20.04.2014 Hudoff Nereye Gidiyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HASAN_5434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 98
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,177
Ynt: 20.04.2014 Hudoff Nereye Gidiyoruz

evet güncel listee

1-suzuki jimny başkan mt
2-suzuki samurai reis mt
3-suzuki jimny atılkurt mt
4-suzuki jimny çarpıkbacak mt
5-cheeroke 5.2 Mehmet mt
6-cheeroke 4.0 Yusuf mt
7-suzuki jimny tayfun mt
8-suzuki jımny Alper mt
9-defender 300tdi Selçuk mt
10-grand vitara 2.0 albeni
11-monte range Rover3.9

Etiketler

Merhabalar hem sizlerle tanışmak hemde uzun zamandır araziye çıkmaya fırsat bulamamanın verdiği istekle bende gelmek isterim
jeep Cj7 33 Mt

Beyler teker cevap veremeyecegim herkez kendi cevabını bulsun yarıki geziye katılabilmek için bugün yoggun yardırıyorum dodik işi şimdilik beklemede kahvaltı 45 dakika sipariş yeme çay ve sigaradan oluşuyo pazar adetimdir uzun kahvaltı yapmazsam parurda hep Ayberk'i çekiyorum mail atan arkadaşlar geri dönüş yaptım gelmediyse lütfen tekrar mail atın saygı ve sevgilerimle

suatgrbz' Alıntı:
Merhabalar hem sizlerle tanışmak hemde uzun zamandır araziye çıkmaya fırsat bulamamanın verdiği istekle bende gelmek isterim
jeep Cj7 33 Mt
Buyrun gelin gezimiz gelmek isteyen herkeze açık

evet güncel liste

1-suzuki jimny başkan mt
2-suzuki samurai reis mt
5-cheeroke 5.2 Mehmet mt
6-cheeroke 4.0 Yusuf mt
7-suzuki jimny tayfun mt
8-suzuki jımny Alper mt
11-monte lr Discovery1 3.9
12-jeep cj7 Suatgrbz
13-pajero 3.0 maZlum

Aracı toparlattım, LPGyi ayarlattım sabah 9da ACR'da görüşeceğiz kısmetse.
Bu sefer kahvaltı için listeden herkese birer ürün paylaştırılmadı galiba değil mi? Herkes kahvaltısını kendine göre mi ayarlasın ?

Minik bir düzeltme: Benim araç LR Discovery1 , üstünde MT lastik var (biliyorsunuz LR Kraliçeden ödüllü İngiliz, sonra alınır malınır, yine arazide naz yapar, aman neme lazım adını doğru yazalım :smiley:)

kavaltı simit sarayı tarzında bıyerde olur hazır kavaltı yanı , malzeme paylaşımı yok

freelander99' Alıntı:
kavaltı simit sarayı tarzında bıyerde olur hazır kavaltı yanı , malzeme paylaşımı yok
Ayberkim kahvaltı organizasyonu yok herkez bi şekilde halledicek ACR den 9 da toplanıp alış veriş için para toplayıp hemen cıkıcaz parkura ;D

evet güncel liste buluşma yeri ACRLOFT saat 09:00

1-suzuki jimny başkan mt
2-suzuki samurai reis mt
5-cheeroke 5.2 Mehmet mt
6-cheeroke 4.0 Yusuf mt
7-suzuki jimny tayfun mt
8-suzuki jımny Alper mt
11-monte lr Discovery1 3.9
12-jeep cj7 Suatgrbz
13-pajero 3.0 maZlum

defolun' Alıntı:
Benim araçta yer var arabası olmayan arkadas benımle takılaıbılırr

teşekkür ederim selçuk bey uğur beyede sizede takılırım ,, benim için çok güzel bir tecrübe olucak ilk off road deneyimim bu,,bugün çizme aldım :smiley:

Bugün şamlar baraj kıyısında biraz eğlendik arkadaşla. Daha önce araziye girmedim araçla. Kar lastikleri var kalırmıyız yolda?

Tabi yaa bugün aöf sınavından dolayı yetişemedim sizlere kötü oldu bu aslında biraz daha geç buluşmuş olsaydınız gaptırıvericektim ömerliye motorla sağlık olsun artık bidahaki sefere :smiley:

alibaykal' Alıntı:
Bugün şamlar baraj kıyısında biraz eğlendik arkadaşla. Daha önce araziye girmedim araçla. Kar lastikleri var kalırmıyız yolda?

Bahçeşehir demisiniz? Grupta bahçeşehirden kimse var mı?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri