2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Altun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 926
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,301
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

birkaç foto daha

Resim 001 (Small).jpg

Resim 084 (Small).jpg

mehmet anıl (8) (Small).jpg

Etiketler

Uzun zamandır festival için uğraşan arkadaşların emekleri boşa gitmemiş, gayet güzel, sorunsuz bir etkinlik olmuş. Bu boyutta bir organizasyon kolay değildir sanırım, çok yorulduğunuza eminim, ellerinize sağlık arkadaşlar, bu yüksek katılım emeklerinizin karşılığı olmuştur umarım ;)

şenliğe katılan tüm gezenbilirler elele vererek çektikleri fotoğrafları ardarda foruma koyup tüm gelmeyenbilirleri pişman etmeyi başardı :D emeği geçen herkese teşekkürler çok güzel bi şenlik olmuş bir sonraakine hepberaber oluruz umarım ;)

peyzajist' Alıntı:
şenliğe katılan tüm gezenbilirler elele vererek çektikleri fotoğrafları ardarda foruma koyup tüm gelmeyenbilirleri pişman etmeyi başardı :D emeği geçen herkese teşekkürler çok güzel bi şenlik olmuş bir sonraakine hepberaber oluruz umarım ;)
ya arkadaşım tamam anladık seneye görücem ben sizi 2000 km az değil gelemedik işte ne bu kadar üstümüze geliyosunuz ayıp ya valla perişan ettiniz gelmeyenbilir arkadaşları bende dahil :D
kokteknik' Alıntı:
muthiş güzel bir organizasyon du yer mekan dostluklar oyunlar yarışlar inanılmaz güzeldi çok keyif aldım teşekürler GEZENBİLİR
birkaç foto da bende
bülent kardeşim aracın müthiş bi dahaki sefere inşallah ayarlar sivasda buluşup peşpeşe gideriz bu arada unutmadan en uzun yol rekorunuda ben kırarım :D:D

Arkadaşlar fotoları bekliyoruz.Gerçi benden çok PC. ve mouse yorulmaya başladı ;D ;D ;D
Beklemeye devaaaaaam :D ;D

Söylenecek hiçbir şey kalmamış.herşey mükemmel ötesi GEZENBİLİRLİR farkı her zaman ön planda.emeği geçen herkezin ellerine sağlık.özellikle yönetimdeki arkadaşlarımı kutluyorum bu emek sanıldığı kadar kolay olmuyor.Başarılarınızın devamını diliyorum.SAYGILARIMLA

Güzel keyifli, eğlenceli, doğa sporlarının yapıldığı, kamp özlemimizi giderdiğimiz, doğa ile iç içe, nefis bir organizasyonu geride bıraktık. Yeni dostlar ve dostluklar edindik. Online görüp konuştuğumuz birçok arkadaşımızla yüzyüze görüştük sohbet etme imkanına sahip olduk.

Planlama, Altyapı çalışmalarından, Uygulama ve bitiş aşamasına kadar emek verilen uzun bir yolda ve zaman zaman uykusuz gecelerin aradından, ekip olarak güzel bir festival organizasyonu ortaya koyduk. Emek veren tüm arkadaşları tebrik ederim.

Hazırlık aşamasında ve etkinlik boyunca canları çıkıncaya kadar çalışan ve hiçbir zaman "gık"ları çıkmayan, şikayet etmeyen arkadaşlara, Uzak yollardan gelerek etkinliğe katılan ve dostluklarını esirgemeyen Gezenbilir ailesine teşekkür ediyorum... :smiley:

Herkezi ellerine sağlık,harika vakit geçirmişsiniz.İnşallah birdahakine bende aranızda olurum.

Bu arada arazi için bende üzgünüm ama Türkiyede böyle durumlara çoktan alışmış olmamız lazım.Sebebine gelince Paran varsa güç sendeyi,aile büyüklerimizin dışında,diğer büyüklerimiz bize her fırsatta gösteriyorlar.Onun için daha yok olan ne yerlerimiz var,burası onların yanında Devede kulak kalır.

Ortam güzel,
Hava güzel,
insanlar güzel,
organizasyon mükemmel,
Çok teşekkür ediyoruz...

Çok sayıda fotoğraf çektim. Bazıları;
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

IMG_6586.jpg

IMG_6588.jpg

IMG_6601.jpg

IMG_6594.jpg

IMG_6600.jpg

Çiçekler böcekler...
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

IMG_6606.jpg

IMG_6612.jpg

IMG_6645.jpg

IMG_6689a.jpg

IMG_6691.jpg

Yürüyüş ve kano gezileri...
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

IMG_6608.jpg

IMG_6609.jpg

IMG_6615.jpg

IMG_6669.jpg

IMG_6671.jpg

Astronomi Faaliyetleri...
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
Gözlem yaparken doğum günü balonunu görünce bu ne yahu dedim ve teleskopla ne olduğunu görmüştüm.

Doğadan başka görüntüler...
[attachment=4]
[attachment=5]

IMG_6657a.jpg

IMG_6658a.jpg

IMG_6659a.jpg

IMG_6711.jpg

IMG_6744.jpg

kanodan düstügümüzdeki fotografta vaaar...biz cekenlerinkini topyalıp yaymayacaktık internete...yayılmıs bile:D:D:D

metehan-arz' Alıntı:
Çilekler Harika Ama Gerçekten..!Satan Kişinin Hakkını Yememek Lazım ;D

kücük dag cilekleri iyiydi ama diger organik dedigi cilekleri şekere bana bana yedik:D:D

Kamp alanımız
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
Muhabbet ettiğimiz yaylanın yerlilierinden Mustafa Amca
[attachment=4]
Şirin
[attachment=5]

IMG_6649.jpg

IMG_6706.jpg

IMG_6703.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR