2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Altun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 926
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,284
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

bigfoot' Alıntı:
selçuk senin en bük karın bütün aktivitelere katılmandı.
biz yarışmanın diğer etaplarından haberimiz yoktu desek yalan olmaz.
yolun bir gün tekirdağ tarafına düşerse mutlaka gel.
en azından bir köfte ısmarlarız...

bu teklif tüm gezenbili için geçerli heralde hakan bey ;)

Etiketler

başımız üstünde yeriniz var.bu gün kulüpte genel kurul toplantısı vardı.
önümüzdeki planlardan biride GEZENBİLİR ailesini güzel bir offroadda misafir etmek...

walla süper olur
tekirdağ köftesi yemeyelide baya olmuştu :smiley:
işallah en yakın zmanda tanışabilirz hakan bey

Arkadaşlar aklıma gelmişken;
Cumartesi gecesi teleskobu kuran ve bize gökyüzünü anlatan arkadaşlara çooook çoooook teşekkür ederim. Onları da tebrik etmeden geçemeyeceğim. Farklı bi tat yaşattılar bize:smiley: İsimlerini bilmiyorum ama. Onlar da festivalin isimsiz kahramanları olsun:smiley:))

Gökyüzü gözlemi arkadaşlarımız Ferhat Şirin, Nermin Şirin, Hasan Gez ve Erkan Yücel tarafından yapıldı. ;)

Ben de kendilerine teşekkür ediyorum.

teşekkür ederim bambina. burada onları anmasak olmaz gerçekten:smiley:

süpperr,
bizde de resim ve video çok,ama vaktim olmadı.şu andada tatile geldim en kısa zamanda bende nasıl yükleneceğini öğrenebilirsem yükleyeceğim.ayrıca,20 si cumartesi akşam ateş başında canlı olarak gitar çalan ceren ablaya,onu bulup çalmasına ikna eden babama ve ceren ablanın sabah 04 e kadar gitar çalmasına izin veren anne ve babasınada çooooooookkk teşekkürler. ;D botu ile bizi gezdiren birol abiye,hakan abiye ve yanımızda olan serkan abiyede çooookk teşekkürler.byee.

öncelikle merhaba =) tesadüf tam benden bahsedilmiş.. öncelikle o gece beni dinleyen herkese asıl ben teşekkür ederim. bunun dışında gerçekten çok güzel bir festivaldi. her ne kadar Gezenbilir ailesiyle topuk yaylasında tesadüfen tanışmış olsakda. herkes gerçekden çok sıcakkanlıydı hiçbir aksilik yokdu. etkinkinlik dolu bir haftasonu oldu bizim içinde. çektiğimiz(babamın çektiği) fotoğrafları yollayacağız.. teşekkürler.

Haklısın hakan abi tüm clasmanlarda yarışmam,oynamam avantaj dediğin gibi, sizinde yapılı araçlarınız karınızdı, benim araç satandart ne lastik,ne kit,nede kilitli defim vardı, artı araç büyük ağır, offroad da yapabildiğim oydu o araçla napim saygılar abim.

Pazar gezmesinden kareler. Bizi aralarına kabul eden Jeep'cilere tekrar teşekkürler :smiley:

sellçuk' Alıntı:
Kofte nezaketin içinde :smiley: ayrıca teşekkür ederim abi sağol inşallah.

o kadarda kendini hafiften alma.aracın gerçekten güzeldi.senin plotajlığınıda hafife alma.
sonuçta gerçekten başarılıydın.
bizim araçlara gelince özellikle benimki yarıştan çok ağır offroad için yapıldı.
sen birde onu çamurda karda görsen....

köfteye gelince bir porsiyon köftenin kırk yıl hatırı var ;D ;D ;D

yaw bu böyle değildi ama ::smiley: ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR