2004 2.4 Kj Jeep Cherokee

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gelandewagen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,863
filtrelerde gözünüz kapalı "mann filter" kullanabilirsiniz. oldukça kaliteli ve kendini kanıtlamış bir markadır. hatta bazı araçlar fabrika çıkışı mann filtreye sahip. mopar filtreleri zor ve pahalı bulursunuz, ama mann'ı her yerde bulabilirsiniz, iyi markadır memnun kalırsınız 4.7'mde bütün filtreleri mann kullanıyordum.

lambayı söküp, sanayide herhangi bir elektrikçide bulabilirsiniz.
lambalar, ampüller, körükler, lastikler vs. için orjinal teminini beklemeyin, amerikan arabası doğru ama bu eziyet olur. bu tarz ürünlerin birebiri sanayilerde mevcut, önce sanayide iyi bir usta ve çevre edinin.
örnek, orjinali 10 güne gelecek bir körük 50tl+kargo, sanayide alacağın kaliteli ürün 35tl, sanayide ucuz alacağın kıytırık ürün 25tl.

trigeri orjinal tak tabi ki. ona lafım olmaz.
ama v kayışını mopar çok zor bulursun.
jeep parçacılarında crown gibi amerikan kaliteli yan sanayi ürünler mevcuttur, ama biraz pahalıya gelir.
v kayışını da söküp, bi parçacıda ölçtürüp alabilirsin. valeo vs. bilindik kaliteli ürün al, hiç sorun olmaz merak etme.

bir de..
araç güzel gibi, hayırlı olsun.

Teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için. Aracı eşim için almıştım ama kullanmakta biraz zorluk çekti arabalarımızı değiştirdik. V kayışını continental marka buldum onu alıp taktırırım artık. Parça sıkıntısı vs çekebileceğim aklıma gelmişti ama direksiyona oturunca yakıtmış parçaymış hiçbirşeyi umursamıyor insan çok keyifli bir araç

Etiketler

2002-2004 arası 2.8 dizel motorlar çok ses çıkarıyor. Aldığım aracın motor kondisyonu çok hoşuma gitti ve kesinlikle makyajlı kasa dizellerin daha sessiz çalıştığını düşünüyorum. Aracımın ufak tefek eksikleri var onları temin etmem gerekiyor. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

-Orjinal Jeep 2.8crd yakıt filtresi almak istiyorum
-Orjinal Jeep 2.8crd V kayışı almam gerekli
-Amerikan T21 Arka stop lambası
Şimdilik bu kadar. Teşekkürler

Ekli dosyayı görüntüle 500287

Ekli dosyayı görüntüle 500288

Ekli dosyayı görüntüle 500289

Ekli dosyayı görüntüle 500290

Hayırlı olsun. Keyifli ve sağlıklı sürüşler dilerim. Plaka Ankara, siz de Ankarada iseniz bir bilene yönlendirebilirim. Amerikan da bilen usta çok önemli, 30 liralık plastik bir parça için motorunuzu rektefiye etmeye, yağ değişimi gereken şanzıman için şanzımanı indirmeye çalışırlar. Bilginize.

Hayırlı olsun. Keyifli ve sağlıklı sürüşler dilerim. Plaka Ankara, siz de Ankarada iseniz bir bilene yönlendirebilirim. Amerikan da bilen usta çok önemli, 30 liralık plastik bir parça için motorunuzu rektefiye etmeye, yağ değişimi gereken şanzıman için şanzımanı indirmeye çalışırlar. Bilginize.
Cok dogru tespit. Bahsettiginiz olay hemen hemen her yerde var. Referans verilen yerleri tercih etmeli.

Evet haklısınız. Ben Adana’da bulunuyorum. Bu çevrede tavsiye edeceğiniz servis var mı?

Merhaba arkadaşlar. Arazide kullandığım Honda H-RV marka aracımı yetersiz gelmesi sebebiyle sattım. Yerine Mercedes G düşündüm fakat 1984-1990 modelleri bütçemin çok üstünde.

Jeep Cherokee KJ 2.4 bütçeme uygun geldi. Aracın LPG uyumu da yakıt tüketimini düşürüyor.

530927998 İlan nolu aracı tavsiye eder misiniz? Sahibi bakımlarını yeni yaptırmış. 2.4 motorların herhangi bir kronik sorunu bulunuyor mu?

sorunlu bir arac degildir ancak ornek veriyorum bir oksijen sensorunu bulmak icin baya ugrasirsiniz oem parcayi gectim yan sanayi parcasi da ulkemizde fazla olmayan bir aractir kisacasi sikinti yaratmadigi mufdetce sıkıntısız bir araçtır ancak yedek parcasi sıkıntılıdır bulmasi zordur

sorunlu bir arac degildir ancak ornek veriyorum bir oksijen sensorunu bulmak icin baya ugrasirsiniz oem parcayi gectim yan sanayi parcasi da ulkemizde fazla olmayan bir aractir kisacasi sikinti yaratmadigi mufdetce sıkıntısız bir araçtır ancak yedek parcasi sıkıntılıdır bulmasi zordur
evet parçası biraz sıkıntı yaratabiliyor. özellikle iç aksamları zor bulunuyor.

dün kazayla aracın iç lambasını kırdım :smiley: bu lambayı temin edebileceğimiz site var mı? bide yurtdışında aksesuar olarak tavsiye edeceğiniz web sitesi bulunuyor mu

IMG_0957.jpg

Arkadaşlar 7 nolu parça lazım bana nerden temin edebilirim? Usta “Sibop kapağına giden buhar emiş hortumu” dedi. 6 ve 7 lazımdı 6 nolu parçayı temin ettim.
Parça Kodu: 53013729AC

230C7BB7-B0AE-4215-B030-C35676CF1586.jpeg

A6B3A331-2391-4EC0-B228-28B12448F362.jpeg

C05907E8-FA94-4807-9C3B-BBD752D8E06A.jpeg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
erdemkiramer

Çevrimiçi üyeler

Geri