20.000 Bakım ücretleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedDolphin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 72,393
Ynt: 20.000 Bakım ücretleri

Adrianotom' Alıntı:
izmir serviste aynı şekilde söylediler,360 a yaptırdım
kolçakta 302 tl den 240 a düşmüş.
alt izalasyonda 440 dan 220 ye düşmüş
Alt izalasyondan kastınız nedir?Nasıl birşey bu?

Etiketler

esattas' Alıntı:
Alt izalasyondan kastınız nedir?Nasıl birşey bu?

Şöyleki; arabanin alti, disindan komple davlumbazlarin icine kadar(çamurluklar yani) filinkotla kaplaniyo. Orjinal bisey servisi yapiyo , yol sesini %20 ye kadarda kesiyomus. Ayrica tasdir cakildir ziftdir aracin altina zarar vermiyo

4x4 90 bg izmir çiğli reno maisde 20000 bakım teker çaprazlama dahil 399 YTL tuttu.Bu arada tekerlerin yer değiştirme işlemi 4x4 lerde mecburi olarak yapılıyormuş aksi halde araç garanti dışı kalıyormuş.Bu işlem olmazsa normal duster ücretleri daha da düşük.
Bu arada araç benim için kendini rahatlıkla kanıtladı diyebilirim.Şu ana kadar en ufak bir sorun çıkarmadığı gibi özel birçok isteğime (ki bunlara o lüks ciplerle yapmaya kıyamayacağınız şeyler de dahil olmak üzere ) hiç nazlanmadan cevap verdi. Ne demek istediğimi beni forumdan bilenler bilir.Bir kere 4x2 o lüx cip gibi olan ama olmayan araçlarla asla istediklerimi yapamazdım.İyi varsın duster ve iyi ki seni almışım . :smiley: Herkese iyi forumlar.

create' Alıntı:
4x4 90 bg izmir çiğli reno maisde 20000 bakım teker çaprazlama dahil 399 YTL tuttu.Bu arada tekerlerin yer değiştirme işlemi 4x4 lerde mecburi olarak yapılıyormuş aksi halde araç garanti dışı kalıyormuş.Bu işlem olmazsa normal duster ücretleri daha da düşük.
Bu arada araç benim için kendini rahatlıkla kanıtladı diyebilirim.Şu ana kadar en ufak bir sorun çıkarmadığı gibi özel birçok isteğime (ki bunlara o lüks ciplerle yapmaya kıyamayacağınız şeyler de dahil olmak üzere ) hiç nazlanmadan cevap verdi. Ne demek istediğimi beni forumdan bilenler bilir.Bir kere 4x2 o lüx cip gibi olan ama olmayan araçlarla asla istediklerimi yapamazdım.İyi varsın duster ve iyi ki seni almışım . :smiley: Herkese iyi forumlar.
teker degişme ne demek anlamadım yani lastik rotasyonu mu demek istediniz

create' Alıntı:
teker degişimi ne demek yani lastik rotasyonu mu demek istediniz.bunu yapıp yapılmadıgını servis asla anlamaz nasıl garanti ile alakası olabilir anlamadım

JUNİOR' Alıntı:
teker degişme ne demek anlamadım yani lastik rotasyonu mu demek istediniz
teker değişme demedim tekerlerin yerinin değişmesi dedim,önler arkalarla dikkatli okursanız sevinirim o da = rotasyon havalı deyimiyle evet :smiley:

create' Alıntı:
teker değişme demedim tekerlerin yerinin değişmesi dedim,önler arkalarla dikkatli okursanız sevinirim o da = rotasyon havalı deyimiyle evet :smiley:
e tamam aynı şeyi konuşuyoruz demek ki dikkatli imişim.yalnız bunun yapılıp yapılmadıgı servisi baglamaz ayrıca garantiyi hiç baglamaz ;)

JUNİOR' Alıntı:
e tamam aynı şeyi konuşuyoruz demek ki dikkatli imişim.yalnız bunun yapılıp yapılmadıgı servisi baglamaz ayrıca garantiyi hiç baglamaz ;)
dikkatli olsanız anlamadım demezdiniz tamam şimdi aynı şeyi konuşuyorsak o zaman ben bunu forumdaki arkadaşları bilgilendirmek için servis sorumlusunun bana söylediğini söylüyorum. Sizin bir sorununuz varsa servisler orada ararsınız öğrenirsiniz.Adam bana aynen böyle dedi tamam. Burdan sonra yazıcaklarım forumdaki herkes için. Gelelim bu işin mantıki açıklamasına bana göre lastiğin diş kalınlıklarını teker teker ölçmüşlar benimkisinde hepsi 7 mm çıkmış 3 mm den aşağı çıkarsa lastiklerin değişmesini öneriyoruz diyorlar.Buradan da anlaşılan 4x4 sistemin sağlıklı çalışması adına, yani lastiklerin orantılı eskimesini sağlamak adına güvenlik için yapılan bir işlem.Aracı sürekli 4x4 kullanmadığımız için doğal olarak önler daha çabuk eskiyecektir. Bunların yerini değiştirerek 4x4 sistemin sağlıklı bir şekilde çalışması sağlanmakta.

create' Alıntı:
dikkatli olsanız anlamadım demezdiniz tamam şimdi aynı şeyi konuşuyorsak o zaman ben bunu forumdaki arkadaşları bilgilendirmek için servis sorumlusunun bana söylediğini söylüyorum. Sizin bir sorununuz varsa servisler orada ararsınız öğrenirsiniz.Adam bana aynen böyle dedi tamam. Burdan sonra yazıcaklarım forumdaki herkes için. Gelelim bu işin mantıki açıklamasına bana göre lastiğin diş kalınlıklarını teker teker ölçmüşlar benimkisinde hepsi 7 mm çıkmış 3 mm den aşağı çıkarsa lastiklerin değişmesini öneriyoruz diyorlar.Buradan da anlaşılan 4x4 sistemin sağlıklı çalışması adına, yani lastiklerin orantılı eskimesini sağlamak adına güvenlik için yapılan bir işlem.Aracı sürekli 4x4 kullanmadığımız için doğal olarak önler daha çabuk eskiyecektir. Bunların yerini değiştirerek 4x4 sistemin sağlıklı bir şekilde çalışması sağlanmakta.
polimige meraklısınız anladım.konu benim açımdan kapanmıştır.saygılarr

JUNİOR' Alıntı:
polimige meraklısınız anladım.konu benim açımdan kapanmıştır.saygılarr
polemik demek istedin galiba :smiley: çekilirken bile taş atarak gitmek helal olsun...

Adrianotom' Alıntı:
Şöyleki; arabanin alti, disindan komple davlumbazlarin icine kadar(çamurluklar yani) filinkotla kaplaniyo. Orjinal bisey servisi yapiyo , yol sesini %20 ye kadarda kesiyomus. Ayrica tasdir cakildir ziftdir aracin altina zarar vermiyo
filinkot denilen şey zaten ziftin bir çeşididir genelde teknelerin altına sürülür eskiden beride arabalarda korozyona karşı kullanılır

4*2 85 hp kemal tepretoğulları 420 tl fakat %20 indirim varmış
360 tl ye yapıldı. 25.11.12

4*4 110 beygir aracımın 20 bin bakımı 358 tl ye yaptırılmıştır.ayrıca bazı problemler de giderilmiştir.

04/01/2013

ADANA GEZERŞEN SERVİS

110 Hp 4x4 versiyonu 20 000 KM bakım ücreti:

Polen filitresinin takılmasını istemedim, ödenilen miktar 280 TL. bunun yanında aracımın kapılarının harekete geçtiğinde otom. olarak

kilitlenmesi aktif edermisiniz dedim 5dk. da aktif ettiler. Bundan sonra araç 10 km. hıza ulaştığında kapılarının otomatik olarak. kitliyor

üstelik istediğim zaman özelliğini aktif yada pasif edebiliyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.