Sayenizde akıl tutulması yaşıyorum beyler burası nasıl bir forum anlayamıyor.Zararın neresinden dönersek kardır.İşiniz gücünüz rast gelsin.Selametle kalın.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burası şahanedir... Gezenbilir paylaşımları akılda bilgide keyifte tavan yapar...
Profilinize bakmıştım. İlk payaşımda bulunduğunuz konu bu anladığım kadarıyla. Gezenbilir'e hoşgeldiniz...
Ben uzun zamandır online olmuyorum. Sitede bi adet vardı eskiden, devam eder mi bilmem.Yeni üyelerden kendisini ilgili konu başlığında biraz tanıtması istenirdi. Kendinizle ilgili iki kelam yazarsanız iyi olur, biraz daha tanımış oluruz sizi...
Uzun yazıp kafanızı karıştırmışım galiba, pardon, haklısınız...
Bende sizin gbi pda'dan giriş yapıyorum. Küçük ekranda okumakta zordur, haklısınız.
Tabletten yazdığım için düzeltmeler yapamıyorum, yazım hatalarımda çoktur dolayısıyla. Tapatalk'da da bazı eksikliler var.
V8 disco benimde çok sevdiğim bi arac. Şanslısınız...
Ben Land kullanan arkadaşlar kadar Disco konusunu bilemem ama söylendiği kadar sık arıza veren makinalar olduğunu zannetiyorum. Bilinçli mekanikerlerle çalışılırsa tekrarlı tamire gerek duyulmaz.
Aracınızla ilgili şikayetiniz doğrultusunda yapılanlar buradan bakınca fuzili gözükebilir. Fakat uzaktan yanıltabilir de. Sonuçta karar sizin, ağada paşada sizsiniz ama burada Land bilgisindeki insanların yorumlarını dikkate almanız emin olun menfaatinize olur..
Sitedeki ilgili paylaşımları bulup okumanız inanın menfaatinizedir. Gerçi, yeni versiyona geçildiğinde çok bilgi kayıpları olmuş heralde...
Lütfen üyelerin yorumlarını dikkatli tahlil edin. Fayda sağlayacaksınız, eminim..
Paylaşımlarınızı merak ediyorum, bekliyorum...
Sizinde işiniz gücünüz rastgitsin İnşallah. Yeniden Kolay gelsin...
"Cafein" bey, biz işin aslı neyse yazdık, zaten sizin servisin de bu konuda bir hatası yok kendiniz istemişsiniz her neyse bakın diye, onlar da bakıyorlar. Yanlız "bakma" tekniğinin içinde bazı sağlam parçaları söküp mecburen çöpe atmak ta var, işin doğası gereği. Alfonse arkadaş yanlış anlamış servisin hatası olduğunu düşünüyor herhalde o yüzden o kadar yazı yazmış sanırım. Belki normal şartlarda gerek yok abi vs türünden birşey söylemeleri beklenirdi ama lüks araç servisi sonuçta, siz bilirsiniz ne gerekiyorsa yaparız demeleri de beklenen bir durum olsa gerek.
Yok, Alfonse arkadaşınız öyle düşünmedi.
Alıştığımız bildiğimiz gibi, herkes işini yapıyor gene
benimde en iyi yaptığım iş çene
çok kişi bilir
Allah sevenden de sevmeyenden de razı olsun...
Servis araca herzamanki gibi gerekeni bakıyor bence @
Araç sahibinin talebi doğrultusunda onay alarak işlerini yapıyorlar, herkes işine bakıyor. Onların işide bu @
Yanlız umarım söktükleri parçaları yazdığınız gibi çöpe atmazlar...
Selamlar...
Merhaba,
Cafeinin bu siteye yapmış olduğu paylaşımlarının tamamının iyi niyetli olduğu konusunda hiçbir şüphem yok. Neticesinde bir şekilde bizi buldu ve en başından bu araç konusunda bilgisi olmadığını belirtti. Belki yazışmalarımız sonucunda kendisini yanlış yönlendirmiş olabiriz, ama sayesinde hepimiz bu yeni katılan arkadaşımızın paylaşımlarından çok şey öğrendik.
Cafeinin bir hevesle tecrüblerini bu sitede hiç tanımadığı insanlarla paylaşması takdire şayandır. Uzun bir zamandır hiç kimse kendisi gibi vakit ayırıp sanayide resim çekip detayları paylaşmadı.
Sayın Alfonse,
bizler burada Cafeine yardımcı olmaya çalışırken, yazmış olduğunuz yorum sadece ve sadece yapılan yorumları toparlayıp bizlerle alakası olmayan, uzun ve gereksiz yorumunuzla sayfa kirliliği yaratmaktan ileriye gidememektedir.
Burası bir paylaşım sitesi olup, kimse meşhur bilmemnenin aracı, viski markası, 300m, k.. gibi ucuz konuların konuşulduğu bir yer olmadığını hatırlatmak isterim.
Bu arada bütün gezenbilir sitesine bakarsanız da tahmimice k.. sözcüğünü kullanan ilk siz oldunuz.
Selam,
Cafeinin iyi niyetinden asla şüphe duymadım. Onca şey yazmışım, paylaşımı için teşekkur etmeyi unutmuşum, hatırlattığınız için sağolun.
Sizinde iyi niyetle yönlendirmede bulunduğUnuz apaçık ortada zaten. Yanlış yönlendirdiğinizde asla söylenemez.
Yazımın uzun olduğu, çevre felaketi
olduğu v.s. konusunda ki eleştirinizde saygı duyarım.
Acaba nasıl bi terbiyesizlik yapmışım diye yazımın içimde k.. ile başlayan bahsettğiniz kelimeyi aradım, öyle bişey bulamadım... Heralde çok uzun olduğu için ben göremedim...
Haklısınız elbet ve eleştirmişsiniz. Bulsaydım o kelimeyi düzeltirdim. Ama yok, göremedim, benim hatamdır elbet...
You should be gettin piss with me (I hope....) britanyalılarda sohbette yabancılık çekmesun deyu deyu
Yaklaşık 8 9 yıldır forumdayım. Bazen çok uzun süre sanal ortamdan uzaklaştığım olur. Bu aralar vaktim çok diye takılayım dedim. Ortamın keyfi ilk günki gibi heyacanlandırdi beni, azıcık (!) uzun yazmışım gene. Tablet'ten yazınca da karışmış bayağı
TDK görmesin, yazı yazmak çok iş açabilir insanın başına bu zamanda...
Chrysler 300M gibi ucuz sohbet konusunda da haklısınız.
Yorkshire düşeslerinin, Queen Elizabeth'in, Prens Charse'ların, Lordların, İngiliz Asillerinin Polo depdiği ( : ) ) bir sahada;
Chrysler 300M gibi sakil, Amerikan Texas Red Necked' lerinin bira içip sümüklerini ceylan derisi koltuklarına sildiği uydurma bi amerikaNın adının karıştırıldığı boş beleş sohbet yapmamalıydım.
Tekrar ediyorum, haklısınız... Please apolagise me captain my captain. Tanrı krAliçeyi korusun...
samimiyetinize, olgunluğunuza, şaka kaldıracınıza güvenerek yazıyorum. Lütfen sarmayın. Vallahi Billahi Tallahi bende iyi niyetliyim
Land konularının çoğu karanlık uzaya uçmuş maalesef, ilgiyle takip ediyordum oysaki...
Sağlıcakla...
GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi