troyexplorer
Zirve
Bende liberyt ye yazılayim diyorum ama tamda karar veremedim
aliexpress te bu araç için harika sis farları var. çok şık olur.
Bro yanlış anlamada bana göre kaput rüzgarlığı arabanın ön duruş çizgisini bozmuş gibi sanki, tabi karar yine senin
Bende liberyt ye yazılayim diyorum ama tamda karar veremedim
Arkadaşlar öncelikle birkaç postum kronolojik olarak sırasız olacak, hepsi birbirinden bağımsız konular. ilk olarak aracımın son halini paylaşmak istiyorum sizlerle. Herşeye rağmen ve her sorunun üstesinden gelerek araç saat gibi işlemekte ve son hali de tam istediğim gibi görünümdedir. Aklımda görsel olarak bi moonvisor kaldı. Moonvisorü de muhtemelen bu baharda takarım.
Tek arabaya düşürücem olayı, 2,7 daha iyi tabide sürekli onla büyük kaçar İstanbuldaAffetme. Senin elinde kral olur, padişah olur. Tabiki bir TD5'in devasal yapısı yok ama keyifli araçlar. 2.7 de iyi gider sana. Baştan yaratırsın valla.
Hocam, bir müsaitliğinde fikir vermesi acisindan link atabilirmisin.
2.8 crd liberty veya renagadelerdede alternatif az şuan mevcut olanların baktım birkaç tanesine dökülüyorlar
Kurcalanmamış düşük km bulursam yapıştırıcam araştırma içindeyim
Fiyatlarda enterasan adamlar arabaya elini sürmemiş acayip paralar istiyorlar
Bu ileti fotoğrafında görünen üstteki led barı nereye montaj yaptınız, başka resim var mıdır ?
2003 2.7 Crd Aldım, Birkaç Sorum Var...
Üstteki linkte bulunan anlatımımdan tüm bilgilere ulaşabilirsin. Selamımı da ilet lütfen gidersen.
Elektrik ve elektrik aksesuarları ile ilgili her konuda hızlı ve kalıcı çözüme ulaştırırlar.
Sepet incecik ve tam istediğim gibi, güzel referans oldu benim için. Teşekkürler.
ben de aynısını yazacaktım, ön kaput rüzgarlığı yakışmamış, ben de sevmiyorum..Estağfurullah kaptan. Teşekkür ederim yorumun için. Bir düşüneyim üzerine.