Fotoğrafını çek detaylı boyattır , bu yaşta araçta boya takıntısı olacak adam gitsin sıfırını aldon alabiliyorsa![]()
Arkadaşlar arabanın tavanında foto da görüldüğü gibi güneş yanıkları mevcut . Buna benzer yanık ve bir takım çizikler kaput ve kapılarda da vardı . O kısımları boyattım . Bu güne kadar boyatmamış olmamın sebebi ülkemizde boya konusunda benim mahtığımın bir türlü kabul etmediği boya takıntısı . Tavanı boyamayalım diye şimdilik tavanı ellemedik . Sizlerin görüşlerinizi de almak istiyorum . Böylece kalmalı mı ? Yoksa boyatmak daha mı doğru olur ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fotoğrafını çek detaylı boyattır , bu yaşta araçta boya takıntısı olacak adam gitsin sıfırını aldon alabiliyorsa
Gel gelelim konu o değil konu tavanın boyanması için sunroof ların üst camların çıkması lazım yukarda bahsettiğim bantlama olayı yüzünden yine , yani sunroof çerçevelerinin ve cam sikalarının ve barların altına girmeden haybeye boyatmış olursun
Onları sökim desen tavan döşemesi inecek aşağıya hiç şansı yok , ben o konuda kendimden başka babamın oğluna güvenmem içine ederler
Benim fikrimi soruyosan olmaz boya bu çünkü kaplama değil, geri dönüşü yok , zaten renk uyumuda olmaz gibi, artı folye kaplama sonradan atılmış boyayı kaldırır çıkartmak icap ederse, zarar görmemesi için seramik kaplat boyadan sonra olsun bitsin , tavan çünkü ne elgidiyor düzgün nede fırça seramikte fayda varCevap yazdığınız için Teşekkürler. Sizde benim kafadasınız . Bir türlü anlayamıyorum . 2001 model arabalara bile boya var mı diye soranları . Delinin biri bir kutuya taş atmış o taş oradan bir türlü çıkmıyor. Sunroof sökme konusuna gelince zaten tavan örtüsünde bir takım sarkma ve lekeler mevcut. Su tahiliye hortumları zamanla tıkanmış ve tavan döşemesinde lekeler oluşmuş . İlk iş Sunroof ve döşeme sökülüp bakım ve yenilemeleri mecburen yapılacak Döşemeci ile görüştüm 800 lira fiyat verdi .Döşeme işi için .Kısaca Sunroof lar zaten sökülmüşken boyat gitsin diyorsunuz.
Hatta Tavanı Piano Black yapsam araç çift renk olsa güzel olur mu ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi