2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Altun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 926
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 111,098
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Esra hanım bu bile yeter valla elimde hiç bu günle ilgili bana özel foto yok. Bir tek video vardı . Makbule geçti.. Birde sizler profosyonel kişiler olduğunuz için bizim çektiklerimizden çok farklılar. Daha bir keyifli oluyor sizin fotolar. Baksanıza su damlacıkları bile nasıl canlı canlı. Resmen o anı yeniden yaşadım :smiley: Ellerinize sağlık tekrardan..

Etiketler

ata036' Alıntı:
videolar süper ellerinize sağlık

bu arada beni ve aracımı orda kimse farketmedi off road oyunlarına bile kabul etmediler ya pistin kenarında öylece arabamla baka kaldık bülent insan yanımızdan geçerken bi korna çalardı be ;D

festival.jpg

korna da çaldım pati de çektim ama sen yoktum :(

bi dahakine ikimiz peş peşe gideriz kardeş ne yapayım bu seferlik kendimi böyle avutayım dedim :D :D

FATİH BEY ÇOK GÜZEL BİR VİDEO HAZIRLAMIŞSINIZ.ELİNİZE SAĞLIK.BİZ DE 10 NOLU TURUNCU SUZUKİ İLE KATILDIK.SİZDEN RİCAMIZ BİZİM YARIŞIN VİDEOSUNUN TAMAMIMI ELİNİZDE MEVCUT İSE FORUMDA YAYINLAYABİLİRMİSİNİZ? ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKÜRLER :smiley:

Fatih bey bizim de 5 ve 6 nolu beyaz xj lerinki de varsa yayınlarsanız seviniriz...

fatih eline sağlık çok güzel olmuş. bu kadar güzel çekeceğini bilseydim bütün yarışmalara katılırdım. off-road dahil:smiley:

jumanji14' Alıntı:
Organzasyon için yerel makamlar ile ilgili görüşmeler konusunda da yardımcı olabiliriz...
(Aladağlarda yapılmak istenen Organizasyonun yerel makamlarca kabul görmediği hakkında bir şeyler duydum ne kadar doğru bilemiyorum)

Kabul görmeme gibi bir durum söz konusu değil ama malesef yerel yönetimle görüşmek için iki kez Bolu'ya gelmemize rağmen hiçbir konuda (seyyar tuvalet, araçsız gelecekler için etkinlik alanına servis, karavancılar için elektrik, aydınlatma, ambulans ve itfaiye aracı) destek alamadık.

yol' Alıntı:
Kabul görmeme gibi bir durum söz konusu değil ama malesef yerel yönetimle görüşmek için iki kez Bolu'ya gelmemize rağmen hiçbir konuda (seyyar tuvalet, araçsız gelecekler için etkinlik alanına servis, karavancılar için elektrik, aydınlatma, ambulans ve itfaiye aracı) destek alamadık.

Bolu adına utanç duydum :(

yol' Alıntı:

İlginç,birçok il tanıtım imkanı veya konumu gereği turistik tanıtım yapamazken,bu tür yaklaşımları anlamak çok zor..

Vizyon ve misyon sahibi yönetici olmak , olabilmek her makam sahibinin harcı değil ; onun için bazı yöneticiler gönülden sevilir sayılır, bazıları ise makamı gerektirdiği için sevilir ve mecburiyetten sayılır...

4 L' Alıntı:
Vizyon ve misyon sahibi yönetici olmak , olabilmek her makam sahibinin harcı değil ; onun için bazı yöneticiler gönülden sevilir sayılır, bazıları ise makamı gerektirdiği için sevilir ve mecburiyetten sayılır...

Kesinlikle haklısınız,Asıl üzüldüğüm konu bu yöneticilerin yerel TV'lerde,Gazetelerde çıkıp,İlimizin Turizm ile gelişeceğini sık sık dile getirmeleri...:(

keyifadami' Alıntı:
resimlerin bir kısmı bunlar ..
http://picasaweb.google.com/otomekanikl/2009062021DuzceGezen?authkey=Gv1sRgCMuq9eX3pdrmigE#

buda diger link ...

http://picasaweb.google.com.tr/otomekanikl/GezenBilir?authkey=Gv1sRgCNGoypvRz4SgmgE#

hüseyin bey
yaptığınız araclar gibi resimlerde çok güzel
elinize sağlık

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR