20.000 Bakım ücretleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedDolphin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 72,397
Ynt: 20.000 Bakım ücretleri

REN-SER

Dacia Stepway....1.5 90 Bg...Dizel ....ilk bakım 240 TL

( Bilgi:Diğer tüm servisler 340TL istediler)

Etiketler
Ynt: 20.000 Bakım Ücretleri

Duster 4X2 90 beygir Mersin Gürsoy Oto 20.000 bakım ( yağ + yağ filtresi, mazot filtresi, hava ve polen filtresi değişti. fren ve direksiyon hidroliklerinde eksilme yokmuş ancak radyatör için bir miktar su eklenmiş ) 290 TL . 22.04.2013

abbasyolcu444' Alıntı:
filinkot denilen şey zaten ziftin bir çeşididir genelde teknelerin altına sürülür eskiden beride arabalarda korozyona karşı kullanılır
Eski bir mesaj ama yinede düzelteyim, filinkot denilen zift çeşidi teknelerin altında kullanılan bir malzeme değildir, çok alakasız bir bilgilendirme olmuş

ilk servise sokuyorum bende,
Türkiye genelinde %25 indirim kampanyası 11 mayısta son buluyormuş, servisi yaklaşanlar kaçırmasın

Polen, yağ, hava, mazot filtresi, karter tapa contası, motor yağı, cam suyu, fren aksam temizlik
320TL

AZAZIL33' Alıntı:
Duster 4X2 90 beygir Mersin Gürsoy Oto 20.000 bakım ( yağ + yağ filtresi, mazot filtresi, hava ve polen filtresi değişti. fren ve direksiyon hidroliklerinde eksilme yokmuş ancak radyatör için bir miktar su eklenmiş ) 290 TL . 22.04.2013
Gürsoy mersin hangi şubesinde yaptırdınız,mezitli şubesini aradım 40 bin bakımına geleceğim dedim bana indirimsiz 470 tl dediler mazot flitresi de dahil fiyatı yüzde 20 indirim olursa 376 tl ediyor.

bugün 20000 bakımını yaptırdım erzincan bayhan otomativde % 10 indirimli 270 tl

merhaba 2 bakım 23.00 km Renault -Mais BURSA 418 TL hesap çıkardı (yağ+ yağ ,hava ,polen ,mazot filtreleri +işçilik)

km önemli bunu 6 ayda da 2 yılda da katedebilirsiniz sonuçya yirmibin , kırkbin diye gidiyor bakımlar , 2010 ve 2011 ilk çıkışlılar 15000 , diğerleri 20000 de bakıma giriyor

imzamdaki aracı geçen hafta teslim aldım. aldığım bayinin ve bayi başka bir bayinin daha söylediği şu; bakımlar 20.000 km veya 1 yıl hangisi önce dolarsa. yeni araçlar için söylüyorum. aman dikkat edin garantide sorun yaşanmasın arkadaşlar

bakımların zamanında yaptırılmamasının garantiyi bozacağı açısından söylemiştim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR