Ynt: 2001 Model WJ V8 4.7 Aldım LPG Konusunda Kafam Çok Karıştı
genelede lpg den kaynakalnır bu hatalar, benim aracımda da zaman zaman oluyor, söndürtüyorum...
pompadan pompaya basınç farklılıkları vardır...kimi sallıyorum 10 barlık pompa kullanır çabuk dolsun diye kimi 5 bar...o nedenle fark eder...ama ideali 60 lık depoya 50 litrden fazla basmamaktır...
kambera' Alıntı:Prins servis arıza kodlarını okudu; 3. silindir ateşleme yapmamış; ateşleme bobininden olabilir dedi; bir daha yanarsa ve benzer bir sebepten olursa ateşleme bobinine baktır dedi. Ben Petrol ofisinden alıyordum; opet'e geri döndüm.
Petrol ofisi benim 56 litrelik depoya 54 litre lpg koydu; Hani %20 daha az doluyordu? Beni kazıklıyorlar diye düşündüm ama lpg ustası bazı servilerin popmaları daha basınçlı dedi? Bu durumda buralarda yapılan ölçümler eğer farklı istasyonlardan alınan lpg miktarları ile yapılıyorsa hatalı demektir.
genelede lpg den kaynakalnır bu hatalar, benim aracımda da zaman zaman oluyor, söndürtüyorum...
pompadan pompaya basınç farklılıkları vardır...kimi sallıyorum 10 barlık pompa kullanır çabuk dolsun diye kimi 5 bar...o nedenle fark eder...ama ideali 60 lık depoya 50 litrden fazla basmamaktır...