umutcelikel
No pain no gain...
Parasını verirlerse satarım sorun yok
Parasını verirlerse satarım sorun yok
Süleyman Bey,menfezleri çıkarırken kırılma olmadımı?Ben sağ tarfı söktüm temizledim,ama diğerleri çok esnek gbi çıkartamadımsol hava menfezlerini çıkardım , içindeki kapatma diline gres yağı gibi bişeu sürmüşler bütün pisliği toplamış üstüne
Bu orjinalde böyle değildir herhalde sonradan sürülmüş büyük ihtimalle ama amaç ne anlayamadım, belkide koku versin diye bi madde sürüldü zamanla acayip bişeye dönüştü
Sıcak suya detarjanla yatırdım da çözüldü
Elimin yettiği yere kadar boruların içinide temizledim
Sağ sol menfezlerin sabitlemesi yanlarında sıkıştırma 2 şer tane tırnaklı saç varSüleyman Bey,menfezleri çıkarırken kırılma olmadımı?Ben sağ tarfı söktüm temizledim,ama diğerleri çok esnek gbi çıkartamadım
Ekli dosyayı görüntüle 63865 Ekli dosyayı görüntüle 63866 Ekli dosyayı görüntüle 63867 Ve yeni silecek altı kapatmayıda montajladım...
Bir bilgi rica;tüm bu işlemleri yapmadan önce (soketleri,teybi vs.çıkartmadan),kutup başlarını sökmeye gerek varmı?Ekli dosyayı görüntüle 63901 Ekli dosyayı görüntüle 63902 Ekli dosyayı görüntüle 63903 Ekli dosyayı görüntüle 63904 Orta panelin içine kabloların temas ettiği yerlere slikon sünger yapıştırdım
Menfezlerin süngerlerinide hallettim
Sağ ve sol Menfezlerin uçlarını geçme çerçeveler var, onlar sallanıyordu sonlandığı yere bez bant sardım
Ses tamamen kesildi göğüslükte sayılır
Bu arada teybi sökmüşken içini açıp kristal kafasını temizledim,
Telefondan aktaran kristalli kaset kullanıyordum ses çok kötüydü meşer kafa kirliymiş şimdi gayet güzel oldu ses kalitesi
Kutup başını çıkarmaya gerek yok , tabi teyb kodu olması lazım , elektriği kesildimi cod istiyorBir bilgi rica;tüm bu işlemleri yapmadan önce (soketleri,teybi vs.çıkartmadan),kutup başlarını sökmeye gerek varmı?
Birde kullandığınız silikon süngerin kalınlığı ne kadar?
Teşekkürler....