20.04.2014 Hudoff Nereye Gidiyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HASAN_5434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 98
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,202

Etiketler
Ynt: 20.04.2014 Hudoff Nereye Gidiyoruz

albeni' Alıntı:
Çok teşekkür ederim. Ben de size katılmak istiyorum.

Tahmini gidiş/dönüş saati belli mi?
Bir de benim lastikler A/T. Parkurda zorlanır mıyım?
M/T olsa, elbette daha güzel olurdu ama sıkıntı değil bence. Genellikle 9:00 gibi buluşup alış veriş yapıyor. 9:30 gibi hareket ediyoruz. 13:00-14:00 gibi ateş yakar, yemek yeriz. Biraz muhabbetten sonra (Hasan'ın büyük ısrarları ile) son bir parkur yapıp 17:00-18:00 gibi dağılıyoruz. Tabi bu saatler yaklaşık, tahmini saatler. Arazinin durumu, şartların verdiği yorgunluk, parkurdan alınan zevk vb. bir çok etkenden ileri ve geri değişiklikler mutlaka olur.
Saatler uygunsa, sizi de bekleriz..

kız babası' Alıntı:
Bende yer var co pilot olurum çamura yatarım yüksekten korkmam diyosan gel
Tamam işte budur olay!
Tanıştırayım sizi: Uğur, senin de anlayacağın üzere, ekibimizin Başkan'ıdır. :D
Gezilere katılan yolcular, genellikle parkur boyunca bir kaç farklı araçta yolculuk yaparlar. Bazen, arabasız olduğumuz zamanlarda, biz de buna dahil oluyoruz. En öndekinden inip en arkadakine binerek, hem herkes ile tanışmış oluyorsunuz, hem de her aracın geçişini bol bol resimlemiş oluyorsunuz. (Bu arada Mehmet, resimleri yükleyeceğim vakit bulamadım) ;D ;D ;D
Ev neredeydi?

lynx255' Alıntı:
M/T olsa, elbette daha güzel olurdu ama sıkıntı değil bence. Genellikle 9:00 gibi buluşup alış veriş yapıyor. 9:30 gibi hareket ediyoruz. 13:00-14:00 gibi ateş yakar, yemek yeriz. Biraz muhabbetten sonra (Hasan'ın büyük ısrarları ile) son bir parkur yapıp 17:00-18:00 gibi dağılıyoruz. Tabi bu saatler yaklaşık, tahmini saatler. Arazinin durumu, şartların verdiği yorgunluk, parkurdan alınan zevk vb. bir çok etkenden ileri ve geri değişiklikler mutlaka olur.
Saatler uygunsa, sizi de bekleriz..

Gelmeye çalışacağım.
Sakıncası yoksa irtibat için bir telefon numarası rica edebilir miyim?

Gelmeye çalışacağım.
Sakıncası yoksa irtibat için bir telefon numarası rica edebilir miyim?
[/quote]

Özel mesaj attım.

Buluşma yeri ve zamanını netleştirelim artık.
Mekana; ACR LOFT mu diyoruz?
Saate de; 09:00?

Evet arkadaşlar haftanın son iş günü canlanın biraz..
;D ;D ;D

lynx255' Alıntı:
Buluşma yeri ve zamanını netleştirelim artık.
Mekana; ACR LOFT mu diyoruz?
Saate de; 09:00?

Evet arkadaşlar haftanın son iş günü canlanın biraz..
;D ;D ;D
Tıpkısının aynısı sevgili ATILKURT ;D ;D

Selamlar herkese araba bakımdan çıkarsa cumartesi, pazar bende katılmayı düşünüyorum (distribütöre süper bir kaplama yapıldı,derin geçişler sorunsuz olacak kısmetse).

işte budur çoook sevindim şimdi,,uğur bey geliyorum sizinle, bugün nalbura uğrayıp çizme alayım diyorum :smiley: ev küçükçekmece halkalı da,, avrupa konutları 1 deyim,,başka yanıma almam gereken ne var,, ilk defa off roada katılıcam ? birde cep teliniz alabilirmiyim uğur bey ?

Yeğen ve Atıl Kurt direk oraya gelecek inş. Biz de Başkan'la geleceğiz. Güzel bir gün olacak inş. :D :D :D

lynx255' Alıntı:
Yeğen ve Atıl Kurt direk oraya gelecek inş. Biz de Başkan'la geleceğiz. Güzel bir gün olacak inş. :D :D :D
Ana hayret bir defa dahamı seni görme şerefine erecegim ;D ;D ;D

Buluşma noktasına gelirsiniz, orada ayarlarız.
Çizme (dize kadar olsun) şart. Belki yedek elbise gerekebilir. (Şimdiye kadar hiç lazım olmadı ama olsun -eve hep çamurlu gittim-)
Alış verişi ortaklaşa hep beraber yapıyoruz..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR