2. Opel Frontera Buluşması ( Likya Yolları ; 22 - 28 Haziran 2013)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan balikay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 138
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 60,599
Ewet gezi için AT lastiklerimi aldım bide vinç siparişi vermeyi düşünüyorum :smiley: vinç için öneri istiyorum 3,2....

Etiketler

ÖNEMLİ!!!

katılımcı olacak kişilerin aşağıdaki bilgileri ACİL olarak

Ad Soyad
Katılımcı Sayısı
Araç Tipi
E posta
Cep Tel No

donmez.emre@gmail.com adresine göndermeleri gerekmektedir.

Teşekkürler.

Katılacak arkadaşlarımızın aşağıda ki link vasıtası ile kayıtlarını yapmaları önemle rica olunur.

https://docs.google.com/forms/d/10a4IriN0CebeYa4nwVWZQvl_sYKzZZY3dEsZzTfd3Pg/viewform

Link sayfasına herkesin ulaşabilip ulaşamadığı konusunda da buraya mesaj yazmanızı bekliyoruz.

İyi Etkinlikler şimdiden.

Linkte açılan sayfanın örnek görüntüsü;

Ekli dosyalar

• 2. Opel - Frontera Buluşması Katılım For
    2. Opel - Frontera Buluşması Katılım For
    58.6 KB · Görüntüleme: 343

Ynt: 2. Opel Frontera Buluşması ( Likya Yolları ; 22 - 28 Haziran 2013)

Moderatörümüzün eline sağlık... Yaptığı uyarıyı dikkate alalım lütfen... bu bilgiler önemli...

bu arada MOTORMANIA dergisi de bizden bahsediyor...

jme6aqmykc9nvmy.jpg

Korkma abi, hayırlısı olsun. Çok güzel bi gezi olacak bundan şüphem yok, ;)

Selamlar
Ramazandan önce düğünlerin bol olduğu zaman ama bir şekilde geleceğiz..

mrdnmz' Alıntı:
takınca foto da isteriz. ölçüler ne? hangi marka? kaça aldın?

daha sorayım mı :smiley::smiley:
Yokohama Geolandar A/T-S G012 245/70R16 106S - 250 X 4 : 1000 TL 245/70/16 (Lastiklerim Temin Sürecinde imiş)

http://www.humaoto.com/Kompresorlu-Vinc-Sentetik-Halatli-12000-lb,PR-196.html (vinç olarakta bunu beğendim yorum bekliyorum)

Quinsley' Alıntı:
Korkma abi, hayırlısı olsun. Çok güzel bi gezi olacak bundan şüphem yok, ;)

İnşallah güzel olacak. Niyetimiz beraber olsun... ;)

Sarper16' Alıntı:
Selamlar
Ramazandan önce düğünlerin bol olduğu zaman ama bir şekilde geleceğiz..

Abi bekliyoruz kısmetse... Ramazan ı bizde düşündük ama düğünleri hesaba katmamıştık ;D ;D

chatlaxx' Alıntı:
Yokohama Geolandar A/T-S G012 245/70R16 106S - 250 X 4 : 1000 TL 245/70/16 (Lastiklerim Temin Sürecinde imiş)

http://www.humaoto.com/Kompresorlu-Vinc-Sentetik-Halatli-12000-lb,PR-196.html (vinç olarakta bunu beğendim yorum bekliyorum)

şahsi fikrim 70 yanak yerine 75 yanak alman olurdu. en azından aracı biraz daha yükseltmiş olurdun. 106S de iyi lastik yük endeksi yüksek... arazide de dirençli lastik. güzel seçim...

Vinç için daha ne yorum yapalım... En kralını seçmişşin zaten :smiley::smiley:

çeki demiri için vakit var. Sen dönünce yollarsın... sonuçta geziye daha var :smiley:

İyi günler
İlgi ile takip ediyorum.
Saygılar

Konuyu;

Etkinlikler - Off Road başlığına taşımam da- Sabitlemem de ve de takvime eklemem de bir sakınca var mı.?

Bu arada 28 - 29-30 Haziran tarihleri arasında Bolu da Gezenbilir Festival yapılacak.

TezzMertek' Alıntı:
Konuyu;

Etkinlikler - Off Road başlığına taşımam da- Sabitlemem de ve de takvime eklemem de bir sakınca var mı.?

Bu arada 28 - 29-30 Haziran tarihleri arasında Bolu da Gezenbilir Festival yapılacak.

elbetteki yok... Aksine çok seviniriz...

teşekkürler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,607
Kaydolan Son Üyemiz
yoldakiDeli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR