2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Altun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 926
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,380

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Amatör bir ruh ile aylarca geç saatlere kadar yapılan toplantılar, maddi yönü hesaba dahi katılmadan özverili çalışmalar,harcanan emek ve sonuçta profesyonellere taş çıkartan bir buluşma... Eğer IBM yada Pfizer yada para pul mefrumu olamayan global bir şirket yapsa ancak bu kadarı olurdu, yoruldunuz emeğinize sağlık, hakkınızı helal edin. Çok güzeldi...

Oyunlara katılıp güzel bir seyir sunan tüm pilot arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum, hepsi birbirinden iyi idi ancak o kocaman ve (diğerlerine göre) hantal karavan defender'i mükemmel pilotajı ile parkurdan çıkartan vosdost'a ayrıca teşekkür ve tebrik ediyorum, bir araç ancak bu kadar iyi tanınabilir ve kullanılabilir.

İlk geldiğim andan itibaren azmini ve kararlılığını gördüğüm ve vinci çok istediğini her fırsatta belirten Selçuk'u da tebrik ediyorum . Ama selçuk o vinci bir pazar günü beraber kutlamak ıslatmak lazım.

izin formu süper olmuş :smiley: evli değilim şuana kadar böyle bir izin formu doldurmadım ama evlenince ne olur bilmem :smiley:

Allahım sana şükürki bu kampa katılmışım yarebbim:smiley:Adnan Abimizin bizlere kesintisiz olarak hazırlayıp sunduğu o lezziz tatları,Emin Abimzin veOğuzan Beyin bizimle payaştığı kahvaltıyı,çay krizlerimize yetişen komşularımızı,bitmek bilmeyen güzel aktiviteleri,döner kuyruklarındaki hoşsohbetleri,ateş başı gitar,dinletilerini,o muteşem doğa manzarasıyla bütünleşen sıcak ve samimi kamp ortamını unutmak imkansız..Bu kadar kalabalık ve aktivitesi bol bir etkinlik ancak bukadar güzel ve sorunsuz idare edilebilirdi.Emeği geçen herkese teşekkürler..

cumartesi 17:00 gibi katıldığımızdan az sayıda da olsa ekteki fotoğrafları çekebildim. Yanarım yanarım gece yıldızları çekemediğime :(

HKN_7073.jpg

HKN_7078.jpg

HKN_7087.jpg

HKN_7220.jpg

HKN_7291.jpg

kemal bey merhaba aslan akşam koşarak eve gidiyormuş boğa aslan arkadaş gel biraz muhabbet adelim demiş aslanda geç kaldım hanım kızar diye cevap vermiş boğada hanım dan ne korkuyorsun bu kadar demiş .Aslan ulan beni evde bir aslan bekliyor seninki gibi inek beklemiyor demiş. Burak bey in asaletindendir yengemden izin alamaması .saygılar.Burak bey hoşgörünüze sığınarak yazdım bu fıkrayı bende katılamadım inşallah bir dahaki etkinliğe katılırız.

Güzel bir etkinlikti. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. 8 araçlık konvoy eşliğinde Samandere Şelalesine'de uğradık dönüşte. Düzce'de daha önce yapılan off road şenliğinde gidememiştik zira. Düzce'deki off road etkinliği her ne kadar Gezenbilir linklerinde de duyurulmuş olsada o etkinliği düzenleyen arkadaşlara binek araçla geldiğimizi söyledik ama yardımcı olmamışlardı.
Bu organizasyonda Serkan beyle zaman zaman karşılaştık ama kendisine sitemmi edeyim yoksa teşekkürmü edeyim bilemedim. Kötü komşu mal sahibi yapar derler. Birikimlerimizle gidememenin hıncıyla Suziki jeep aldık. ama vize problemini aşamadığımızdan bu etkinliğe yetiştiremedik.

ata036' Alıntı:
ya arkadaşım tamam anladık seneye görücem ben sizi 2000 km az değil gelemedik işte ne bu kadar üstümüze geliyosunuz ayıp ya valla perişan ettiniz gelmeyenbilir arkadaşları bende dahil :D
bülent kardeşim aracın müthiş bi dahaki sefere inşallah ayarlar sivasda buluşup peşpeşe gideriz bu arada unutmadan en uzun yol rekorunuda ben kırarım :D:D
sen gelde tüm rekorlar senin olsun iki madalya 2 tişört birde uzatma kablosu aldım seneye sana veririm :smiley:

İki gündür okuduğum yorumlardan, tüm yorgunluğumuza değdiğini görüyorum.
Emek veren ve katılan herkese teşekkürler...

Bülent abi, hayırlı olsun yeni aracınız. :smiley:

tek kelimeyle süper keşke katılabilseydim.

İşte ekip, İşte form, işte üyelerimiz, biz buyuz. Her yükün altından kalkan büyük bir camiayız

bilgisayarıma yüklemek için ayırdığım resimleri photo buckete yükledim ama çevirme yaptığım resimler çevrilmemiş gibiydi. bunları şimdilik yüklüyorum. medaratör arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR