Ekli dosyayı görüntüle 67538Ekli dosyayı görüntüle 67539Ekli dosyayı görüntüle 67540 Ön koltuk su geçirmez kılıf ve strap i Umut tan hallettik sağolsun
Kılıflar çok hoşuma gitti malüm açık renk döşeme kirlenmemesi açısından çok iyi, arka koltuk için yokmuş olsaydı iyiydi...
Ofroadla işim yok ama çekme halatı lazım olabilir bellimi olur
Yolcu tarafı göğüslük altı kapatmayı yerine takmamıştım , süngeri peynir gibiydi , ince sünger buldum döşedim dıştanda mat siyaha boyadım, malüm kalın mukavva gibi bi malzemesi var , soyuklar vardı üzerinde
Paylaşımlara aynı zamanda, daha samimi ortam ve ulaşım kolaylığı açısından face de kurduğumuz “ LR Discovery 2 Technical Turkey “ grubundada devam edicez
Face grubumuzdaki paylaşımlarınız dışarıya ve özele kapalıdır . Grubumuza discovery araca sahip olan veya discovery sahibi olmak isteyip bilgi edinmek isteyen herkes katılabilir ... bekleriz...
Ön arka kaliperlerin pimleri yaşlanmayla birlikte eğilme yapabiliyor, buda balataların diski orantısız eritmesine neden oluyor
Balatalar bittiğinde disklerle birlikte değiştiricem , ona hazırlık babında ön arka kaliper pimlerini ve körüklerini aldım
Bi ara gelecekler henüz elime ulşamadı acelesi yok zaten