2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Altun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 926
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,296
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

yol' Alıntı:
Kabul görmeme gibi bir durum söz konusu değil ama malesef yerel yönetimle görüşmek için iki kez Bolu'ya gelmemize rağmen hiçbir konuda (seyyar tuvalet, araçsız gelecekler için etkinlik alanına servis, karavancılar için elektrik, aydınlatma, ambulans ve itfaiye aracı) destek alamadık.

Çoooook şey kaybetmişiler.......!!!

Etiketler

Fatih bey teşekkürler çok güzel olmuş.

Esra abla çok güzel ya beni baştan sona çekmiş arkadaşın, ellerinize sağlık müziksiz halini sizden alabilmem mümkün mü ablacım, face in sol ön patisi acıyomu hala ?

özelden mail adresini yollarsan bu akşam yollamaya çalışırım. yetişmezse en erken1 hafta sonraya kalır. yarın ev taşıyorum. internet ne zaman bağlanır bilmiyorum.
face in patisi iyi çok şükür, sağolasın.
Bu arada tekrar tebrikler :smiley:

Üçü Biarada nın Değişik Versiyonları :D

GetAttachment.jpg

1.jpg

25.jpg

ergun abi zaten tek kişilik dev gösteri :smiley:

Süppeerrrr Kankalllaaarrrrr Festivalde Hızlarını Alamamışlar Akçakoca Yoluna Düşmüşleerrrr;D

3.jpg

seçcuk geldik yaş 35 yolun yarısı türkiye şartlarında :smiley:)genç kardeşlerimizin önünü açmak lazım ve onların başarılarını kutlamak destek olmak yanlarında olduğumuzuda göstermek lazım ..ben hep sevinmişimdir arkadaşlarım başarınca kazanınca allah her konuda başarılı kılsın seni umarım bi sonraki festivalde hep beraber oluruz

Hakan abi teşekkürler bende sizi tebrik ediyorum sizlerin araçları görünce ne yalan söylim tırstım ama sonunç benden yana :smiley:)

Ünal abi tekrar teşekkür ederim abimsin bu sözlerin beni dahada mutlu etti abim sağol sanada söylediğim gibi gözlerim seni aradı orda, ama yok tun dediğin gibi seneye inşallah abicim iyi dileklerin için teşekkürler şuanda izindeyim yolum düşünce uğrarım gene abim laflarız, tampon için falan gelirim, 2 hafta dedi usta hanii :smiley:)

selçuk senin en bük karın bütün aktivitelere katılmandı.
biz yarışmanın diğer etaplarından haberimiz yoktu desek yalan olmaz.
yolun bir gün tekirdağ tarafına düşerse mutlaka gel.
en azından bir köfte ısmarlarız...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR