2. Opel Frontera Buluşması ( Likya Yolları ; 22 - 28 Haziran 2013)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan balikay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 138
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 60,530
Ynt: 2. Opel Frontera Buluşması ( Likya Yolları ; 22 - 28 Haziran 2013)

sisdagili61' Alıntı:
Merhabalar,
Gönüllerde minicik bile olsa yer edebildiysek o yeter. Bizim kapı gönlü seviden geçen herkese açık. Ne bulabilirsek yeriz, içeriz.
Bu günlerde eşimin halasının kızı 46 yaşında (kendileri tıp prof'u dur) çok ciddi bir hastalığın pençesinde bir buçuk senede üç defa beyin ameliyatı oldu dün dördüncüsünü önerdiler. Sol tarafı tamamen iptal. Başka kimsesi olmadığından eşim birkaç gün gelip tekrar İstanbul'a gidiyor. Anne baba yaşlı. Tek çocuk olmak ne zormuş, çok pişmanım tek çocukla kaldığıma.
Beni engelleyecek nedenlerin başında sadece o var, inanın ev den pek uzaklaşamıyorum. Hiç birimiz umudumuzu kaybetmedik bekliyoruz, bekleyeceğiz.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
dualarımız sizinle...

Etiketler

Niyazi Abim Allah şifalar versin. Ama yine de şanslı çünkü sizin gibi insanlar var yakınında. Bir görüşemedik gitti şu fani dünyada :smiley:

Abi bende Nissan juke vardı onu satıp evin borcunu kapadım. Kredi çekip araç almak istemiyorum kredi borcu olunca krediyi mi ödeyeceksin arabayla mı gezeceksin. İkisinin birden masrafı zorluyor bütçeyi. Bekleyip para biriktireyim öyle alayım diyorum e bu seferde hayat geçiyor :smiley: Bende 10 - 15 bir bir bütçe ayırdım. 10 bini bende 5 bini kredi gibi. Frontera sport düşünüyorum ama yakıt fazla bu arabada. Millet 400 bin - 500 bin yakıyor diyor. e bagajı da ufak tüpü koyunca hiç yer kalmıyor. Ben dalış malzemelerimi daha doğrusu zıpkın sığmıyor diye golf satmış adamım :smiley:
Frontera sportun yakıtı hakkında söylenenler doğrumu ? 2006- 2008 arası 2.2 vardı bende. Kaza yaptım pert oldu arabam. Çok memnundum
ama şimdi aynısından almaya gözüm yemiyor. Bilmiyorum fikrimi değiştirin lütfen :smiley::smiley: Yoksa honda CRV yi, yakıtı ve bagajda ki stepne simit tüp takılabilmesi gibi sebeplerden onu seçeceğim. :smiley::smiley::smiley:

Merhabalar,
Arkadaşlar ikinize de çok teşekkürler, herşeyin başı sağlık.
Murat, kim ne derse desin bilen bilir OPEL, OPEL dir. Benim arabam 2000 model 5 kapı Galloper V6 LPG var km de 45-50 krş yakıyor. Satıyorum niyetim büyük ihtimal le OPEL, olmadı 6 teker panelvan bir araba olacak.
Fani dünyadaki görüşme işine gelince, malum bizler memlekete ne zaman gideriz bellidir. Fındık zamanı bir sıkıntı çıkmazsa köydeyim. Eğer o taraflardaysan görüşürüz, malum sahil yolu bizim bahçenin dibinden geçer.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Niyazi Abi frontera buluşmasına glemmiyeceğim fakat. Yazın memelekete geçtiğim de arayacağım seni söz.

bir de sürpriz katılımcımız olacak... Motorsikleti ile sadece haftasonu için gelecek...

Su anda gezimizin 4ncu gunu olan Demre deyiz. Bu mesaji da konaklama yapacagimiz Andriake Camping ten yaziyorum. Gercekten cok guzel bir yer. Biz bile neden bu kadar gec kalmisiz buraya gelmekte diye hayiflandik... detaylar yarin...

4ncü Gün Demre 'de Konaklama Andriake Camping 'te yapılacak. Barış Bey'in de katkıları ile "Kişi Başı" fiyatı yerine "Çadır Başı" fiyatı geçerlidir.

Yani Kişi Başına Fiyat 12TL iken içinde kaç kişi kaldığı gözetilmeksizin sadece 12TL alınacaktır. Araç Üstü çadırı olanlar ise Karavan Fiyatı olan 25TL ödeyecektir. Bu fiyatlara ayrıca bir de Sabah Kahvaltısı DAHİL'dir.

http://www.andriake.com/prices/

Barış Bey ile hafta sonu görüştüm. Sivrisinek konusuna gelince biz gelmeden 1-2 gün önce tekrar bir ilaçlama yaptırılacağını dolayısı ile sorun olmayacağı bilgisini de kendisinden aldım.

Tekrar tüm rotayı toparlamak gerekirse

1nci Gün Salda Gölü'nde Yeşilova Belediyesinin Ev Sahipliğinde
2nci Gün Beydağları'nda dağ kampı
3ncü Gün Maden Koyu'nda denize sıfır Kamp
4ncü Gün Andriake Camping'te Konaklama
5nci Gün Kaş/Patara Plajı (konaklama yeri henüz seçilmemiştir)
6ncı ve 7nci Gün Fethiye/Babadağ/Ölüdeniz (kamp yeri henüz seçilmemiştir)

Artık vakitte azaldı...

Yine bu arada tüm seyahat için yeterli vakti olmayan dostlarımız günlük katılımlarla aramızda olacaklar... Yani bir gün 6 araç iken ertesi gün 10 araç olacağız... Özellikle Salda Gölü kalabalık olacak gibi...

Hadi hayırlısı...

21 Mayıs 2013 tarihi itibari ile listemiz aşağıdaki gibi...

Geziye Katılacaklar
Emre DÖNMEZ mrdnmz Antalya
Fuat SARPER SARPER16 Bursa
Levent BALIKAY BALIKAY İzmir
Selim Yavuz Chatlaxx Manisa
Engin DURUER -- Ankara
Soner EROĞLU OR-KA Keşif Antalya
Murat Damastyatagan damast İstanbul
Hüseyin KAYAN OTEC OPEL Antalya
Aydın ERASLAN deco33 İstanbul
Serhat TUNÇERİ İzmir
Oktay SELVİ İzmir

Gelmeyi düşünenler
Bluebeyaz
Quinsley
BIM01
cartop
meseregan (2.2 DTI aranıyor :smiley: )
usta_
sisdagili61

Takip edenler
Batuhan06

Tüm gezi yerine arada katılımcı olacak dostlarımız da var. O yüzden düzeni bozar mıyım diye düşünmeyin... bu düzeni dostlar bozamaz aksine keyif katarlar...

güneşli antalya'dan selamlar...

21 Mayıs 2013 tarihi itibari ile listemiz aşağıdaki gibi...

Geziye Katılacaklar
Engin DURUER -- Ankara
Serhat TUNÇERİ İzmir
Oktay SELVİ İzmir
Akın BEY İzmir

Gelmeyi düşünenler
Bluebeyaz
Quinsley
BIM01
cartop
usta_
sisdagili61

Takip edenler
Batuhan06

Tüm gezi yerine arada katılımcı olacak dostlarımız da var. O yüzden düzeni bozar mıyım diye düşünmeyin... bu düzeni dostlar bozamaz aksine keyif katarlar...

yol' Alıntı:
Çok mu belli oldu? ;D Paşam geziyi festivalde bitirseniz ne güzel olurdu :smiley:

arkadaşlar ağır baskı altındayız ne dersiniz? Bizim gezimiz 28 Haziran biter gözüküyor katılımın "yoğunluğu" da Marmara ve civarı bölgeler yani zaten illa ki eve dönüş yapılacak... (inşallah) muhteşem olacak gezimizin bitişi 6ncı Gezenbilir & BOLOFF Doğa Sporları Festivali olsun mu?

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=96630.msg1260056#msg1260056

Ben bir frontera alırsam her şeye ok de. Nasıl alacaz :smiley::smiley::smiley:

Valla güzel fikir hem tarihlerde uyuşuyor. Süper bir final olur. O vakte bir frontera ( 2.2dti sport diye tutturmuyorum artık) alabilirsem bana her yol Bağdat. Lakin 22 haziranda yiyenimin nişanı var. 23- yada 24 haziranda yetişirim ben size.

meseregan' Alıntı:
Ben bir frontera alırsam her şeye ok de. Nasıl alacaz :smiley::smiley::smiley:

Valla güzel fikir hem tarihlerde uyuşuyor. Süper bir final olur. O vakte bir frontera ( 2.2dti sport diye tutturmuyorum artık) alabilirsem bana her yol Bağdat. Lakin 22 haziranda yiyenimin nişanı var. 23- yada 24 haziranda yetişirim ben size.

valla Frontera mevsimimidir nedir anlamadım satan satana :smiley::smiley: inşallah seni de bekliyoruz...

Not: marka/modele takılma gezide bir de Yamaha var :smiley::smiley:

24 Mayıs 2013 tarihi itibari ile listemiz aşağıdaki gibi...

Geziye Katılacaklar

Engin DURUER -- Ankara
Serhat TUNÇERİ İzmir
Oktay SELVİ İzmir
Akın ŞENGEN İzmir

Gelmeyi düşünenler
Bluebeyaz
Quinsley
BIM01
cartop
usta_
sisdagili61

Takip edenler
Batuhan06

mrdnmz' Alıntı:
arkadaşlar ağır baskı altındayız ne dersiniz? Bizim gezimiz 28 Haziran biter gözüküyor katılımın "yoğunluğu" da Marmara ve civarı bölgeler yani zaten illa ki eve dönüş yapılacak... (inşallah) muhteşem olacak gezimizin bitişi 6ncı Gezenbilir & BOLOFF Doğa Sporları Festivali olsun mu?

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=96630.msg1260056#msg1260056
gezimizin bitişi 6ncı Gezenbilir & BOLOFF Doğa Sporları Festivali olabilir. eminim damast katılacaktır zaten yolunun üstü. ehhh bizde arka sokaktan dönelim dersek yolumuz düşür gibime geliyor...

Bir sorum olacak. Illa frontera mi olmasi gerek? :smiley: baska aracla katilamaz miyiz?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR