2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Altun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 926
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 111,495

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Ben fotoğraf çekerken arkadaş da kompakt makine ile küçük küçük videolar çekmiş. fazla oynatmış kamerayı ama yine de Fatih in videosunu beklerken ağzımıza bal çalar :smiley:

http://www.dailymotion.com/video/x9oa23_2gezenbilir-festivali-topuk-yaylasi_travel

http://www.dailymotion.com/video/x9oagf_2gezenbilir-doya-sporlary-festivali_auto

http://www.dailymotion.com/video/x9oalk_2gezenbilir-doya-sporlary-festivali_auto

http://www.dailymotion.com/video/x9opf7_2gezenbilir-doya-sporlary-festivali_auto

merhaba arkadaşlar gezenbilir allesine çok teşekür ediyorum böyle bir organizasyon yaptıkları için. trakoff olarak katıldık. çok iyi dereceler elde ettik offroad oyunlarında iddalı 10 no turuncu suzukiyle yarıştık. aracımız arızalı da olsa tek çekerde farklı bir taktikle sizlere heyecanlı dakıkalar yaşatık.trakoff yeni bir klüp olmasına ragmen,gezenbilir ailesi gibi emin adımlarla ilerliyor.festivale 15 kişilik ekip ile katıldık.festivalde emegi geçen herkesin eline saglık birdahaki festivalde görüşmek üzere... bizi izlemeye devam edin

videolar süper ellerinize sağlık

bu arada beni ve aracımı orda kimse farketmedi off road oyunlarına bile kabul etmediler ya pistin kenarında öylece arabamla baka kaldık bülent insan yanımızdan geçerken bi korna çalardı be ;D

festival.jpg

Tarık,
Neden kabul etmediler. Gerekcesi neymiş. Gerçekten üzüldüm.

arwin' Alıntı:
:D :D :D Gönlümüzdeydin ya Tarık ...

bedenim orda olmasa bile ruhum sizlerin yanındaydı abi hata gece kimse cadır vermeyince bende ağaçta yattım biliyormusun abi ;D :D :smiley: ;)

ata036' Alıntı:
bedenim orda olmasa bile ruhum sizlerin yanındaydı abi hata gece kimse cadır vermeyince bende ağaçta yattım biliyormusun abi ;D :D :smiley: ;)
Ya Tarık sabaha kadar ateşin başında demlenip sonra da seni eve bıraktık ya...
Sen içme bu kadar Tarık zaten zor taşıdık bi de hafıza kaybı..... :D :D

Sizin biraz daha fotoğrafınız vardı hepsini foruma koymadım. Orjinallerini e-paket :smiley:D) yapıp gönderirim ikinizede :smiley:

arwin' Alıntı:
Ya Tarık sabaha kadar ateşin başında demlenip sonra da seni eve bıraktık ya...
Sen içme bu kadar Tarık zaten zor taşıdık bi de hafıza kaybı..... :D :D

abi ben sarhoş olmam :D o kadar arkadaşım heeeeeyyyyt varmı
ne yapıyom ben ya saroş felan değildim abi lütfen yani

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR