2004 Freelander 1.8 SE yardım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan syncope Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,607

syncope

Ana Kamp
Sevgili abilerim arkadaşlarım.
Öncelikle hepinize selam ve saygılarımı sunarım.
Adım Ferhat. İstanbul'da ikamet ediyorum. Aslen Aydın'lıyım.
Siteye bugün üye oldum. Almayı düşündüğüm bu araç hakkındaki yorumları araştırırken yolum düştü siteye.
Allah nasip ederse katılımcı olmayı istiyorum bundan sonra.

Beni resimdeki araç hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Çünki pazertesi günü aracı görmeye gideceğim ve alacağım nasipse. Kaporasını verdim.
Araç 2004 model, 1.8 benzinli SE Paket. hiç lpg takılmamış. Muhtemelen ben lpg takacağım.
Aracı şehir içi ve uzun yol seyahatlerinde arazi dışında kullanacağım.
107.000 km.de. Sadece sol ön çamurluğu değişmiş ve belden aşağı lokal boya var. 29.000 TL ye anlaştık.
İnternet te bulabildiğim en uygun 2004 model freelander buydu.

Merak ettiğim diğer konular:
Yıllık taşıt vergisi, parça fiyatları, yağ ve filtre değişim masrafları, 10.000 15.000 km bakımları şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Benim için altın değerindeki yorumlarınızı bekliyorum.
Svg.

Etiketler
Ynt: 2004 Freelander 1.8 SE yardım.

Arkadaşlar lütfen yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Şimdiden hayırlı olsun aracınız diyeyim öncelikle,ben 1.8 2000 model sahibiyim benim çok sorunum oldu bu araç ile ilgili ama 2004 modeller çok farklı ve daha düzgünler,benim size tavsiyem aşağıda adresi vereceğim,buradan uğur beyi arayarak aracı ona götürün öncelikle bir baksın derim ,diğer bilgileride ücrfetlerinide size rahatlıkla verebilir.şimdden kolay gelsin

Anıl Oto Bostancı
Çetinkaya Sk. No:2 Bostancı
34752 İstanbul Türkiye
Tel: +90 216 573 59 59
Fax: +90 216 575 23 34

E-mail: info@aniloto.com

Teşekkürler. Servise muhakkak götüreceğim.
Ben servisin yanında, kullanıcı yorumlarınıda çok merak ediyorum.
Değerli tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Sizlerinde yorumları benim için çok önemli..
Svg.

detaylı tartışmalar yapıldı, buradan okumanızı tavsiye derim. sorulmamış soru kaldığını sanmıyorum. Ayrıca Anıl oto ve Uğur doğru adres...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8566.msg373931#msg373931

Link için teşekkür ederim Tolga bey..
Verdiğiniz linkin ilk 12 sayfasını falan okudum ama, genellikle 99 - 2001 model araçların ve 2004 üzeri td4 modellerin tartışıldığını görünce devamına bakmamıştım.
Tekrar inceleyeceğim.

s a imkanın varsa dizelini al keyifli araçlardır verdiğin paranın hakkını sana verir yolda bırakmaz.detaylı yazılarımız var görüşlerimiz var onları incele biraz ben dizel kullanıcısıyım saygılar.

Teşekkürler Necip ve Kaan bey..
2.0 TD4 modelleri bütçemi aşıyor ne yazık ki..
Ancak 1.8 benzinli modellerin 2004 ve üzeri olanlarının daha az sorun çıkardığı konusunda fikir sahibi oldum forumda.
Bakalım nasıl çıkacak araç göreceğiz yarın. Svg.

arkadaşım aynı arabadan ben 6 ay önce aldım. benmkinde de tüp yoktu.kendim taktırdım.tavsiyem atiker marka holojen enjektörlü lpg taktırman.araç lpgde km de 20-25 krş yakıyo.bakımları çok masraflı değil. zaten normal şartlarda arıza veren bi araç değil.ben aldığımda servise soktum 1000tl harcadım daha sonra 20000km yol yaptım 130lira yağ parasının haricinde tek kuruş ödemedim. tek zaafı sanrufu.arıza verdiğinde düzen tutmuyo mümkünse dikkatli kullan.bu araçları karalayan çoktur. bence isabetli bi karar vermişsin hayırlı olsun

Sunroof'taki sorununuz nedir? Açıklarsanız belki çözüm bulmanız konusunda yardımcı olabiliriz. Aracınızı güle güle kullanın.

Merhaba sana aracın vergisi konusunda biraz bilgi verebilirim sanırım. Motorlu Taşıt Vergilerinde bu tür araçlarda 2 unsur göz önünde bulundurularak vergilendirme yapılır. 1-Aracın yaşı 2- Motor silindir hacmi. Almayı düşündüğün aracın motor silindir hacmini yazmadığın için sana verginin miktarını söyleyemeyeceğim ama vegi miktarını nasıl bulacağını kısaca anlatayım. Gelir İdaresi başkanığının internet sitesinde mevzuat bölümüne gir, ordan motorlu taşıtlar vergisini seç, üstte tebliğler bölümünden 34 seri numaralı tebliğde I sayılı tarifeden öğrenebilirsin. Eğer buradaki vergi tutarı aracın kasko değerinin %5'inden fazla ise araç bir alt dilimden vergilendirilir.

Arkadaşlar merhaba, hepinize fikirlerinizden ötürü çok teşekkür ederim.
Aracı aldık, 1.5 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. sunroof sorununu işçilik dahil 180 TL. ye çözdük, dişli sıyırmış sanırım, ayakları sağlam dediler.
Şu an için hiç bir problem yok araçta, hararet sıhhatli, hep normal seviyede. Araç benzinle uzun yolda 290 TL, şehir içinde 370 - 400 TL arası yaktı. Tüp taktırmadım.
Temmuz Ayı motorlu taşıtlar vergisini dün ödedim. 263 TL.
Hepinize sevgiler. Ferhat.

Ynt: 2004 Freelander 1.8 Se Yardım.

Merhaba arkadaşlar Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama böyle bir araçta ben düşünüyorum 2004 Model 1.8 HSE paket... Ancak bazı çekincelerim var özellikle kronik sorunları ve LPG uyumu konusunda siz bu aracı kullanmış olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirlerse bu konu hakkında minnettar olurum... Birde öğrendiğim kadarıylar bu aracın 1999,2000,2001,2002,2003 Model aralığındakilerde bazı sorunlar olduğu acaba 2004 ve sonrasında bunlar çözüldümü?

Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler.

ben kullandim bu aractan,conta yakma problemi oluyo lpg ile uyumu iyiydi gayette ekonomikti,yuksek hizlarda 5vites yeterli gelmiyordu benzinde de gazda da cok hizlanmiyordu.surekli bir yerinden yag kaciriyodu.yag su surekli kontrol etmek lazimdi.4cekeri genelde arizali oluyor abs lambalari yaniyor genelde ibrelerin ordaki ariza isaretlerinin lambalarini sokuyolar dikkat etmek gerekiyor.2003 modeldi benimkisi 1.8
aldigimin 2. haftasi guzel bi kârla sattim ben,kurtuldum da diyebiliriz :smiley: tavsiye etmem acikcasi fiyatindan dolayi cikmazda oldugunuzu tahmin ediyor lakin o paralara baska jip yok.daha eski modellere bakabilirsiniz belki goruntu daha yasli durucak ama daha uzun omurlu olacagina eminim.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri