Tek dezavantajı var ilk çalıştırmada motor biraz daha geç ısınır, yani düşünsenize hava emişinde hava filtresi var aman temiz hava gelsin aşınma yapmasın diye , sonra git emişin tam giriş merkezine yanmış egsoz gazını bas , neymiş efendim yanmamış gazları yeniden yakmak için , hangisinin zararı çok tartışılır
Burda var land rover parçacılarında 250 lira civarı kitin fiyatı
Fiyat çok pahalı değil ama malzeme içeriği yönünden burdaki fiyatı bana pahalı geldi
Yurtdışında ucuz , ama paypal problemi var, çindeki satıcılarla bağlantı kurdum , normalde bizim arabalara göre olanı yoktu satışta , sonradan koydular satışa bende aldım 13 dolar , sadece contaları plastik koymuşlar oda önemli değil , o kısımlarını ingiltereden hallettim, kauçuk intercoler hortum setide var bu arada haberiniz olsun , aliexpresten aldım egr kiti ve hortum setini bedava orda, hortum seti daha gelmedi
Bu hortum seti ingilteredede var aynı marka 200 lira civarında, aliexprestede buldum 21 dolar , çekik gözlüleri ufak ufak land rover piyasasına sokucam bu konudaki çalış malarım devam ediyor , kurtarıcam sizi ingiliz esaretinden burdaki yamyam parçacılarında gazını almak adına iyi olacak , ingiltereden orijinal parça bişey alıyorsun vergisi kargosu zartı zurtu , burdaki yansanayi fiyatından epey aşağıda kalıyor yani
Mesela turbo , burda 3500 liradan aşağıya fiyat bulamadım , ingilterede vergisi dahil kapıya teslim 2500 lira , 1000 lira yamyam farkı, söylesen ithal ürün abi der vergi ödüyoruz ....
Laa işte bizde vergi ödüyoruz , ki sen onu benden daha ucuza alıyorsun bayi olduğun için
Bu hortum seti ingilteredede var aynı marka 200 lira civarında, aliexprestede buldum 21 dolar , çekik gözlüleri ufak ufak land rover piyasasına sokucam bu konudaki çalış malarım devam ediyor , kurtarıcam sizi ingiliz esaretinden burdaki yamyam parçacılarında gazını almak adına iyi olacak , ingiltereden orijinal parça bişey alıyorsun vergisi kargosu zartı zurtu , burdaki yansanayi fiyatından epey aşağıda kalıyor yaniEkli dosyayı görüntüle 60537
İzniniz ile bir fikir danışacağım sizlere, aracımda bir ventil ayarı durumu oluştu sağ tarafta 1 cm düşüklük var bu konuda tavsiye edeceğiniz bir usta varmıdır, haftaya ortahalli bir uzun yol yapacağım çıkmadan halletmek istiyorum bu konuyu...