2002 Model Suzuki Samurai (Dizel) Modifiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selcukkulcu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,592

selcukkulcu

Ana Kamp
uzun arayışlardan sonra buldugumuz suzuki samurai 1.9 dizel 2002 model olan aracımı rizeden gidip aldık. lastikleri tamamen bitik olan aracımızı rizeden bursaya kadar 70km hızla getirdik:smiley: eve gelince eski 75 cj5 teki jantları temizlemeye kalkıştık fakat 6 kat boya varmış üzerinde bizi biraz yordu:smiley: temizledikten sonra fırın boya yaparak jantlara 235/75/15 michelin lastikleri taktık. kampanaya sıgmadıgı için kampanayı biraz taşladık. fakat buna ragmen taktıgımızda çamurluga ve ön tamponada sürttügünü görünce ön tamponu söktük. pazartesi günü ilk iş makasçıya gidip makaslara eğim verdirerek bu işlemi halledeceğiz. makas başlarınıda uzatarak istediğimiz yüksekliğe ulaşacağız inşallah. çamurlukları beyaz tamponları ise siyaha boyatmayı düşünüyoruz.

1.jpg

2.jpg

2a.jpg

3.jpg

4.jpg

Etiketler

Ynt: 2002 Model Suzuki Samurai (Dizel) Modifiyesi

güzel araç almışsınız allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin bi ara bende long body arıyordum sonra bulamayınca vazgeçmiştim sizin aracınız çok diri duruyor güzel işlemlerden sonra dahada güzel olucak sanırım şimdiden kolay gelsin

Hayırlı ugurlu olsun yenı aracınız. jantlar mat gri sanki daha güzel geldi gözüme ama tabiki siz bilirsiniz....

Tabiki devam edecek şuanlık sadece jant lastik tadilatı ama pazartesi günü ilk işimiz makasçıya gidip aracı yükseltmek ve aracın tampon ve çamurluk renklerini beğenmediğim için boyaya girecek. Birde bende çok isterdim jantlarımızın mat renk olmasını fakat o mat oldugu halindeki boya değil toz yani toz boya o toz boya fırına girip 275 derece sıcaklığa ulaştıktan sonra parlak siyah haline geliyor o yüzden elimizde olan birşey değildi yorumlarınız için teşekkürler yaptığımız her işlemde fotoğraf çekip atacağız.

Devam Edecektir...

hayırlı olsun bitince görelim ne kadar keyifli duracak.kusura bakmayımn sakıncası yoksa kac aldınız.böyle bir aracı bulmanın yolu nedir teşekürler.birde yakıt olarak ne kdar litre yakar.km de.

Bazı soruları erken sordum olsun bir şimdiki halini birde sonraki hali ile yakıtıda diğer meziyet değişikliğinide görcez inşaallah .Allah kolaylik versin ve kazasız kullanmayı nasip etsin.

Teşekkür ederim :smiley: aracı 13.750 ye aldım ve aracın çalışmayan hiç bir yeri yok .2002 Model long body ve iyi durumda bir Suzuki Samurai bulmak gerçekten çok zor bu tip araçlar genelde tatil beldelerinde rent a car olarak kullanılıyor.Bu yüzden böyle bir araç alacaksanız aracın rent a car olmadığına dikkat edin. araç 1900 dizel yürüyüşü gayet iyi çekişide öyle yakıtı ise şu anlık km de 175 kuruş :smiley:

selçık bey .bilgi ve izahatların için sağol keyifli kullanmalar.

;D ;D kullanın...
resimlerin devamını merakla bekliyoruz...

Teşekkürler işlem yapıldığında fotoğrafların devamı gelecek. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,750
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR