uslsy
Kamp II
İşe yarıyor mu onlar Ali abi.Enjektör olması mümkün bence de, würth dizel enjektör temizleyici var bir deneyin.
İşe yarıyor mu onlar Ali abi.Enjektör olması mümkün bence de, würth dizel enjektör temizleyici var bir deneyin.
İşe yarıyor mu onlar Ali abi.
Bence yarıyor abi, bizim Serdar usta da önermişti bana.
6 ayda 1 kullan diye.
yaramaz olur mu aaah ahhhBugün ekledim yakıt alırken abi..
O kadar diyorsun.. Ben de genelde faydadan çok zarar diye okuyorum sağda solda ama eskide kaldık demekki..yaramaz olur mu aaah ahhh
Bugün ekledim yakıt alırken abi..
)Hadi hayırlısı akşam alırım tecrübelerini
Bayadır konu pasif ama neler neler oldu. Araç tam gaz devam. İnceden yükseltmeler, enejktörlerin revizyonu ve daha neler neler... Hiç sormuyorsunuz da, yahu konuda neden ses yok diye.
Gelişmeleri, masrafları ve çözümlerini merak edenler varsa hadi bi el kaldırsın göreyim. Bir kaç faydalı post atalım buraya.
Bayadır konu pasif ama neler neler oldu. Araç tam gaz devam. İnceden yükseltmeler, enejktörlerin revizyonu ve daha neler neler... Hiç sormuyorsunuz da, yahu konuda neden ses yok diye.
Gelişmeleri, masrafları ve çözümlerini merak edenler varsa hadi bi el kaldırsın göreyim. Bir kaç faydalı post atalım buraya.
Ne aldın ne yaptın hiç haberimiz yokBayadır konu pasif ama neler neler oldu. Araç tam gaz devam. İnceden yükseltmeler, enejktörlerin revizyonu ve daha neler neler... Hiç sormuyorsunuz da, yahu konuda neden ses yok diye.
dizel araçta gaz kelebeği olmaz. yakıt miktarına göre devir artıyor. o nedenle aşırı yağ konunca motor sürekli devirlenip durdurulamaz. om642 motordaki kelebek, emisyon kontrolü ve soğuk havadaki kolay çalışma içindir.o kelebeği sökenler bile var.ben de öyle biliyordum ama benim aracımda var, 3.0 CRD, hatta 213k da master serviste değişimi yapılmış.
Bro yanlış anlamada bana göre kaput rüzgarlığı arabanın ön duruş çizgisini bozmuş gibi sanki, tabi karar yine seninArkadaşlar öncelikle birkaç postum kronolojik olarak sırasız olacak, hepsi birbirinden bağımsız konular. ilk olarak aracımın son halini paylaşmak istiyorum sizlerle. Herşeye rağmen ve her sorunun üstesinden gelerek araç saat gibi işlemekte ve son hali de tam istediğim gibi görünümdedir. Aklımda görsel olarak bi moonvisor kaldı. Moonvisorü de muhtemelen bu baharda takarım.