troyexplorer
Zirve
Yaptıkça ekliyoruz
Bende cd changer yok , changer alıcağıma bunu alırım, usb de var bunda, cd devride bitti gibi bişey çünkü
Merhaba,evet uyumlu, bizzat benim elektronikçi ile baktık, yabancı forumlarda da aynı parçayı öneriyorlar; ROVER LANDROVER 99-05 Bluetooth Hands Free Car Adapter Kit ile rahatça müzik aktarıp telefon konuşması yapabiliyorsun. Bu hafta taktıracağım haberdar ederim seni.
Bana özelden telini atsana ,benim numaralar kayıp.Teşekkürler..
Dose seçebiliyorsun ama çok derinden incelemedim Süleyman ama ses kalitesi ve Telefon konuşması durumu şahane hele direksiyon kumadası ile çalışması +++Usb de browzer mevzusu nasıl denedinmi alper?
Yani memory de albüm seçme şansı varmı sıraylamı atlatılabiliyor?
Merhaba , ben gelem arkadaşıma ısmarladım ama ptt isterseniz doğrudan geliyor.Merhaba,
Dogrudan Turkiye'ye kargo ile gonderiyorlar mi?
Bir de iki ayri model var sanirim:
1) Rover LandRover 99-05 USB Android iPod Bluetooth AUX car kit
2) ROVER LANDROVER 99-05 Bluetooth Hands Free Car Adapter Kit
Siz ikincisini mi aldiniz?
Taktirir iken dikkat edilmesi gereken birsey var mi?
Cok tesekkurler,
Ferhat
Merhaba , ben gelem arkadaşıma ısmarladım ama ptt isterseniz doğrudan geliyor.Merhaba,
Dogrudan Turkiye'ye kargo ile gonderiyorlar mi?
Bir de iki ayri model var sanirim:
1) Rover LandRover 99-05 USB Android iPod Bluetooth AUX car kit
2) ROVER LANDROVER 99-05 Bluetooth Hands Free Car Adapter Kit
Siz ikincisini mi aldiniz?
Taktirir iken dikkat edilmesi gereken birsey var mi?
Cok tesekkurler,
Ferhat
USB sadece şarj için dinlemek istersen Aux ta takılı olması lazım. Ama USB olanı alırsan onda sorun olmaz zira direk İPOD benzeri cihazlar için daha uyumlu, ben telefonu kullanmak istediğim için Bluetooth aldım..Valla bunun güzelliği telefon görüşmesinden çok usb olması , yükle dinle browzer olayı belki biraz sıkıntı olur ama olsun
Süleyman abi bende changer var İnan hiç kullanmıyorum merak ettim bu cihazı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildihttp://gromaudio.com/store/all-rvr.html den bakabilirsiniz..
Alper