2001 Disco 4.0 V8 Yazılım Uygulaması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CAFEIN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,665
68bec9e5b1f707ced5695024ca6754ef.jpg 9ec8d757c0829d782f157eca79a30c7a.jpg

16 Inc jant takımları söküldü . 18 Inc jant takımına , dört adet Kumho Road Venture serisi 255.60.18 lastik takıldı ...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Etiketler
Selam arkadaşlar , bu aracı alırken imkanlarım dahilinde arabayı yenilemek ve üzerinde iyileştirme çalışmaları yapmak gibi düşüncelerim vardı . Mekanik olarak bir takım iyileştirmeler yaptım . Komple motor sıfırlandı . Ön takım , firenler , yaylar vs bir çok şey yenilendi . Uzun zamandır gözümü tırmalayan hoşuma gitmeyen kaporta üzerindeki ufak tefek kapı çarpması sonucu oluşmuş göçükler bir takım çizikler ve en fazlada güneş yanıkları sebebiyle araçı boyatmaya karar verdim . Bismillah dedik ve başladık .

Kapı cam altı fitillerini ve kapı kollarını sökmeden boya attırmayın , aksi taktirde oralara bant çekerse yani çok kısa zamanda vernik oralardan atar

Son düzenleme:

Sanırım öyle yapıyorlar . Henüz geç kalmamışsam ustaya bu durumu bildireyim .

f74fd4d9098ccb702ca63cc17bcac2fe.jpg

Arkadaşlar arabanın tavanında foto da görüldüğü gibi güneş yanıkları mevcut . Buna benzer yanık ve bir takım çizikler kaput ve kapılarda da vardı . O kısımları boyattım . Bu güne kadar boyatmamış olmamın sebebi ülkemizde boya konusunda benim mahtığımın bir türlü kabul etmediği boya takıntısı . Tavanı boyamayalım diye şimdilik tavanı ellemedik . Sizlerin görüşlerinizi de almak istiyorum . Böylece kalmalı mı ? Yoksa boyatmak daha mı doğru olur ?

f74fd4d9098ccb702ca63cc17bcac2fe.jpg

Arkadaşlar arabanın tavanında foto da görüldüğü gibi güneş yanıkları mevcut . Buna benzer yanık ve bir takım çizikler kaput ve kapılarda da vardı . O kısımları boyattım . Bu güne kadar boyatmamış olmamın sebebi ülkemizde boya konusunda benim mahtığımın bir türlü kabul etmediği boya takıntısı . Tavanı boyamayalım diye şimdilik tavanı ellemedik . Sizlerin görüşlerinizi de almak istiyorum . Böylece kalmalı mı ? Yoksa boyatmak daha mı doğru olur ?

Fotoğrafını çek detaylı boyattır , bu yaşta araçta boya takıntısı olacak adam gitsin sıfırını aldon alabiliyorsa
Gel gelelim konu o değil konu tavanın boyanması için sunroof ların üst camların çıkması lazım yukarda bahsettiğim bantlama olayı yüzünden yine , yani sunroof çerçevelerinin ve cam sikalarının ve barların altına girmeden haybeye boyatmış olursun
Onları sökim desen tavan döşemesi inecek aşağıya hiç şansı yok , ben o konuda kendimden başka babamın oğluna güvenmem içine ederler

Son düzenleme:

Fotoğrafını çek detaylı boyattır , bu yaşta araçta boya takıntısı olacak adam gitsin sıfırını aldon alabiliyorsa
Gel gelelim konu o değil konu tavanın boyanması için sunroof ların üst camların çıkması lazım yukarda bahsettiğim bantlama olayı yüzünden yine , yani sunroof çerçevelerinin ve cam sikalarının ve barların altına girmeden haybeye boyatmış olursun
Onları sökim desen tavan döşemesi inecek aşağıya hiç şansı yok , ben o konuda kendimden başka babamın oğluna güvenmem içine ederler

Cevap yazdığınız için Teşekkürler. Sizde benim kafadasınız . Bir türlü anlayamıyorum . 2001 model arabalara bile boya var mı diye soranları . Delinin biri bir kutuya taş atmış o taş oradan bir türlü çıkmıyor. Sunroof sökme konusuna gelince zaten tavan örtüsünde bir takım sarkma ve lekeler mevcut. Su tahiliye hortumları zamanla tıkanmış ve tavan döşemesinde lekeler oluşmuş . İlk iş Sunroof ve döşeme sökülüp bakım ve yenilemeleri mecburen yapılacak Döşemeci ile görüştüm 800 lira fiyat verdi .Döşeme işi için .Kısaca Sunroof lar zaten sökülmüşken boyat gitsin diyorsunuz. ♂️Hatta Tavanı Piano Black yapsam araç çift renk olsa güzel olur mu ?

Cevap yazdığınız için Teşekkürler. Sizde benim kafadasınız . Bir türlü anlayamıyorum . 2001 model arabalara bile boya var mı diye soranları . Delinin biri bir kutuya taş atmış o taş oradan bir türlü çıkmıyor. Sunroof sökme konusuna gelince zaten tavan örtüsünde bir takım sarkma ve lekeler mevcut. Su tahiliye hortumları zamanla tıkanmış ve tavan döşemesinde lekeler oluşmuş . İlk iş Sunroof ve döşeme sökülüp bakım ve yenilemeleri mecburen yapılacak Döşemeci ile görüştüm 800 lira fiyat verdi .Döşeme işi için .Kısaca Sunroof lar zaten sökülmüşken boyat gitsin diyorsunuz. ♂️Hatta Tavanı Piano Black yapsam araç çift renk olsa güzel olur mu ?

Benim fikrimi soruyosan olmaz boya bu çünkü kaplama değil, geri dönüşü yok , zaten renk uyumuda olmaz gibi, artı folye kaplama sonradan atılmış boyayı kaldırır çıkartmak icap ederse, zarar görmemesi için seramik kaplat boyadan sonra olsun bitsin , tavan çünkü ne elgidiyor düzgün nede fırça seramikte fayda var

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

SON KONULAR

Geri