gelandewagen
Ana Kamp
filtrelerde gözünüz kapalı "mann filter" kullanabilirsiniz. oldukça kaliteli ve kendini kanıtlamış bir markadır. hatta bazı araçlar fabrika çıkışı mann filtreye sahip. mopar filtreleri zor ve pahalı bulursunuz, ama mann'ı her yerde bulabilirsiniz, iyi markadır memnun kalırsınız 4.7'mde bütün filtreleri mann kullanıyordum.
lambayı söküp, sanayide herhangi bir elektrikçide bulabilirsiniz.
lambalar, ampüller, körükler, lastikler vs. için orjinal teminini beklemeyin, amerikan arabası doğru ama bu eziyet olur. bu tarz ürünlerin birebiri sanayilerde mevcut, önce sanayide iyi bir usta ve çevre edinin.
örnek, orjinali 10 güne gelecek bir körük 50tl+kargo, sanayide alacağın kaliteli ürün 35tl, sanayide ucuz alacağın kıytırık ürün 25tl.
trigeri orjinal tak tabi ki. ona lafım olmaz.
ama v kayışını mopar çok zor bulursun.
jeep parçacılarında crown gibi amerikan kaliteli yan sanayi ürünler mevcuttur, ama biraz pahalıya gelir.
v kayışını da söküp, bi parçacıda ölçtürüp alabilirsin. valeo vs. bilindik kaliteli ürün al, hiç sorun olmaz merak etme.
bir de..
araç güzel gibi, hayırlı olsun.
Teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için. Aracı eşim için almıştım ama kullanmakta biraz zorluk çekti arabalarımızı değiştirdik. V kayışını continental marka buldum onu alıp taktırırım artık. Parça sıkıntısı vs çekebileceğim aklıma gelmişti ama direksiyona oturunca yakıtmış parçaymış hiçbirşeyi umursamıyor insan çok keyifli bir araç