merhabalar. 2 ay önce 2003 model 3,0 td 250000 km de vogue satın aldım. 2 hafta önce akşam aracımı park ettim sabah çalıştırdığımda ekranda transferbox neutral yazısı çıktı ve sarı dağ ışığı yanıp sönmeye başladı. vitesi D yada R konumuna getirdiğmde araç tepki vermedi. tekrar P ye alırsam cııırrrr diye bir ses geliyordu. Bu arada bulgaristanda yaşıyorum ve bu olayda bulgaristanda oldu. yani usta konusunda kıt bir ülke. daha sonra aracı bir ustaya götürdük bilgisayara fln bağladılar ve arazi şanzımanı dediler. bende çıkmasını aldım ve takıldı fakat 2 hafta kullandım bugün yine aynı sorun. araç yerinden kımıldamıyor p de ve r de sanki N deymiş gibi hiç tepki vermiyor. bu konu ile ilgli bilgisi olan varmı. aynı parça 2 hafta da tekrar arıza yapabilirmi. bu kadar nazikmidir bu parça. ayrıca hiçbir belirtisi olmadan bir anda arazi şanzımanı arıza nasıl yapabilir. ikinci defa arıza yaptığına, arıza yapmadan önce aracı stop ettim ardından hemen çalıştırdım ve hiçbir tepki yok. bu sanki elektronik bir arıza gibi geliyor??