Ynt: 2001 Model Grand Cherokee 3.1 TD Hakkında
Pek sayın h.i.d
Ben yeni bir üyeyim .Bilmemek ayıp değil , öğrenmemek ayıp misali cehaletten kurtulmak ve bilgi sahibi olmak için ilgimi çeken veya çekmeyen her konuyu okuyorum ve elimden geldiğince bilgi sahibi olmaya çalışıyorum .Bilgi ve tecrübelerin paylaşımı açısından faydalı olduğu için öncelik ile Gezenbilir Sitesinde bir topic açtığınız için teşekkür ederim .Ancak Gezenbilir 'de bu kadar saygıdan yoksun ve nezaketten uzak bir topic okumadığımı rahatlıkla söyleyebilirim .Siteye ve kendime bir katkım olmayacağına inanmadığım hiçbir konuyu yazmamama rağmen , sitenin genel kalite seviyesini düşürdüğünden dolayı, yeni bir üye olmama rağmen beni bile rahatsız etti ve üzülerek ikaz etmek istedim .Bu olumlu eleştirime gücenmeyeceğinizi umut ediyorum . :
GERGİN BİR TOPIC DEN RASTGELE ALINTILAR
LEON75 : Bu konu niye bukadar gergin
SİNOPLU : Herhese selam!
: Valla konuyu takip ettiğim çok faydalı oldu. Zaman zaman tansiyonu yükselen bir konu
LEON75 : Gergin Gergiiiin! ;D
: Toyota forumu böyle mi ? Herkez birbirine yardım ediyor. Zaten sorunlu toyota da yok pek....
: Benim Merak ettiğim JEEP mi milleti gergin yapıyor yoksa gergin insanlarmı JEEP alıyor ;D
Selamlar
Batu
GERÇEKTEN HAKLILAR , ZİRA ÜSLUP KORKU FİLMİ KADAR GERGİN…..
SAĞ OLSUN LEON75 KARDEŞİMİZ NAZİK ESPRİSİYLE KONUYU YUMUŞATMAYA ÇALIŞMIŞSA DA BAŞARILI OLAMAMIŞ.
h.i.d : yorumumdan rahatsızmı oldun ?
h.i.d : motor aşırı luzumsuz lpg taksak kapalı garajıma koyamıycam aracımı vs onun rezillikleriylede uraşmak istemiyorum…
h.i.d : jeep servisleri bişe bilmiyoda siz biliyosanız ayrı konu tabi….
JAMESBROWN : ARKADAŞIM saçmalama .JEEP Marka aracınmı oldu da yorum yapıyorsun yoksa sende kahvede pişpirik oynarken
kulak misafiri mi oldun.YARIM akılınızla…..
Yukarıdaki arkadaşların , aşağıdaki arkadaşlara ve GEZENBİLİR okurlarına nezaketen bir özür borçları varmış gibi…!
ZAKOF : Türkçenize ve üslubunuza daha diikat ederseniz iyi olur diyelim.Kolay gelsin,
OUTLAW06 : kavgacı ve hakaret vari tutumunu inceledim.saygı en değerli şeydir.herkesin dediğine katılmayabilirsin.ama hakaret hakkın
doğmaz
Ayrıca ben de ''ben asfaltta sürcem şehirde yaşıyorum off road merakım yok arazide işim olmaz '' deyip de niye bir arazi aracı almak istediğinizi merak ettim .Nazik cevabınız için şimdiden teşekkür ederim .