2. Opel Frontera Buluşması ( Likya Yolları ; 22 - 28 Haziran 2013)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan balikay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 138
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 60,546
Ynt: 2. Opel Frontera Buluşması ( Likya Yolları ; 22 - 28 Haziran 2013)

ARKADAŞLARIM....
EMRE KARDEŞİM ONCA HAZIRLIK YAPARAK GÜZEGAHI BİZZAT DOLAŞARAK, KAMP YERLERİ VE YEREL YÖNETİMLERLE BAĞLANTI YAPARAK GEZİMİZİN ORGANİZASYONU NU HAZIRLADI. ÇOK EMEĞİ GEÇTİ, ANCAK ELDE OLMAYAN SEBEBLERDEN DOLAYI Kİ BU SEBEBLER, EMRE KARDEŞİMİN DURUMU VE ŞAHSIMIN MESLEKİ DURUMUNDAN DOLAYI İZİNLERİMİZİN, BİLİNEN OLAYLARDAN DOLAYI KALDIRILMASINDAN, EMRE KARDEŞİM VE ŞAHSIM PLANLANAN 22-28 HAZİRAN 2013 TARİHLERİ ARASINDA ÇOK İSTEMEMİZE RAĞMEN KATILAMIYORUZ. Kİ SİZLERDE ŞAHİTSİNİZ FRONTİMİ "BENİ BAŞTAN YARAT" PROGRAMINDAYMIŞ GİBİ HAZIRLAMIŞTIK. ANCAK ELİMİZDEKİ GEZİ DONELERİNİ SİZİNLE SEVE SEVE PAYLAŞARAK KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA VEREBİLİRİZ VE BU ARKADAŞLARIMIZ GEZİYİ YAPARLAR. YADA 2013 AĞUSTOS SONU YADA EYLÜL İLK HAFTASINA ERTELEYEBİLİRİZ. SİZİN FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUZ.

Etiketler

Demek ki neymiş çok istemeyecekmişsin. Abimin dediği gibi rota ve konaklama ile ilgili bilgiler hazır isteyenlere verebilirim.

ARKADAŞLARIM, GEZİMİZİ 2013 AĞUSTOS SONU YADA EYLÜL İLK HAFTASINA ERTELEYELİM DİYENLER SİZİN FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUZ

ERTELEMEK İSTEYENLER:
1-BALIKAY

Selamlar
Geçmiş olsun Emre,
İşallah daha iyi işlere vesile olur.

Selamlar
Arkadaşlar bende aracımı istediğim gibi daha bitiremedim,
Dün tuv e gittim,
Aracın ruhsatında lpg idir diye yazdığı için, tuv e bile giremedim.
Aractan lpg sökülmüştür diye ilgili servislerden söküm faturası ve imza sirküleri,
Ayrıca sökümle ilgili tadilat projesi istediler.
Bügün tekrar işlere sıfırdan başlıyorum.

Selamlar
Bende gezinin ilerdeki günlerde olursa daha iyi olacağı kanaatindeyim.

ARKADAŞLARIM, GEZİMİZİ 2013 AĞUSTOS SONU YADA EYLÜL İLK HAFTASINA ERTELEYELİM DİYENLER SİZİN FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUZ

ERTELEMEK İSTEYENLER:
1-BALIKAY
2-SARPER16

ERTELEMEK İSTEYENLER:
1-BALIKAY
2-SARPER16
3-DAMAST

Read more: http://gezenbilir.com/index.php?topic=95535.130#ixzz2VyuSuVx9

mrdnmz' Alıntı:
Değerli Dostlarım,

Uzun zamandır yaşadığımız bir takım sıkıntılarımız var idi. Bugün itibari ile 4 yıldır çalışmakta olduğum şirketim iflas ettiğinden an itibari ile işsizim. Eş'im de aynı şirkette idi. Yani ailece aynı durumdayız.

Dolayısı ile biz planlanan 2nci OPEL Frontera TURKEY buluşmasına affınıza sığınarak ve çok üzülerek katılamıyoruz.

Yol, rota bilgisi ve diğerlerini Levent Abi (BALIKAY) ile paylaşacağım.

Bir süre sanıyorum buralardan uzak kalacağım.

Sağlıcakla...

mrdnmz (emre)

Emre bey cok uzuldum, moralinizi yüksek tutun, arkadaşlara katiliyorum herseyde bir hayir vardir, önemli olan herseye rağmen ailece birsekilde ayakta kalmak, elimizden gelen birsey olursa lütfen bildirin, saglicakla...

ERTELEMEK İSTEYENLER:
1-BALIKAY
2-SARPER16
3-DAMAST
4-AKIN

arkadaşlarım anlayışınıza, emre kardeşimle beraber sonsuz teşekkür ederiz. emrenin iş durumu benim mesleki durumdan izinlerin kaldırılıp izne ayrılamamam yüzünden inanki çok mahçubuz. genel itibari ile ertelenme kararına uyuyoruz o zaman.

GEZİMİZ 2013 AĞUSTOS SONU EYLÜL BAŞI OLARAK ŞİMDİLİK ERTELENMİŞTİR.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

SON KONULAR

Geri