2001 Model Lr Discovery Td5 Düzeltme Ve Yenileme Çalışmaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan troyexplorer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 582
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 122,166
IMG_9148.JPG
IMG_9137.JPG
IMG_9140.JPG
IMG_9141.JPG
IMG_9137.JPG
Ekli dosyayı görüntüle 62688
IMG_9140.JPG
IMG_9141.JPG
Ekli dosyayı görüntüle 62691 Arka çamurluk saçları, arka tampon , arka basamak montajlarıda tamam
Söktüğüm her vidayı somunu kromuyla değiştirdim

Son düzenleme:

Etiketler

Evet yaptım onu daha önce ama seninki sanki komple öne yaslanmış gibi duruyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sırtı yatır sonra oturma yerinin arkasından yine kaldır öne doğru katlanıyor , ama ön koltukları öne alman lazım biraz yolsa dönmez aşağıya doğru
Arkada yatılır bile valla, çadırla falan uğraşacağına...

Bugun yine rahat duramadım, sunroof hortumlarına bakmak için bagaj üst trimleri söktüm , hortumu sunroof tan çıktıktan sonra üst camın altına yatırıp arka taraftan da dışarı vermişler , aslında sunroof hizasındaki arka direkten direk aşağıya verselerdi arabanın öne mehillipark etmesi sorun olmazmış
IMG_9157.JPG
IMG_9161.JPG

IMG_9164.JPG
Sunroof su hortumu çıkış hizasındaki direkte delik var , ordan bi klavuz yollayıp arka çamurluğun üstüne inebilecekmiyim diye deniyeceğim olursa ordan vericem hortumu
Üstteki cam olmasa hortum mevcut yerinde mehilli döşenebilirdi, üstteki cam işi bozuyor mecburen altına düz şekilde döşenebiliyor , niye böyle yapmış bunu ingiliz enterasan

Son düzenleme:

Öyle bişeyki , sunroofların su çıkışları önde, hortumlarda mehil yok düz
Yağmurda arabayı öne mehilli park edeyim desen hortumlara ters, arkaya mehilli park edeyim desen sunroof tahliye çıkışlarına ters
Velasıl arka sunroof sıkıntılı bu arabada...

Son düzenleme:

Direkten arka çamurluğa indirme işi olmadı, o direk çamurluk üstünden kapalı
Şimdilik olabildiğince hortuma mehil verdim, ilerde tavan döşemesini çıkartırsam, orta direkten aşağıya indiririm , ordan mehil verme şansı var

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri