syncope
Ana Kamp
Sevgili abilerim arkadaşlarım.
Öncelikle hepinize selam ve saygılarımı sunarım.
Adım Ferhat. İstanbul'da ikamet ediyorum. Aslen Aydın'lıyım.
Siteye bugün üye oldum. Almayı düşündüğüm bu araç hakkındaki yorumları araştırırken yolum düştü siteye.
Allah nasip ederse katılımcı olmayı istiyorum bundan sonra.
Beni resimdeki araç hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Çünki pazertesi günü aracı görmeye gideceğim ve alacağım nasipse. Kaporasını verdim.
Araç 2004 model, 1.8 benzinli SE Paket. hiç lpg takılmamış. Muhtemelen ben lpg takacağım.
Aracı şehir içi ve uzun yol seyahatlerinde arazi dışında kullanacağım.
107.000 km.de. Sadece sol ön çamurluğu değişmiş ve belden aşağı lokal boya var. 29.000 TL ye anlaştık.
İnternet te bulabildiğim en uygun 2004 model freelander buydu.
Merak ettiğim diğer konular:
Yıllık taşıt vergisi, parça fiyatları, yağ ve filtre değişim masrafları, 10.000 15.000 km bakımları şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Benim için altın değerindeki yorumlarınızı bekliyorum.
Svg.
Öncelikle hepinize selam ve saygılarımı sunarım.
Adım Ferhat. İstanbul'da ikamet ediyorum. Aslen Aydın'lıyım.
Siteye bugün üye oldum. Almayı düşündüğüm bu araç hakkındaki yorumları araştırırken yolum düştü siteye.
Allah nasip ederse katılımcı olmayı istiyorum bundan sonra.
Beni resimdeki araç hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Çünki pazertesi günü aracı görmeye gideceğim ve alacağım nasipse. Kaporasını verdim.
Araç 2004 model, 1.8 benzinli SE Paket. hiç lpg takılmamış. Muhtemelen ben lpg takacağım.
Aracı şehir içi ve uzun yol seyahatlerinde arazi dışında kullanacağım.
107.000 km.de. Sadece sol ön çamurluğu değişmiş ve belden aşağı lokal boya var. 29.000 TL ye anlaştık.
İnternet te bulabildiğim en uygun 2004 model freelander buydu.
Merak ettiğim diğer konular:
Yıllık taşıt vergisi, parça fiyatları, yağ ve filtre değişim masrafları, 10.000 15.000 km bakımları şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Benim için altın değerindeki yorumlarınızı bekliyorum.
Svg.