20.04.2014 Hudoff Nereye Gidiyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HASAN_5434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 98
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,178

Etiketler

Ynt: 20.04.2014 Hudoff Nereye Gidiyoruz

abiler kılıçlı bana ters yav :smiley: kılıçlı demek bir dünya yakıt demek benım gelebilmem sizinl gezebilmem için aracın arkasına romorkla varil bağlamam lazım herhalde :D

arkadaşlar merhaba,,bi arkadaşın iletilerinde off road aracı olmayanlara araç kiralarız,diye yazıyordu,varmı böyle bir şey size kiralık araçla katılmam mümkünmü?

Şu anlık liste şöyle gibi gelmek isteyen arkadaşlar ismını ekleyebilir

1-suzuki jimny başkan mt
2-suzuki samurai reis mt
3-suzuki jimny atılkurt mt
4-suzuki jimny çarpıkbacak mt
5-cheeroke 5.2 Mehmet mt
6-cheeroke 4.0 Yusuf mt
7-suzuki jimny tayfun mt
8-suzuki jımny Alper mt
9-defender 300tdi Selçuk mt
10-

buluşma yerimiz beykoz yolundaki AcrLoft Alışveriş Merkezi
Acarlar Mh. Polenez Bağlantı Yolu, 34805 Beykoz İstanbul

Buluşma saatimiz 9:15
Hareket saatimiz 9:30
Tahmini Dönüş saatimiz :18:00

albeni' Alıntı:
Çok teşekkür ederim. Ben de size katılmak istiyorum.

Tahmini gidiş/dönüş saati belli mi?
Bir de benim lastikler A/T. Parkurda zorlanır mıyım?

parkura daha önce bizde girmedik ama pek kolay bi parkur olacagını sanmam

arkadaşlar merhaba, dün yazdım ama gören olmadı ,,aracım 4*4 değil,, ww golfum var,, misafir olarak sizden bir arkadaşın aracına binebilirmiyim pazar günkü gezi için?

limankalesi' Alıntı:
arkadaşlar merhaba,,bi arkadaşın iletilerinde off road aracı olmayanlara araç kiralarız,diye yazıyordu,varmı böyle bir şey size kiralık araçla katılmam mümkünmü?
Bizim kapımız herkese açık. Gelen arkadaşların araçlarını da sorgulamıyoruz; "Kiralık mı, emanet mi, kendisinin mi?" diye. ;D ;D ;D
Eğer araziye girebilecek bir aracınız olursa, seve seve sizi de kabul edebiliriz.
Diğer bir taraftan; bu hafta yapmayı planladığımız geziye, ben kendi adıma söylüyorum, iki kişi geleceğimden dolayı bende yer yok maalesef. :(
Siz nereden gelecektiniz?

Burada bi arkadaşın porfilinde araç kiralarız yazıyordu ona yazdım ama cevap alamadım? bir araç kiralayıp size katılmak isterim ama bulamadım,,,, benim aracım binek araziye uygun değil,,beni aracına kabul eden biri olursa arazide her türlü yardıma hazır ve nazır olarak size katılmak isterim,,istanbul küçükçekmeceden gelicem benim golfu acarın oraya bırakıp size katılabilirim?

limankalesi' Alıntı:
Burada bi arkadaşın porfilinde araç kiralarız yazıyordu ona yazdım ama cevap alamadım? bir araç kiralayıp size katılmak isterim ama bulamadım,,,, benim aracım binek araziye uygun değil,,beni aracına kabul eden biri olursa arazide her türlü yardıma hazır ve nazır olarak size katılmak isterim,,istanbul küçükçekmeceden gelicem benim golfu acarın oraya bırakıp size katılabilirim?
Online kal. Takipte ol. Arkadaşlardan yardımcı olabilecek biri çıkacaktır mutlaka. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri