2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,014
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,531
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

bende ahmet arkadasıma katılıyorum heycan fena sardı bacayı cumartesiye ne kaldıki diye avutuyorum kendimi

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

ARKADAŞLAR Bİ BAYAN ARKADAŞIMA İŞ ARIYORUM.. GERÇEKTEN İŞİNİ İYİ YAPAN SIKI BİR SEKRETERE İHTİYACI OLAN VARSA BANA MESAJ ATSIN.. AVRUPA YAKASI TAKSİM CİVARI OLURSA SÜPER OLUR... ŞİMDİDEN İLGİLENEN ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM...

Hanim efendi (bir isminiz vardir muhakkak ama ben bilmiyorum) diger topige atmişsiniz zaten orda yazan arkadaşlar burda yaziyor. isterseniz genelde bu konuyu belirtebilirsiniz. böylece herkez gorur. Ha illada toyata saybi iş yardimci olsun derseniz bunuda anlarim.

VALLA ÖYLE Bİ TERCİHİM YOK TABİKİ.. ÖYLESİNE YAZDIM İŞTE DENK GELDİ... YANLIŞ ANLAMAYIN PLEASE..

Hanimefendi caps kapatip yazarsaniz neden yanliş anliyalim. Yardimci olmak istedim sadece neticede babaniz fj 40 ilgilendigi surece başimizin tacisiniz.

He okeydir... sevgiler.....

Tamamdir Nilay hanim saygilar.

konuyla ilgili özel mesaj atarsanız sevinirim... muhabbetiniz bol olsun.. iyi akşamlarr

Arkadaşlar burası muhabbet yeri deyil,hele hele sayın jupitergs iş ilanı yeri hiç deyil,birdaha bu tarz yazılarınızı görmek istemiyorum :mad: Aksi halde moderatörlere bildirmek zorunda kalacağım.

Arkadaşlar tekrar hatırlatayım;SAPANCA GİŞELERİNDEN KAMP ALANINA HAREKET 09:30.Yani buluşma saati deyil,lütfen dikkatli olalım,sonra karışıklık çıkmasın.09:30 dan önce orada olunki,araç numaraları ve stickerlar dağıtılacak 8)

1-Tuğsan Moral (tugsan75) Toyota Land Cruiser vx80 İstanbul MT lastik+Vinç+3 kilit+telsiz
2- H.Sedat Başar(hsbasar) Toyota Land Cruiser FJ 40 Ankara
3- Erkan Baydemir (CDM-SUBARU ) İstanbul
4- Çağlar (çağlar) Toyota Land Cruiser VX 80 Ankara
5- Cihanülker Toyota Land Cruiser VX 100 Ankara lastik cooper + vinç+ arka + orta kilit + telsiz
6- Umut Çelikel (umutcelikel) Toyota Land Cruiser BJ 60 Ankara Maxxis MT, 12.000lb vinç, arka kilit, CB telsiz
7- Mucahit maden (Redline) Toyota Land Cruiser HDJ 80 İstanbul lastik STT- 3 kilit- vinç- uhf cb fm pmr telsiz
8- Ahmet ÇEPNİ (Rebo) Toyota Land Cruiser BJ70 İstanbul Federal MT - 11000lb Vinç - telsiz
9- Ersun Büyükpınar (OffRoader-EB) Toyota Land Cruiser HZJ 80 İstanbul Goodyear MTR, 3Kilit, 12000lb Warn
10-Ahmet Demir (Ahmet07) Toyota Land Cruiser VX 80 Antalya telsiz-lastik-3kilit-vinç
11-Erdoğan Özdemir Toyota Land Cruiser VX 80 Antalya 3-kilit
12-Halit Kavuk Toyota Land Cruiser VX80 Antalya 3kilit
13-Ali Özkan Toyota Land Cruiser Prado Antalya vinç-3kilit
14-Lokman Yavuz Toyota Hilux Antalya lastik-klit-vinç
15-Burak Ayvaz ( eko ) Toyota Hilux İstanbul MTR lastik / telsiz / halat / yetişirse vinç
16-Onur Kolçak (fastjunkie) Toyota 4x2 Hilux Ankara
17-Altan (altay41) Toyota Land Cruiser VX 80 İzmit MT Lastik+3 Kilit+Telsiz
18-Heytem Dağıstanlı (xxsilveradoxx) Toyota Land Cruiser Fj 70 İstanbul MT lastik-vinç-telsiz
19-Kağan Morkoç (T392syncro) Toyota Land Cruiser VX 80 Ankara
20-Selcuk KOCA (crocodile hunter ) Toyota Land Cruiser Fj 70 KOCAELİ
21-Ergün ÜÇYAŞAR (ergunucyasar) Toyota Land Cruiser FJ 40 İstanbul
22-Salih Karakaş (scrambler) Toyota Hilux YALOVA
23-Sabit Nebioğlu (Lazoğlu) Toyota Land Cruiser VX 80 Ankara Goodyear MTR lastik vinç ,arka ve ön diff.kilit ,
24-cem tascıoğlu Toyata Land Cruiser fj 40 istanbul master craft mt lastik vinç.telsiz.dif lock.hıjack .
25-serdar cömert Toyota land cruser vx80 Antalya lastik-kilit-vinç-telsiz
26-Ali BORAZAN (alihay) Toyota 4 Runner Mersin
27-Şükrü K. MERGEN (mergen) Toyota Land Cruiser HJ62 İstanbul MT lastik + vinç + arka LSD + ön Aussie (yetişirse) + telsiz
28- Mustafa ERKİŞİ Toyota Hilux Osmaniye MTLASTİK coop.STT,LSD kilit, VİNÇTabor9000k)
29- İsmail ÖZTÜRK Toyota Land Cruiser BJ60 İstanbul MT Lastik + telsiz
30-Ahmet Öztürk (aozturk ) Toyota Land Cruiser BJ60 İstanbul MT Lastik + vinç + telsiz
31-Ahmet Kavuşturan Toyota Land Cruiser Prado İstanbul
32-Togan Alper Toyota Land Cruiser FZJ 100 İstanbul BFG A/T, Orta ve Arka Kilit
33-Ertan özkal toyota runner Antalya Telsiz
34 Suphi Hacıtalipoğlu Toyota Land Cruiser fj40 Antalya
35-Serkan SAYGAN (pandiperi) Toyota Land Cruiser vx100 İzmir AT Lastik, orta-arka difflock, telsiz (cihandan), Rom
36-Recep (Fissek) Toyota Land Cruiser vx 80 Bursa MT lastik, 3 kilit, vinç,hijack, telsiz.
37-Erkan Okumuş(simurg2) Toyota Land Cruiser BJ 75 İstanbul
38-Mustafa ÖZDAĞ Toyota Land Cruiser VX 80 KOCAELİ
39-Fazıl Akıncı Toyota Land Cruiser KZJ 120 İstanbul M/S Lastik
40-Cenk Özalp Toyota Land Cruiser FZJ80 İstanbul Goodyear MTR, 3 kilit, vinç
41-Fatih YAZICI Toyota Hilux 4x4 Kocaeli Lastik AT-Kilit yok-Vinç yok ama öne arkaya strepler bağlı hazır...
42-İlker Erdoğan (moger) Toyota Land Cruiser vx80 İstanbul MT lastik+3 kilit+vinç
43-Burak Akkan Toyota Land Cruiser FJ40 İstanbul Petlas (çamur) lastik+ Telsiz (ayarlamaya çalışıyorum)
44-kenanyama Toyota Land Cruiser VX 80 istanbul 3 kilit telsiz.
45-berna &recep pehlevan toyota lan cruiser bj45 istanbul insa turbo lastik, 2 vinç, 1 kilit
46-tem servis toyota land cruiser hj 61 istanbul mt lastik
47m faruk kayhan toyota land cruser fj 62 antalya mt lastik+telsiz+vinç

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylas

RedlinE' Alıntı:
Hanim efendi (bir isminiz vardir muhakkak ama ben bilmiyorum) diger topige atmişsiniz zaten orda yazan arkadaşlar burda yaziyor. isterseniz genelde bu konuyu belirtebilirsiniz. böylece herkez gorur. Ha illada toyata saybi iş yardimci olsun derseniz bunuda anlarim.

;D

jupitergs' Alıntı:
VALLA ÖYLE Bİ TERCİHİM YOK TABİKİ.. ÖYLESİNE YAZDIM İŞTE DENK GELDİ... YANLIŞ ANLAMAYIN PLEASE..

sizden ricam birde büyük harf kullanmasanız .çok iyi olacak ,bu arada babanız ne oldu konuşabildimi sedat beyle ??? ???

Arkadaşlar benim yazdıklarım görünmüyormu acaba, ??? Lütfen, bu sayfa geziyle ilgili haberlerin yazıldığı sayfa,jupitergs ile muhabbet yeri deyil,kendisiyle sohbet etmek istiyorsanız,özelden mesaj atın,burada konuyu takip ediyoruz.

tugsan75' Alıntı:
Arkadaşlar benim yazdıklarım görünmüyormu acaba, ??? Lütfen, bu sayfa geziyle ilgili haberlerin yazıldığı sayfa,jupitergs ile muhabbet yeri deyil,kendisiyle sohbet etmek istiyorsanız,özelden mesaj atın,burada konuyu takip ediyoruz.

tuğsan galiba mesajlar geç geliyor seninkini 5-6 dak sonra farkettim ;)

tugsan75' Alıntı:
Arkadaşlar tekrar hatırlatayım;SAPANCA GİŞELERİNDEN KAMP ALANINA HAREKET 09:30.Yani buluşma saati deyil,lütfen dikkatli olalım,sonra karışıklık çıkmasın.09:30 dan önce orada olunki,araç numaraları ve stickerlar dağıtılacak 8)

1-Tuğsan Moral (tugsan75) Toyota Land Cruiser vx80 İstanbul MT lastik+Vinç+3 kilit+telsiz
2- H.Sedat Başar(hsbasar) Toyota Land Cruiser FJ 40 Ankara
3- Erkan Baydemir (CDM-SUBARU ) İstanbul
4- Çağlar (çağlar) Toyota Land Cruiser VX 80 Ankara
5- Cihanülker Toyota Land Cruiser VX 100 Ankara lastik cooper + vinç+ arka + orta kilit + telsiz
6- Umut Çelikel (umutcelikel) Toyota Land Cruiser BJ 60 Ankara Maxxis MT, 12.000lb vinç, arka kilit, CB telsiz
7- Mucahit maden (Redline) Toyota Land Cruiser HDJ 80 İstanbul lastik STT- 3 kilit- vinç- uhf cb fm pmr telsiz
8- Ahmet ÇEPNİ (Rebo) Toyota Land Cruiser BJ70 İstanbul Federal MT - 11000lb Vinç - telsiz
9- Ersun Büyükpınar (OffRoader-EB) Toyota Land Cruiser HZJ 80 İstanbul Goodyear MTR, 3Kilit, 12000lb Warn
10-Ahmet Demir (Ahmet07) Toyota Land Cruiser VX 80 Antalya telsiz-lastik-3kilit-vinç
11-Erdoğan Özdemir Toyota Land Cruiser VX 80 Antalya 3-kilit
12-Halit Kavuk Toyota Land Cruiser VX80 Antalya 3kilit
13-Ali Özkan Toyota Land Cruiser Prado Antalya vinç-3kilit
14-Lokman Yavuz Toyota Hilux Antalya lastik-klit-vinç
15-Burak Ayvaz ( eko ) Toyota Hilux İstanbul MTR lastik / telsiz / halat / yetişirse vinç
16-Onur Kolçak (fastjunkie) Toyota 4x2 Hilux Ankara
17-Altan (altay41) Toyota Land Cruiser VX 80 İzmit MT Lastik+3 Kilit+Telsiz
18-Heytem Dağıstanlı (xxsilveradoxx) Toyota Land Cruiser Fj 70 İstanbul MT lastik-vinç-telsiz
19-Kağan Morkoç (T392syncro) Toyota Land Cruiser VX 80 Ankara
20-Selcuk KOCA (crocodile hunter ) Toyota Land Cruiser Fj 70 KOCAELİ
21-Ergün ÜÇYAŞAR (ergunucyasar) Toyota Land Cruiser FJ 40 İstanbul
22-Salih Karakaş (scrambler) Toyota Hilux YALOVA
23-Sabit Nebioğlu (Lazoğlu) Toyota Land Cruiser VX 80 Ankara Goodyear MTR lastik vinç ,arka ve ön diff.kilit ,
24-cem tascıoğlu Toyata Land Cruiser fj 40 istanbul master craft mt lastik vinç.telsiz.dif lock.hıjack .
25-serdar cömert Toyota land cruser vx80 Antalya lastik-kilit-vinç-telsiz
26-Ali BORAZAN (alihay) Toyota 4 Runner Mersin
27-Şükrü K. MERGEN (mergen) Toyota Land Cruiser HJ62 İstanbul MT lastik + vinç + arka LSD + ön Aussie (yetişirse) + telsiz
28- Mustafa ERKİŞİ Toyota Hilux Osmaniye MTLASTİK coop.STT,LSD kilit, VİNÇTabor9000k)
29- İsmail ÖZTÜRK Toyota Land Cruiser BJ60 İstanbul MT Lastik + telsiz
30-Ahmet Öztürk (aozturk ) Toyota Land Cruiser BJ60 İstanbul MT Lastik + vinç + telsiz
31-Ahmet Kavuşturan Toyota Land Cruiser Prado İstanbul
32-Togan Alper Toyota Land Cruiser FZJ 100 İstanbul BFG A/T, Orta ve Arka Kilit
33-Ertan özkal toyota runner Antalya Telsiz
34 Suphi Hacıtalipoğlu Toyota Land Cruiser fj40 Antalya
35-Serkan SAYGAN (pandiperi) Toyota Land Cruiser vx100 İzmir AT Lastik, orta-arka difflock, telsiz (cihandan), Rom
36-Recep (Fissek) Toyota Land Cruiser vx 80 Bursa MT lastik, 3 kilit, vinç,hijack, telsiz.
37-Erkan Okumuş(simurg2) Toyota Land Cruiser BJ 75 İstanbul
38-Mustafa ÖZDAĞ Toyota Land Cruiser VX 80 KOCAELİ
39-Fazıl Akıncı Toyota Land Cruiser KZJ 120 İstanbul M/S Lastik
40-Cenk Özalp Toyota Land Cruiser FZJ80 İstanbul Goodyear MTR, 3 kilit, vinç
41-Fatih YAZICI Toyota Hilux 4x4 Kocaeli Lastik AT-Kilit yok-Vinç yok ama öne arkaya strepler bağlı hazır...
42-İlker Erdoğan (moger) Toyota Land Cruiser vx80 İstanbul MT lastik+3 kilit+vinç
43-Burak Akkan Toyota Land Cruiser FJ40 İstanbul Petlas (çamur) lastik+ Telsiz (ayarlamaya çalışıyorum)
44-kenanyama Toyota Land Cruiser VX 80 istanbul 3 kilit telsiz.
45-berna &recep pehlevan toyota lan cruiser bj45 istanbul insa turbo lastik, 2 vinç, 1 kilit
46-tem servis toyota land cruiser hj 61 istanbul mt lastik
47m faruk kayhan toyota land cruser fj 62 antalya mt lastik+telsiz+vinç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

SON KONULAR

Geri