kız babası
Kamp III
Ynt: 20.04.2014 Hudoff Nereye Gidiyoruz
Bende yer var co pilot olurum çamura yatarım yüksekten korkmam diyosan gel
Bende yer var co pilot olurum çamura yatarım yüksekten korkmam diyosan gel
M/T olsa, elbette daha güzel olurdu ama sıkıntı değil bence. Genellikle 9:00 gibi buluşup alış veriş yapıyor. 9:30 gibi hareket ediyoruz. 13:00-14:00 gibi ateş yakar, yemek yeriz. Biraz muhabbetten sonra (Hasan'ın büyük ısrarları ile) son bir parkur yapıp 17:00-18:00 gibi dağılıyoruz. Tabi bu saatler yaklaşık, tahmini saatler. Arazinin durumu, şartların verdiği yorgunluk, parkurdan alınan zevk vb. bir çok etkenden ileri ve geri değişiklikler mutlaka olur.albeni' Alıntı:Çok teşekkür ederim. Ben de size katılmak istiyorum.
Tahmini gidiş/dönüş saati belli mi?
Bir de benim lastikler A/T. Parkurda zorlanır mıyım?
Tamam işte budur olay!kız babası' Alıntı:Bende yer var co pilot olurum çamura yatarım yüksekten korkmam diyosan gel
lynx255' Alıntı:M/T olsa, elbette daha güzel olurdu ama sıkıntı değil bence. Genellikle 9:00 gibi buluşup alış veriş yapıyor. 9:30 gibi hareket ediyoruz. 13:00-14:00 gibi ateş yakar, yemek yeriz. Biraz muhabbetten sonra (Hasan'ın büyük ısrarları ile) son bir parkur yapıp 17:00-18:00 gibi dağılıyoruz. Tabi bu saatler yaklaşık, tahmini saatler. Arazinin durumu, şartların verdiği yorgunluk, parkurdan alınan zevk vb. bir çok etkenden ileri ve geri değişiklikler mutlaka olur.
Saatler uygunsa, sizi de bekleriz..
kız babası' Alıntı:Gelmeye çalışacağım.
Sakıncası yoksa irtibat için bir telefon numarası rica edebilir miyim?
Özel mesaj attım.
Tıpkısının aynısı sevgili ATILKURT ;D ;Dlynx255' Alıntı:Buluşma yeri ve zamanını netleştirelim artık.
Mekana; ACR LOFT mu diyoruz?
Saate de; 09:00?
Evet arkadaşlar haftanın son iş günü canlanın biraz..
;D ;D ;D
Hadi bakalım inşallah bekliyorum ;D ;Dlynx255' Alıntı:(Bu arada Mehmet, resimleri yükleyeceğim vakit bulamadım) ;D ;D ;D
Ana hayret bir defa dahamı seni görme şerefine erecegim ;D ;D ;Dlynx255' Alıntı:Yeğen ve Atıl Kurt direk oraya gelecek inş. Biz de Başkan'la geleceğiz. Güzel bir gün olacak inş.
Çamur geçişlerini beğenirsem, imzalı bir resmimi verebilirim..guney_34' Alıntı:Ana hayret bir defa dahamı seni görme şerefine erecegim ;D ;D ;D
Evet evet lütfen dinçer bey çok istiyorum ;D ;Dlynx255' Alıntı:Çamur geçişlerini beğenirsem, imzalı bir resmimi verebilirim..