ozturk1976
Ana Kamp
Ynt: 20.000 Bakım Ücretleri
teşekkürler
teşekkürler
youngsun' Alıntı:40bin bakimim 315 TL tuttu.
Mazot filtresi haric.
Fren balatalari yine degismedi. 5000 km sonra kontrol yazmislar.
Istanbulda olsaydim bakimi daha ucuza yaptirirdim ama şuan Ankaradayim indirim vs. yok.
AKBAK Renault Hasköy.glamdring' Alıntı:bir sakıncası bakımı ankarada hangi serviste yaptırdığınızı da öğrenebilir miyiz
teşekkürler...youngsun' Alıntı:AKBAK Renault Hasköy.
sabri yucel' Alıntı:yag , yag filtresi ve mazot fıltresi dahil sanırım bu rakamlara turgut bey ..
Kontak ACC konumundayken 10 sn boyunca gaz pedali basili tutuluyor, gaz pedalindan ayak cekilmeden fren pedalina 3 kez üst üste basiliyor ve böylece YAG DEGISIM IKAZ lambaniz sönup yeniden 20bine kurulmus oluyor. Yani bugün yeniden kurduklarina göre 41500de tekrar ikaz yanicak.turgut68' Alıntı:2012 model Duster Ambiance 4x4 90 bg aracıma 20 bin km. bakımını üç gün önce İstinye Mais'te yaptırdım. %10 iskonto yaptılar. Toplam 423 TL nakit ödedim. Standart bakım haricinde bir arıza veya parça değişimi yoktu.
21.500'de ve 15 ay olmasına rağmen garanti konusunda problem çıkmadı. Yükseltmeyi ise ya fark etmediler, ya da önemsemediler. Acaba ön paneldeki sarı renkli servis lambası tekrar 40.000'de mi, yoksa 41.500'de mi yanacak. Bu sefer 20.008'de yanmıştı. Yani son bakım yapıldığı kilometre serviste ECU'ye makineyle giriliyor galiba.
youngsun' Alıntı:Yağ degisim ikazı söndürme/yeniden baslatma
turgut68' Alıntı:Teşekkürler. Ah, bu yeni araçlar sır küpü sanki. Mesela kontak açık konumda km sayacı sıfırlama düğmesine uzun basıp 811411 yazdıktan sonra 2 defa daha basınca kalan yakıt miktarı litre olarak yazıyor. Üretici istediği özelliği kullanıcıdan saklı biçimde tutabiliyor.
İster misiniz, kontak açıkken debriyaja sonuna kadar basılı konumda 5 kere kornaya bastıktan sonra direksiyonu tam sol yaparsanız ECU'nun çipindeki bir özellik aktive olup 90 bg'den 105 bg'e çıksın, 110 bg'ler de 130 bg olsun