğaç Erkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,267
Ynt: 2006 Model T5 İçin Çekyat

Paniğe gerek yok. Atila bey varsayımlar üzerine konuşuyor. Şu anda ortada bir şey yok. Dereyi görmeden paçaları sıvamanın alemi yok. Kanun çıksın hele bir. Bir tasarı kanunlaşıncaya kadar onlarca kez değişir. Atila beyin hangi tasarıdan bahsettiği bile meçhulken olmayan bir şeyin paniğini yaşamak abes.

Etiketler

TA2RX' Alıntı:
Paniğe gerek yok. Atila bey varsayımlar üzerine konuşuyor. Şu anda ortada bir şey yok. Dereyi görmeden paçaları sıvamanın alemi yok. Kanun çıksın hele bir. Bir tasarı kanunlaşıncaya kadar onlarca kez değişir. Atila beyin hangi tasarıdan bahsettiği bile meçhulken olmayan bir şeyin paniğini yaşamak abes.
Panik? abes?? Üzülerekbelirteyim ki bu sözlerinizi konu ve yazılanlarla ilişkilendiremedim. Herhalde bir şeyleri yanlış anladınız. Ya da ben yanlış bir yerde yazıyorum.
Henüz karavan ruhsatı alması sözkonusu olamayan 5 yıldan yeni araçlar ile ilgili -geçici çözüm olarak- yatak olabilen koltuk çözümleri ile ilgili çözümleri araştırıyordum. Bilmeden bir abes var ise özür diliyorum.

BORABORA' Alıntı:
Panik? abes?? Üzülerekbelirteyim ki bu sözlerinizi konu ve yazılanlarla ilişkilendiremedim. Herhalde bir şeyleri yanlış anladınız. Ya da ben yanlış bir yerde yazıyorum.
Henüz karavan ruhsatı alması sözkonusu olamayan 5 yıldan yeni araçlar ile ilgili -geçici çözüm olarak- yatak olabilen koltuk çözümleri ile ilgili çözümleri araştırıyordum. Bilmeden bir abes var ise özür diliyorum.

Bir yanlış anlama olduğu kesin. Sizin yatak olabilen koltuk çözümü araştırmanızla ilgili hiç bir şey söylemedim. Sözlerim Atila bey'in mevzuat değişikliği ile ilgili varsayımlarıyla hareket edip paniğe kapılmanın abesliği üzerine.

YouTube'da "seritcioglu-hodry-karavan" videosunu izleyin - seritcioglu-hodry-karavan: http://youtu.be/Qe7P-gZIPFc

selcuk

Ankara sitelerde koltuk imalatı ile uğraşıyorum yakın zamanda 12m3 ducato aldım resimlerdeki iki kanepenin sistemlerini birleştirip ducato ölçülerinde 180 cm açmak için çalışıyorum hatta seri üretime geçmeyi düşünüyorum sağlık sorunlarım yüzüden yarım kaldı ama bitince haftaya yeni bi başlıkta duyuracağım değerli fikirleriniz benim içi önemli 0553 4023838 Kadir
l

yatakli-kanepe-.jpg

masal? kanepe.JPG

Geçmiş olsun,tez zamanda sağlığınıza kavusursunuz umarım. Merakla bekliyorum yapacağınız cekyati, ayri bir başlık açsanız bile buraya da link koyabilir misiniz,konu bütünlüğü açısından. Teşekkürler

selcuk

Herkese merhaba,
2012'den bu yana ticari aracın hususi kullanımı, özellikle 5 yılını doldurmamış bir panelvanın kamper olarak kullanımıyla ilgili bir değişiklik oldu mu?
Gezi ve kamp işine, araç üstü çadır yerine daha ferah ve konforlu bir panelvan ile devam etme düşüncesiyle başlıkları tararken, Karavan Ruhsatı Olmadan Demonte Mobilya İle Trafikte Sorun Yaşarmıyız? başlığındaki link sayesinde fark ettim bu başlığı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR