2001 3.2 V6

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 285
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 112,944
Ynt: 2001 3.2 V6

3.2 şerde standart LSD var diye biliyorum. Eğer baktığınız araç otomatik ise ayrıca bana sorduğunuz düğmenin yanında S işareti ile Kar Tanesi işaretli iki düğme daha vardır/olması gerekir. S Sport modük ve yüksek devirlerde vites geçişi sağlanır. Kar Tanesi ise D modunda kullanılır ve özellikle buz da patinajı önlemeye yarar ya da benim gibi kumda battığınızda patinajı önler güle oynaya çıkarsınız.

4H ye zaten düğme ile geçiyorsunuz. 4L içinse önce 4H ve ardından vites N konumunda iken hemen yanında duran 4L kolunu aşağıya çekiyoruz. Çıkmak içinde tam tersi.

Etiketler

mrdnmz' Alıntı:
3.2 şerde standart LSD var diye biliyorum. Eğer baktığınız araç otomatik ise ayrıca bana sorduğunuz düğmenin yanında S işareti ile Kar Tanesi işaretli iki düğme daha vardır/olması gerekir. S Sport modük ve yüksek devirlerde vites geçişi sağlanır. Kar Tanesi ise D modunda kullanılır ve özellikle buz da patinajı önlemeye yarar ya da benim gibi kumda battığınızda patinajı önler güle oynaya çıkarsınız.

4H ye zaten düğme ile geçiyorsunuz. 4L içinse önce 4H ve ardından vites N konumunda iken hemen yanında duran 4L kolunu aşağıya çekiyoruz. Çıkmak içinde tam tersi.

Tüm soru işaretleri çözüldü teşekkürler... :smiley:

haftasonu keşif gezisinden bir iki kare... muhteşem yerler... herkesin mutlaka görmesi gerekiyor bence...

P1040165.JPG

P1040173.JPG

P1040219.JPG

P1040231.JPG

P1040237.JPG

aracımın ön tampon ve vinç ilavesi kaldı çok şükür. onları da geziye kadar halledebilirsem araç olarak hazır olacağım. bir de daha önce bahsettiğim gibi bir römork projem vardı. Kısmette varsa ona da başlamak istiyorum...

Merhabalar,
Kardeş arabana yapılan güzellikleri ne zaman paylaşacaksın bizimle,
Şu katırı bir verelim en eski ve en ucuz ve dizel olan FRONTİ'yi bulup alıp sizin konvoya katılacağım haberiniz olsun.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

niyazi abi motor yaptık biliyorsun. bütün proje motora gitti :( ... çok da bir ilavesi yok aracımın... aslında ilaveye de ihtiyacım yok biz mutluyuz böyle... bir tek lastik eklendi 45/75/16 Cooper STT çamur o kadar...

seni de bekliyoruz abi... kısmetse...

Merhabalar,
Motor olayını biliyordum, malum bu saatlerde okunan biraz farklı anlaşılabiliyor denize aslında balkonda boğaza karşı oturulunca.
Belkide öyle olmasını istiyorum kimbilir.
Hani demişsin ya "birtek tampon ve vinç ilavesi kaldı" işte ben tampon yapıldı gibi okudum veya anladım. Neyse söyletene bak diyelim.
Sizlerin yanına gelip tanışmayı istiyorum. Şimdilik işim yok bir firma söför arıyordu turist için onlardan haber bekliyorum tur listelerinde Antalya çevresi,Ege ve Kapadokya var. Bakalım kısmet dedim bekliyorum.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR