2001 3.2 V6

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 285
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 112,944
Ynt: 2001 3.2 V6

sisdagili61' Alıntı:
Merhabalar,
Arkadaşım çok güzel bir römork, elinde dahada güzelleşeceğine eminim.
Acaba boş ağırlığı kaç kğ olacak. Acaba hafifletebilmek mümkünmü.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Darasını ölçmedim çünkü daha almadım :smiley: ama alınca ölçerim ağırlık hesabını tutuyorum. Her kilo ekstra yakıt sarfiyatı demek.

Etiketler

selamlar bende 2001 model 3,2 fronterama komple motor yaptırıyorum aslında amacım sadece üst kapak sökülüp subablar değişecekti maliyet 3 bin tl olacaktı fakat ustanın demesine göre üst taraf çok iyi olacak fakat motorun alt kısmı zayıf kalacak ve dolayısıyla motor yağ eksiltip mavi duman atacaktı 3 bin tl daha verip motorun alt kısmını da yaptırıyorum emre bey gibi bizde girdik bu işe bakalım sonumuz hayır olsun ankara da serçal opele yaptırıyorum aslında aracıma 5 ay önce üç kağıtçı opelci tarafından üst kapak sökülüp sözde subab değişmişti meğer adam aynı subabları takıp contayıda eski contasını kullanmış.araç su eksiltip egzosdan beyaz duman atıyordu sözde duman atmasının sebebide blok çatladığını içine ilaç atarsak keseceğini söylemişti öylede oldu meğerse blok çatlak değil conta 2 . kez kullanmış olmasındanmış allah belasını versin böyle ustaların adamın gözünü para hırsı bürümüş yapamayacağı dalavere yok bu arada şimdi gitmişi olduğum serçal opelin elinde malumunuz abs sensörleri çabuk koptuğu için yenisini bulmak kolay olmuyor dediğim gibi burada bulmanız mümkün

sadoz5775' Alıntı:
selamlar bende 2001 model 3,2 fronterama komple motor yaptırıyorum aslında amacım sadece üst kapak sökülüp subablar değişecekti maliyet 3 bin tl olacaktı fakat ustanın demesine göre üst taraf çok iyi olacak fakat motorun alt kısmı zayıf kalacak ve dolayısıyla motor yağ eksiltip mavi duman atacaktı 3 bin tl daha verip motorun alt kısmını da yaptırıyorum emre bey gibi bizde girdik bu işe bakalım sonumuz hayır olsun ankara da serçal opele yaptırıyorum aslında aracıma 5 ay önce üç kağıtçı opelci tarafından üst kapak sökülüp sözde subab değişmişti meğer adam aynı subabları takıp contayıda eski contasını kullanmış.araç su eksiltip egzosdan beyaz duman atıyordu sözde duman atmasının sebebide blok çatladığını içine ilaç atarsak keseceğini söylemişti öylede oldu meğerse blok çatlak değil conta 2 . kez kullanmış olmasındanmış allah belasını versin böyle ustaların adamın gözünü para hırsı bürümüş yapamayacağı dalavere yok bu arada şimdi gitmişi olduğum serçal opelin elinde malumunuz abs sensörleri çabuk koptuğu için yenisini bulmak kolay olmuyor dediğim gibi burada bulmanız mümkün
Geçmiş olsun, bende şuan komple motor yaptırıyorum, ben ekstradan krank mili, eksantirik mili, silindir kapağı vs komple değştiriyorum. Benimde araba motor yapılı dendi krank miline kadar değişti dendi o şekilde aldım. Ama motor açıldıktan sonra herşey ortaya çıkyı aldığım arkadaşada çok bişey diyemiyorum. Ama o dediğniz tarzdan usta ve insanlar var, bende hakkımı helal etmiyorum o insanlara. Benim şuan yaptırdığım ustamda hiçbir şekilde 1-2 sene vs idarelik motor yapmıyo, yaptırmak istiyorum dersen "" abi ben idarelik iş yapmıyorum çünkü ben değişmesi gerkiyosa değiştirirm parçayı, sonra birdaha arkama bakmam" diyor.

Lpg ile ilgili bir sorun var yanma ile ilgili bir sorun oldugunu biliyorum ve gosterge panelindeki sanziman ikazi yaniyor fakat biliyorum ki sanzimanim ile ilgili bir durum degil

Halledeyim haber verecegim.

selamlar aracım için yaptığım masrafı ekliyorum

Ekli dosyalar

• Masraflar.PDF
    288.5 KB · Görüntüleme: 206

gecmiş olsun liste bayagı kabarık ..ama bu halıyle sızı uzun yıllar boyunca problemsız goturur kanımca ..

Çatlayan ön cam gölgeli modeli ile kasko sponsorluğunda değişti. Ön ve arka balatalar ile el freni bakımı ve balatası değişti. Ön sağ sinyal koruma cam ı kırıktı değişti. Ön orijinal sislerden sağdaki kırıktı ikisi birden değişti. Sunroof un motorunda dahildeğişti kanallar şişlendi temizlendi bahar bakımı yapıldı. Ön sol cam açma/kapama düğmelerine birşeyler yapıldı. Bilgisayara bağlandı kontrol edildi sıfırlandı. İzci Okan stickerları geldi 1 tanesi anında yapıştı. Römork için lazım olan en önemli parça topuz saolsun Selim(Chatıaxx) gönderdi takıldı.

Tilki bugün yuvasına döndü.

image.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR