2. Opel Frontera Buluşması ( Likya Yolları ; 22 - 28 Haziran 2013)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan balikay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 138
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 60,530
Ynt: 2. Opel Frontera Buluşması ( Likya Yolları ; 22 - 28 Haziran 2013)

mrdnmz' Alıntı:
Levent Abi

Stickerlar ne durumda?
emrem stickerlar konusunda ise aşağıdaki stickerlerden isteyen yada eksiği olan bildirim yapsın.

4X4 BAYRAK.JPG

CAMEL TROPYH.JPG

I LOVE FRONTERA.JPG

NATGEOADTÜR.JPG

OPEL MOTOR SPORT.JPG

Etiketler

Levent Abi,

2*NAT GEO
2*gezenbilir
2*sticker4
2*sticker6
2*Gezi özel sticker ı

;D

kıyafetler tamam zaten :D

programda konaklama kısmında değişiklik ve ilave bilgiler var.

https://docs.google.com/forms/d/10a4IriN0CebeYa4nwVWZQvl_sYKzZZY3dEsZzTfd3Pg/viewform

kayıt yaptıranlar lütfen e-postalarını kontrol etsinler...

Geziye katılacaklara bol şans ve iyi geziler dilerim,ancak araç sınıflandırması sadece Opel frontera için mi ? Baka araçlar katıla bilir mi ?
Teşekkürler
Cartop

Arkadaşlar ben frontera almadan neden böle şeyler yapıyorsunuz. Kredi çektireceksiniz bana yine yavv :smiley:
2.2 dti sport varmı temiz bildiğiniz ?

Merhabalar,
Murat kardeş, bunlar var ya bunlar adamın olanca aklını başından alırlar.
Zaten benimkini (var olanını) Levent ve Emre kardeşler aldılar, tabi sadece onlar değil başkaları da var. Şimdi aracımı satıyorum eğer olmazsa üzerine OPEL FRONTERA logoları koyup buluşmaya katılmaya niyetliyim. Zaten beni gönül üyesi olarak kabul ettiler.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

sisdagili61' Alıntı:
Merhabalar,
Zaten benimkini (var olanını) Levent ve Emre kardeşler aldılar, tabi sadece onlar değil başkaları da var. Şimdi aracımı satıyorum eğer olmazsa üzerine OPEL FRONTERA logoları koyup buluşmaya katılmaya niyetliyim. Zaten beni gönül üyesi olarak kabul ettiler.
eyvallah abi gönüllerdesin...

sisdagili61' Alıntı:
Merhabalar,

Niyazi abi bayramda iadei ziyaret var :smiley: detayları gezide konuşuruz inşallah.

arkadaşlarım bu faaliyet 2.frontera buluşması adı altında yapılıyor. bu gezinin formatı ailelerle hafif offroad, kamp, gezi ve deniz tatili dir. sadece kullanacağımız yol orman yolları olacak, tabi ki uygun yerlerde dere, çamur, kum ve kaya oynaşmaları olacak. bu gezi ne bir hard offroad, ne bir yarış, ne de bir karşılaştırma dır. sayfa başında belirtilen gezi konvoy kurallarına riayet eden herkese kapımız açıktır. katılmak isteyen arkadaşlarımız aşağıdaki linkteki formu doldursunlar lütfen.

https://docs.google.com/forms/d/10a4IriN0CebeYa4nwVWZQvl_sYKzZZY3dEsZzTfd3Pg/viewform

meseregan' Alıntı:
Arkadaşlar ben frontera almadan neden böle şeyler yapıyorsunuz. Kredi çektireceksiniz bana yine yavv :smiley:
2.2 dti sport varmı temiz bildiğiniz ?

Murat selamlar. Dizel demesen çok var da dizel temiz zor hakkaten. Şu an ki araç nedir sendeki

balikay' Alıntı:
arkadaşlarım bu faaliyet 2.frontera buluşması adı altında yapılıyor. bu gezinin formatı ailelerle hafif offroad, kamp, gezi ve deniz tatili dir. sadece kullanacağımız yol orman yolları olacak, tabi ki uygun yerlerde dere, çamur, kum ve kaya oynaşmaları olacak. bu gezi ne bir hard offroad, ne bir yarış, ne de bir karşılaştırma dır. sayfa başında belirtilen gezi konvoy kurallarına riayet eden herkese kapımız açıktır. katılmak isteyen arkadaşlarımız aşağıdaki linkteki formu doldursunlar lütfen.

Yani gezimiz TÜM ARAÇLAR İÇİN KATILIMA AÇIKTIR.

Tümüne katılanmayacaklar en azından muhteşem Salda Gölü'ndeki açılışa gelebilirler. Emin olun eğer daha önce görmediyseniz gözlerinize inanamayacaksınız.

Merhabalar,
Gönüllerde minicik bile olsa yer edebildiysek o yeter. Bizim kapı gönlü seviden geçen herkese açık. Ne bulabilirsek yeriz, içeriz.
Bu günlerde eşimin halasının kızı 46 yaşında (kendileri tıp prof'u dur) çok ciddi bir hastalığın pençesinde bir buçuk senede üç defa beyin ameliyatı oldu dün dördüncüsünü önerdiler. Sol tarafı tamamen iptal. Başka kimsesi olmadığından eşim birkaç gün gelip tekrar İstanbul'a gidiyor. Anne baba yaşlı. Tek çocuk olmak ne zormuş, çok pişmanım tek çocukla kaldığıma.
Beni engelleyecek nedenlerin başında sadece o var, inanın ev den pek uzaklaşamıyorum. Hiç birimiz umudumuzu kaybetmedik bekliyoruz, bekleyeceğiz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR