2001 Disco 4.0 V8 Yazılım Uygulaması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CAFEIN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,419
Son cümlenizde ayrı bir haklılık payı var,insan bu araç arazi aracı dahi olsa 4.0 V8 duyunca daha fazla beklenti içerisine giriyor.Dizelleri merak ediyorum V8 böyleyse acaba onlar nasıldır.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler
Çip muhabbeti 15 yıllık teknoloji farkını kapatmıyor, onu o şekilde satıyorlarsa yanlış bilgilendirmeden sayılır. Bir motor çeşitli amaçlar için optimize edilebiliyor, bu iş için dışarıda o uydurma çipleri bırakın aracın ecu'sunun yerine geçen tamamen farklı sistemler satanlar bile var.
Bu aletler ne yaptığını bilmeyen birinin eline geçti mi de sizin motora geçmiş olsun olur.

Sizin araçtaki V8 motora gelince, varlık sebebi arazi şartlarında tork sağlamaktan, arazi şanzımanının işini kolaylaştırmaktan ibaret. Normal şanzımanı ise yakıt ekonomisine göre ayarlamışlar anlaşılan o yüzden "eh ne biçim v8 bu" tepkisine sebep oluyor. Aslına bakarsanız bence gayet mantıklı yapmışlar.

Aracı bugün servise teslim ettim komple bir bakım yapılacak. Gerekli iyileştirmeler yapıldıktan sonra ayrıntıları ile paylaşacağım.

Aracı bugün servise teslim ettim komple bir bakım yapılacak. Gerekli iyileştirmeler yapıldıktan sonra ayrıntıları ile paylaşacağım.

Aracı servise teslim ettiyseniz almaya giderken bir kutu sakinleştiricinin yarısını almazdan önce diğer yarısını da hesabı ödedikten sonra alırsanız olası gelebilecek olan kabarık faturanın acısını hissetmezken, aracınız bulutlar üstünde gidiyormuş hissine kapılırsınız :smiley::smiley:
Bari bilgisyara bağlandığında ne hata kodu veriyor onlara baksaydınız, genelde servis çıkışı bütün kodlar silinir.
Land Rover karanlıklar dünyasına hoş geldiniz.

silinmeden önce ben kodları gördüm
P-138 "beklentileri yüksek kullanıcı hatası"
P-141 "ingiliz işi tasarım hatası"
P-167 "çipçi tayfası gaza getirme hatası"
P-181 "bozulmamışsa mutlaka tamir edin hatası"
P-144 "türkiyede doğup 15 yaşındaki arabalara mahkum olma hatası"
P-199 "servise gözü kapalı araba teslim etme hatası"
(işin şakası tabi)

Servis derken özel Land Rover servisi Borusan Oto degil ama daha şimdiden 7500 lira fiyat kesinleşti.Zaten şoktayım.Allah bana akıl fikir versin.

P-199 "servise gözü kapalı araba teslim etme hatası" :p:p:p

Servis çıkışı 150m gittikten sonra 3 Amigo'ya denk gelirseniz korkmayın, servis sizin dostunuz ...

Land Rover Discovery, karanlıklar dünyasına götüren araç ...

şimdiden 7500 lira fiyat kesinleşti
peki açıklaması neymiş o faturanın komple motor mu yapıyorlar?

Servis derken özel Land Rover servisi Borusan Oto degil ama daha şimdiden 7500 lira fiyat kesinleşti.Zaten şoktayım.Allah bana akıl fikir versin.

Bütün sıvıların değişimi 2bin civarı zaten, aşağı yukarı bin lira da işçilik var, geri kalan 4 ,5 neye geliyor?

bütün sıvılar değişince bu arabanın performans problemi durup dururken çözülecek miymiş? 2000 liraya mı değişiyormuş? neyse olay kara mizaha döndü, birazdan sinirler iyice bozulur, ben kaçtım:smiley:

Sizin servisler 15 yaşındaki arabalara bmw tarifesine göre bakım yapıyorlar sanırım. Kardeş marka ya:smiley:

Yapılacak olan sadece sıvıların degişmesi degil tüm işlemler tamamlanınca sonuçları ile paylaşacağım.

Öncelikle motor olmak üzere çalışmalara başlandı.

4f516cad71204e6e4a48861ea4d54b38.jpg 48b0388cf6fcaca1e91832ffcc010b75.jpg 5c2b959a2664ec3c866977948294f063.jpg 21c36afab65998cdd8e44cd3b7966f93.jpg 3c1da3b52efaeb772ba8ade804a5dd11.jpg ef79ccffe5985cf9c3bd6d4753f89581.jpg

Sorun çıkarmayan motorun açılıp tamir edildiğini de ilk kez görüyorum, hadi bakalım burdan ne tür bir performans artışı çıkacak acaba.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

SON KONULAR

Geri