2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 347
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,189
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)

altug onaran' Alıntı:
zaten o aracın koltuğuna oturan bir daha düzelmiyor ;D ;D ;D

Ben zaten anormaldim... tekirdağ' da Naci abinin 8ini kullandığımdan beri gözlerim felfecil okuyor ;D

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)

ndoganci' Alıntı:
.......................
ipucu : krank

Hadi ya.... daha neler..... eksantrik, chip zart zurt.... Offfffff....
Pontiac amerikan makinayı hemi yapıp supercharger bile bağlar bunlar.....

Take it easy...
Take it easy... ;D

Mert benden önce gerekeni söylemiş ama, böylesi güzel bir fotoğrafın arada kaynamasına gönlüm razı gelemezdi.
Reha bey ve Canon bir araya gelirse, sonuç işte böyle göz kamaştırıcı oluyor.
Teşekkürler Reha bey.. Teşekkürler tüm fotoğraf ve videoları çeken arkadaşlar..

img_0192_std_std.jpg

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Ka

hural' Alıntı:
Mert benden önce gerekeni söylemiş ama, böylesi güzel bir fotoğrafın arada kaynamasına gönlüm razı gelemezdi.
Reha bey ve Canon bir araya gelirse, sonuç işte böyle göz kamaştırıcı oluyor.
Teşekkürler Reha bey.. Teşekkürler tüm fotoğraf ve videoları çeken arkadaşlar..

Selamlar
bu fotograf'ı eşim Türkan çekmiş idi, mesajınızı kendisine ilettim.. reha

reha' Alıntı:
Selamlar
bu fotograf'ı eşim Türkan çekmiş idi, mesajınızı kendisine ilettim.. reha

Zaten hep söylemişimdir. Türkan hanım tele ile senden daha başarılı :smiley: Darılmaca yok ;D

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Ka

reha' Alıntı:
Arkadaslar,
cok miktarda fotoğraf olduğu için, fotograflari GEÇİCİ olarak

www.rehayurdakul.com/temp20091107Sarialan

adresine koydum, lutfen fotograflarınızı hemen indirin, linki carsamba günü silmek istiyorum. Zira bildiğiniz gibi, kurallarına göre başka siteye link vermememiz tercih nedeni. herkese güzel bi hafta dilerim, reha

Not: bu fotografları sitede kullanabilirsiniz, maalesef iş yoğunluğundan dolayı ben fırsat bulamıyorum

Arkadaslar,
öncelikle bizim ekibin (eşim Türkan, arkadaşımız Hamit ve ben) çektiği fotoğraflar için övgüleriniz bizleri çok mutlu etti, çok teşekkürler ederiz. Daha önce de belirttiğim gibi, link vermeyi tercih etmediğimiz içini yukarıdaki linki siliyorum. Bu arada, fotografların "full-size" versiyonunu isteyen olur ise, lütfen bana "fotograf adı" ile mesaj atar ise, fotografı mail edebilirim. Ancak unutmayın ki, fotografların tam boyu 3-4MB. civarında oluyor. Bir başka etkinlikte buluşmak üzere, hepinize güzel günler dilerim, reha

Fotoğraf ve videolar harika elinize sağlık ;)

reha' Alıntı:
Selam Nejat,
niye darılayım? gurur duyarım ancak.. reha

;D Rehacım ben birkaçını indirdim hergün birini duvar kağıdı yapıyorum pek keyifli oldu doğrusu. Tekrar ellerinize sağlık.

ndoganci' Alıntı:
ya aslında bende gelmek istiyorum ama sizinkiler çok tutucu be Cihan :smiley:

Abi bu lafı duymamış kabul ediyorum :'( malum gezi Toyota gezisi ama yayla herkezin,ben söyledim,listeye farklı marka isim yazılamaz ama kapımız herkeze açık,boşunamı yaylaya çıkıyoruz ;D ;D ;D

tugsan75' Alıntı:
Abi bu lafı duymamış kabul ediyorum :'( malum gezi Toyota gezisi ama yayla herkezin,ben söyledim,listeye farklı marka isim yazılamaz ama kapımız herkeze açık,boşunamı yaylaya çıkıyoruz ;D ;D ;D

Tuğsan... Ağzından bal damlıyor ;) ;D ;D

Nejat ne ballı adamsın... batmış araban bile harika görünüyor... :smiley: Hakan eline gözüne sağlık

edaghan' Alıntı:
Nejat ne ballı adamsın... batmış araban bile harika görünüyor... :smiley: Hakan eline gözüne sağlık

Evet Reha beyin deniz kenarında çektiği muhteşem görüntülere ilave olarak harika kollaksiyona sahip olacak bu gidişle.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR