xano
Moderatör
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)
.
.
xano' Alıntı:Bu şirin terliklerin sahibi kimdir?
edaghan' Alıntı:Nejat ne ballı adamsın... batmış araban bile harika görünüyor...Hakan eline gözüne sağlık
xano' Alıntı:geçte olsa bir fotoğraf ekleyelim
xano' Alıntı:Bu şirin terliklerin sahibi kimdir?
Volk' Alıntı:nejat abi aracınız diğer defenderlara göre çok sade olmasına rağmen o kadar orijinal o kadar özgün duruyor ki anlatamam.hele ki arka camdaki DEFENDER yazısı ayrı bir hava katıyor.gerçekten çok güzel bir aracınız var
nkurtkaya' Alıntı:O yazı eski Deferder'cı yeni capon Umut'un hediyesi. Aracın üzerinde tuttuğum tek yapıştırma![]()
ndoganci' Alıntı:ya aslında bende gelmek istiyorum ama sizinkiler çok tutucu be Cihan![]()
ndoganci' Alıntı:mesut
çok tşk ederim ancak defenderiı tamire bıraktım bu haftasonu arabasızım, bu durumda maalesef gelemiyorum ama önümüzde daha çoook haftasonu var, hele bir kar başlasın bak gör her haftasonuı oradayız)))
ndoganci' Alıntı:mesut
çok tşk ederim ancak defenderiı tamire bıraktım bu haftasonu arabasızım, bu durumda maalesef gelemiyorum ama önümüzde daha çoook haftasonu var, hele bir kar başlasın bak gör her haftasonuı oradayız)))
keyifadami' Alıntı:resimlr geciktigi için kusura bakmayın ....