2001 Model Lr Discovery Td5 Düzeltme Ve Yenileme Çalışmaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan troyexplorer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 582
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 120,939
Tek dezavantajı var ilk çalıştırmada motor biraz daha geç ısınır, yani düşünsenize hava emişinde hava filtresi var aman temiz hava gelsin aşınma yapmasın diye , sonra git emişin tam giriş merkezine yanmış egsoz gazını bas , neymiş efendim yanmamış gazları yeniden yakmak için , hangisinin zararı çok tartışılır

Son düzenleme:

Etiketler
Peki bunun maliyeti nedir ? Parçayı nereden tedarik ettiniz ? kolay yapılabilir birşey mi ? vb sorular... Teşekkürler..

Peki bunun maliyeti nedir ? Parçayı nereden tedarik ettiniz ? kolay yapılabilir birşey mi ? vb sorular... Teşekkürler..

Burda var land rover parçacılarında 250 lira civarı kitin fiyatı
Fiyat çok pahalı değil ama malzeme içeriği yönünden burdaki fiyatı bana pahalı geldi
Yurtdışında ucuz , ama paypal problemi var, çindeki satıcılarla bağlantı kurdum , normalde bizim arabalara göre olanı yoktu satışta , sonradan koydular satışa bende aldım 13 dolar :smiley: , sadece contaları plastik koymuşlar oda önemli değil , o kısımlarını ingiltereden hallettim, kauçuk intercoler hortum setide var bu arada haberiniz olsun , aliexpresten aldım egr kiti ve hortum setini bedava orda, hortum seti daha gelmedi

Bu hortum seti ingilteredede var aynı marka 200 lira civarında, aliexprestede buldum 21 dolar , çekik gözlüleri ufak ufak land rover piyasasına sokucam bu konudaki çalış malarım devam ediyor , kurtarıcam sizi ingiliz esaretinden :smiley: burdaki yamyam parçacılarında gazını almak adına iyi olacak , ingiltereden orijinal parça bişey alıyorsun vergisi kargosu zartı zurtu , burdaki yansanayi fiyatından epey aşağıda kalıyor yani
IMG_8532.PNG

Son düzenleme:

Mesela turbo , burda 3500 liradan aşağıya fiyat bulamadım , ingilterede vergisi dahil kapıya teslim 2500 lira , 1000 lira yamyam farkı, söylesen ithal ürün abi der vergi ödüyoruz ....
Laa işte bizde vergi ödüyoruz , ki sen onu benden daha ucuza alıyorsun bayi olduğun için

Bu hortum seti ingilteredede var aynı marka 200 lira civarında, aliexprestede buldum 21 dolar , çekik gözlüleri ufak ufak land rover piyasasına sokucam bu konudaki çalış malarım devam ediyor , kurtarıcam sizi ingiliz esaretinden :smiley: burdaki yamyam parçacılarında gazını almak adına iyi olacak , ingiltereden orijinal parça bişey alıyorsun vergisi kargosu zartı zurtu , burdaki yansanayi fiyatından epey aşağıda kalıyor yaniEkli dosyayı görüntüle 60537

Süleyman yukarıdaki turbo için değil mi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merhaba,

İzniniz ile bir fikir danışacağım sizlere, aracımda bir ventil ayarı durumu oluştu sağ tarafta 1 cm düşüklük var bu konuda tavsiye edeceğiniz bir usta varmıdır, haftaya ortahalli bir uzun yol yapacağım çıkmadan halletmek istiyorum bu konuyu...

Teşekkürler..

Araç sağ tarafa doğru 1 cm düşük körüklerden dir dediler kontrol ettirdim körük aksağamında bir sorun yok ventil ayarı yapılması gerekir dediler...

Cumartesi günü Bostancı San. Sit. götürmeyi planlıyorum, Kocaeli de çözemedim maalesef Bostancı Sany. de bilindik biri var ise ona gideyim diyorum...

Teşekkürler..

Araç sağ tarafa doğru 1 cm düşük körüklerden dir dediler kontrol ettirdim körük aksağamında bir sorun yok ventil ayarı yapılması gerekir dediler...

Cumartesi günü Bostancı San. Sit. götürmeyi planlıyorum, Kocaeli de çözemedim maalesef Bostancı Sany. de bilindik biri var ise ona gideyim diyorum...

Teşekkürler..

Merhaba, Bostancı'da 4x4 Garaj Cemafer usta var . (0216) 573 50 88 tavsiye ederim. İyi günler dilerim...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri