2002 Model Suzuki Samurai (Dizel) Modifiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selcukkulcu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,592

Etiketler

Ynt: 2002 Model Suzuki Samurai (Dizel) Modifiyesi

aracın son halleri, çamurluklar boyandı, döşemeler değişti, sıfır motor yapıldı

1.jpg

3.jpg

4.jpg

7.jpg

6.jpg

çok şık olmuş, güle güle kullanın.
daha büyük lastik ve yükseltme düşünüyormusunuz?
selamlar
Bilge

teşekkür ederim. daha büyük lastikler aracımı yorcak gibi geliyor ama ön tarafa bi yükseltme yapabiliriz. arka çamurluk boşluguyla ön çamurluk boşlugunu aynı aralığa getirmek için.

arkalarda makas gördüm ama önler de makaslı mı acaba?
biliyorsunuzdur sanırım ama yine de söylemek istedim,
samuray'lar yükseltme modifiyesi en kolay yapılabilen araçlardır.
makasları akislerin altından üstüne almak bile 4-5 cm'lik yükseklik demektir.
Yapmayı hep hayal ettiğim bir samurayın resmi var aşağıda.
belki biraz ilham olur :smiley:
tekrar söylemek istiyorum, bu hali ile de çok güzel...
[attachment=1]

34.jpg

haqyırlı olsun güzel bir araç samurai benimde çok beğendiğim bir araç Allah kazasız belasız binmek nasip etsin

Çok güzel olmuş, bu kombinasyonda benim çok hoşuma gitti.Hayırlı uğurlu olsun,Allah ağız tadıyla kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..

Öncelikle hepinize teşekkür ederim.Makası yukarı almak köklü değişiklikler istemekte.makaslara kavis verip küpeleri uzatacağız. Ön tekerlekler için iki tane porya kilidi arıyorum.75 model cj5 porya kilitleri olurmu acaba?Yardımlarınızı bekliyorum.

selcukkulcu' Alıntı:
Öncelikle hepinize teşekkür ederim.Makası yukarı almak köklü değişiklikler istemekte.makaslara kavis verip küpeleri uzatacağız. Ön tekerlekler için iki tane porya kilidi arıyorum.75 model cj5 porya kilitleri olurmu acaba?Yardımlarınızı bekliyorum.

JC nin hup ları olmaz suzuki için olanını edinmeniz gerekir Warn firmasıyla görüşün suzuki için olanları var

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,750
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR