2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 347
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,190
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)

cihanülker' Alıntı:
abi krank bilmemde , nejat bizi ankarada drunk diye biryere götürdü ,az kaldı karteri bırakıyordum içmekten yavvv ;D ;D ;D ;D ;D ;D

orası benimde ankaraya ilk gidildiğinde yapılacaklar listemde...

Etiketler

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)

cihanülker' Alıntı:
mutlaka ara abi gelince memnuniyetle eşik ederiz sana ;)

benim içmem şöförlüğümden iyiydi bi aralar...şimdi ikisi de eh işte...

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Ka

cihanülker' Alıntı:
valla v8 tutuldum o ses ,o nefes alışları ,tırmanışlar ,mükemmel ,bir tane alıp yapayımmı diye düşünmeye başladım ,hüseyin ustayla ,yavuz öğlen yemeğinde bendelerdi ,bayağı muhabbetini yaptık v8 çok farklıymış gerçekten :eek: :eek: :eek: :eek:
Neden olmasın Cihan abi alırız sanada askeyiyeden çıkma tenekelerden ;D ;D ;D ;D

Yavaşş beyler ayip oluyor. Cihan abi uyma sen bunlara arkadaşlara

RedlinE' Alıntı:

cihan abi eski LR ci ;D ;D bu bir bocalama dönemi artık rüyalarını V8 defenderler süslüyo ;D ;D ;D

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Ka

RedlinE' Alıntı:
Bizimle takılanların sonu ya defender almak , yada defender diye sayıklamakla geçiyor ;D ;D ;D ;D

Adam 40 yaşina gelmiş ugraşamam demiş sanayilerde almiş LC bulmuş dogru yolu
Allahim bütüm forumdaş kardeşlerime dogru yolu goster onlarida tyt ci yap amin...

RedlinE' Alıntı:
Adam 40 yaşina gelmiş ugraşamam demiş sanayilerde almiş LC bulmuş dogru yolu
Allahim bütüm forumdaş kardeşlerime dogru yolu goster onlarida tyt ci yap amin...
Sanayimi orada nere defenderle sanayi arasında bir bağ kuramadım hani 20 yıldır sanayideyim işe bile giderken defenderle gitmiyorum benim defender asfalt sevmiyorda ;) ;) ;)

Ben sizin yalancinizim. Gecen gün bir kaç resim koymuştunuz bütün arabalarin altinda yag vardi.

RedlinE' Alıntı:
Ben sizin yalancinizim. Gecen gün bir kaç resim koymuştunuz bütün arabalarin altinda yag vardi.
O damlamalar birnevi yağ cubuğu damlama keserse yağı bitmiş demektir :smiley:

ya aslında bende gelmek istiyorum ama sizinkiler çok tutucu be Cihan :smiley:

nkurtkaya' Alıntı:
O Naci. Nejat ben oluyorum, Alfonse yanlışlıkla Nuri dedi bana. Tiny'i görünce Naci'yi Nejat, Nejat'ı Nuri yaptılar... E tabiii alışık olmayan bünyede bu tip kekeleme, isim karıştırma gibi yan etkileri var Defender'in ;D ;D ;D

hör hör hör makinaları görünce valla dilim şeysime yaptı ;D
Bide,
Ankara' da bi makina yapılyor, breh breh breh....... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR