2. Opel Frontera Buluşması ( Likya Yolları ; 22 - 28 Haziran 2013)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan balikay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 138
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 60,534

Etiketler
Ynt: 2. Opel Frontera Buluşması ( Likya Yolları ; 22 - 28 Haziran 2013)

bahadir70' Alıntı:
Bir sorum olacak. Illa frontera mi olmasi gerek? :smiley: baska aracla katilamaz miyiz?
ne demek herkese kapımız açık... buluşmanın konsepti frontera 2. buluşma...

bahadir70' Alıntı:
Bir sorum olacak. Illa frontera mi olmasi gerek? :smiley: baska aracla katilamaz miyiz?

alternatif yollar dan bizi takip edebilecekseniz buyrun gelin. Ancak bazı yollar özellikle 4x4 istiyor o yüzden... Fakat Salda Gölü'nde sorun olmayacaktır. Fazlasıyla alternatifimiz mevcut ve üstelik gruptan da kopmadan...

Görüşmek dileklerimle...

mrdnmz' Alıntı:
%100 kilitsizleri de almıyoruz aslında :smiley::smiley:
o iş haftaya :smiley:
klimam olsa gelirdim ama sıcakta benim arabayla o kadar yol 2 çocuk öldürür bizi. kurdeşen oluruz valla. diyorum.
ama bir taraftanda hiçmi kurdeşen olmadın g.tün pişmedi bas git 3-4 gün değişik oldun diye gaza geliyorum işte :smiley:

dturan' Alıntı:
o iş haftaya :smiley:
klimam olsa gelirdim ama sıcakta benim arabayla o kadar yol 2 çocuk öldürür bizi. kurdeşen oluruz valla. diyorum.
ama bir taraftanda hiçmi kurdeşen olmadın g.tün pişmedi bas git 3-4 gün değişik oldun diye gaza geliyorum işte :smiley:

gelin gelin... size de iyi gelir... zaten antalya ya değil Burdur a geleceksiniz sonrası kolay... Dönüşü ü de beraber yapıcaz zaten.. Bolu'ya Festivale...

Değerli Dostlarım,

Uzun zamandır yaşadığımız bir takım sıkıntılarımız var idi. Bugün itibari ile 4 yıldır çalışmakta olduğum şirketim iflas ettiğinden an itibari ile işsizim. Eş'im de aynı şirkette idi. Yani ailece aynı durumdayız.

Dolayısı ile biz planlanan 2nci OPEL Frontera TURKEY buluşmasına affınıza sığınarak ve çok üzülerek katılamıyoruz.

Yol, rota bilgisi ve diğerlerini Levent Abi (BALIKAY) ile paylaşacağım.

Bir süre sanıyorum buralardan uzak kalacağım.

Sağlıcakla...

mrdnmz (emre)

mrdnmz' Alıntı:
Değerli Dostlarım,

Uzun zamandır yaşadığımız bir takım sıkıntılarımız var idi. Bugün itibari ile 4 yıldır çalışmakta olduğum şirketim iflas ettiğinden an itibari ile işsizim. Eş'im de aynı şirkette idi. Yani ailece aynı durumdayız.

Dolayısı ile biz planlanan 2nci OPEL Frontera TURKEY buluşmasına affınıza sığınarak ve çok üzülerek katılamıyoruz.

Sağlıcakla...

mrdnmz (emre)
Arap sabah ablamdan duydum. :(
herşeyde vardır bir hayır, herkesin yiyecek bir rızkı muhakkak var. birşeye ihtiyaç olursa arayın. haftaya silivriye taşınıyorum çocukları gönder istersen. akşam konuşuruz.

mrdnmz' Alıntı:
Değerli Dostlarım,

Sağlıcakla...

mrdnmz (emre)

emrem geçmiş olsun...
bizimde (malum olaylardan dolayı) senelik izinler kaldırıldı. ilerleyen zaman ne gösterecek bakalım...

Emre bey cok geçmiş olsun... umarım cok kısa surede bundan cok daha ıyı bır ıs bulursunuz

emre abi büyük geçmiş olsun, bundada bi hayır vardır. Daha iyisin bulursun inş.

Emre abi
ALLAH CC en kısa zamanda daha hayırlı ve bereketli bir iş nasip eylesin.
Herşeyde bir hayır vardır mutlaka

Selamlar

Merhabalar,
Emre kardeş, geçmiş olsun. ALLAH hayırlı bir iş nasip etsin.
Bu duyguyu iyi bilirim. Moralini bozma, her şey yoluna girer.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Hepinize ayri ayri cok tesekkur ederim. Insallah cok uzun surmeden bir cozum buluruz. Desteginiz ve moral Verne mesajlariniz icin tekrar tesekkurler.

Tez vakitte bulusmak dileklerimizle.

abi çok geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda daha iyi yerlerde daha iyi imkanlarda yeni işinize başlarsınız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR