troyexplorer
Zirve
Piston sağlam körüğünü cırtla sabitlemişler, bi tarafı çıkmış, temizledim içine gress basıp krom sıkma kelepçe takıcam bi daha çıkmaması için, pistonu öldüren o körüğün içine su çamur girmesi herhalde
Son düzenleme:
Merhabalar,Parçalar geldi , hızlı gönderimlerine diyecek bişey yokEkli dosyayı görüntüle 58280
Ben vergi yi onlara ödemiyorum , ırdirect ten alıyorum orda vergiyi burda ödeme seçeneğide var , çünkü onlar nasıl hesaplıyorlar bilmiyorum , fazla vergi çıkıyor , hangi yöntemle gelirse gelsin % 18 vergisi var, DHL arabanın evraklarını istiyor sadece , mal değerinin kargo hariç , %18 haricinde hiçbir vergi yok 30 euro üstünde tabi..Merhabalar,
Bugün fark ettim bu konuyu. Elinize sağlık. Paylaşımlarınız için kendi adıma teşekkür ederim.
Böyle paylaşımların artması, araç kullanıcıları için de forum için de güzel olur.
Ben de bazı parçaları İngiltere'den almıştım 2013'te DII varken. Alışveriş yaptığım yer Land Rover Parts and Jaguar Spares | Britcar UK Ltd idi.
Türkiye'ye de gönderiyordu. Tabi o zaman 30€ limiti yoktu.
Gerçi sizin yukarıda paylaştığınız ürünler sanki daha ucuz brit-car'da. 6,31 sterlin ürünler, 10,45 sterlin navlun.
Bkz ekli temsili sipariş.
Hangisi anlamadım100TL tuttu dediğiniz malzemeler değil mi sepette gözükenler?
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
10 Şubat tarihli, #86 no'lu mesajınızda aldığınızdan bahsettiğiniz malzemeler.Hangisi anlamadım
10 Şubat tarihli, #86 no'lu mesajınızda aldığınızdan bahsettiğiniz malzemeler.
Galiba düzgün ifade edemedim. Baştan alıyorum.Ben diğer bilgiyi genel olarak söyledim , sonrasındada alışveriş yaptım 30 euro yu geçen
Galiba düzgün ifade edemedim. Baştan alıyorum.
Gümrükle, vergiyle ilgili bir şey söylemiyorum.
Bahsettiğim mesajınızda aldığınız ürünler 100TL civarı tutmuş lrdirect'de. Aynı ürünler 10sterlinden az tutuyor brit-car'da.
Hem size hem İngiltere'den alışveriş yapmak isteyen diğer kullanıcılara referans olması için gönderdim.