2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Altun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 926
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,759
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Gezenbilire yakışan harika bir festivali geride bıraktık.Evet biraz yorulduk,birazda güneşin altında kavrulduk belki ama, buna değdi.Sanal ortamda muhabbet edip,dost olduğumuz çeşitli illerden gelen arkadaşlarla tanışıp kaynaştık.Giderken arkasında bir tane bile çöp bırakmayan,doğa sever birsürü kaliteli insanlarla tanışma fırsatımız oldu.Bu festivalin oluşumunda emeği geçen,uzak,yakın demeden gelen herkese teşekkür ederim.

''Vinci ben alıcam abi'' deyip dediğini yapan Selçuk Şahin kardeşime,oyunlarda gösterdiği üstün performansından ve azminden dolayı tebrik ediyorum.Artık birara ıslatırız vinci Selçuk. :smiley:

Ayrıca off-road etabındaki performansından dolayı Ahmet arkadaşımızı (vosdost) tebrik ederim.O cüssedeki bir aracı (karavanı) o etaba sokma cesareti ve sorunsuzca bitirmesi gerçekten cesaret ve ustalık ister.Aracını iyi tanımak uyum içinde olmak bu olsa gerek.

Etiketler

mazeretim vardı siz festivaldeyken ben tramem ekibi ile (www.tramem.org) ahanda bu fotoğrafları çekiyordum

İlk kez fotoğraflayan kişi olarak mutluluk duyduğum Türkiyenin 168. memeli türü Hatay Dağ Ceylanı (Gazella gazella)

20 06 2009 087.jpg

cem sen neden gelmedın abıcım?
muhteşem bir festivaldi.emeği geçen herkeze teşekkürü bir borç bilirim.ilk kamp girişinde bizleri karşılayan fotografcılık klubu uyelerinede teşekkurler.:smiley:ilk girişte ilk aldığımız izlenim ciddi bir organizasyona geldiğimizdi.vede bundan sonraki gezilerde ekmek konusunu ben halledicem şimdidenherkezin haberi olsun.(çok kiymetli hemşerim sedat)

bir kac fotograf da benden :smiley:

100_0302.jpg

100_0303.jpg

100_0304.jpg

hakan3005' Alıntı:
cem sen neden gelmedın abıcım?
muhteşem bir festivaldi.emeği geçen herkeze teşekkürü bir borç bilirim.ilk kamp girişinde bizleri karşılayan fotografcılık klubu uyelerinede teşekkurler.:smiley:ilk girişte ilk aldığımız izlenim ciddi bir organizasyona geldiğimizdi.vede bundan sonraki gezilerde ekmek konusunu ben halledicem şimdidenherkezin haberi olsun.(çok kiymetli hemşerim sedat)
benım kızın okul gosterısı vardı o yuzden katılamadım. ekmek ler super lavaslarda tek kelıme ıle ama o kurabıye neydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee abı bır tanesı bır tepsı baklava bedel.
un kurabıyesı varsa kesın gelıyorum. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR