2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Altun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 926
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 111,116
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

ve üzülerek toplanma anı...

SL270499.jpg

Etiketler

En güzel kamplarımdan birini yaşadığım Gezenbilir festivalinde, Dünyanın en kaliteli insanlarıyla tanıştığımı düşünüyorum.Bana bu fırsatı veren, en başta sevgili Kemal SARIGÜL beyefendi ve bize 3 gün boyunda sıkılmadan katlanan çok kıymetli eşine, dünya tatlısı Tuğçe ve Buse'ye.Yine arkadaşlık ve dostluk standartlarını yükselten sevgili Exper oto Serkan beyefendiye, son olarak ta sevgili iş arkadaşım Hakan BULU beyefendiye canı gönülden sonsuz teşekkürü borç bilirim.

serkann' Alıntı:
yaylaları gezerken dikkat ettiğimiz doğaya zarar vermeden ve yayla halkını rahatsız etmeden dolaşmaktı..ergun abi sağolsun gördüğü herkesle sıcak yakınlaşma gösterip hem yol sordu hem hatırlarını sordu...:smiley:

Kesinlikle buna hassasiyet gösterdik, daha detaylı bir resimle yaylalarda aldığımız yolu gösteriyorum size....

[attachment=1]

yol.jpg

film şeridi gibi izledim tüm fotoları. emeği geçenlerin eline, yüreğine sağlık. tebrikler.

süper bi fetivall olmuşş.oraya gidememenin pişmanlığını bşr kez daha yaşadımm :-[

oranın havası burda nerde !! yeniden dönmek istiyorum geldiğimden beri... sadece çileklerimle yetiniyorum :smiley: kökleriyle aldığım çilekler
yeni yerlerinde bahçemdeler
tez zamanda olsalar da
İstanbuldakiler de yeseler
:smiley:

Çilekler Harika Ama Gerçekten..!Satan Kişinin Hakkını Yememek Lazım ;D

resimler ve videolar süper
paylaşım için teşekkürler

İşte budur :smiley:. En çok merak ettiğim konuydu. Festival alanı nasıl bırakılacaktı. Toplayacak çöp bulamamışsınız. İnanılacak gibi değil. 1000 kişi üç gün süreyle kamp yapıyor ve toplanacak çöp bulunamıyor :eek:. Gözlerim doldu. Bu ne müthiş bir şeydir :smiley:. Kendimizle ne kadar gurur duysak azdır.

eftaLYa' Alıntı:
Salı akşamı ( 16 haziran ) saat 23:30 gibi yollara düştük..
Bu akşam ( 22 Haziran ) saat : 21:30 da evimdeydim.. Festivalin ardından bir gün daha kendimize gelelim , biraz daha keyfini çıkarım diye kalan gruptanım :D
Bitmesin dediğim bir haftaydı. Hazırlık aşaması da katılımcı ve yönetici arkadaşlarımla geçirdiğim zamanda mükemmeldi.

Emeği geçen herkese , katılan tüm dostlarımıza , katılamayan ama yürekleri bizlerle olan herkese... TEŞEKKÜRLER :smiley:
Genel itibari ile kurallara uyulduğundan sorunsuz bir haftasonu yaşadık.
Ayrıca çevreye, doğaya gösterdiğiniz saygı içinde bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Dün hemen hemen herkes gittikten sonra aldık ellerimize büyük çöp torbalarını başladık tüm alanı taramaya. Neredeyse hiç kimse çöp bırakmamıştı. Gezebilirci budur işte dedik :smiley:

Seneye daha güzel bir festivalde birlikte olmak ümidi ile.

(not: Fotoğraf oldukça çok ama müsadenizle önce biraz dinlenme... :smiley: )

Çöp konusunda gerçekten tüm katılanlara teşekkür borçluyuz.

Pazar akşamı festivale ait tüm alanı çöp torbalarıyla dolaştık, nerdeyse toplayacak çöp bulamadık. Bırakanlar da, poşetlere doldurup bir köşede uygun bir şekilde bıraktılar. Bize çok iş kalmadı...

Bir kez daha Gezenbilir farkını anladık. :smiley:

kelimenin tam anlamıyla harika , söylenicek başka söz yok
inşallah seneye bende varım.

Yahu yeter, insan evladına bu yapılmaz! Tamam gelemedik, tamam pişmanız ama bu da olmaz ki ;D

İşin şakası bir tarafa tüm yönetici arkadaşların ve tüm katılımcıların ellerine ayaklarına sağlık... (Tabi destekçilerin de ;D )

Eee? Bu kadar mı fotoğraf??? ;D

BamBina' Alıntı:
Çöp konusunda gerçekten tüm katılanlara teşekkür borçluyuz.

Pazar akşamı festivale ait tüm alanı çöp torbalarıyla dolaştık, nerdeyse toplayacak çöp bulamadık. Bırakanlar da, poşetlere doldurup bir köşede uygun bir şekilde bıraktılar. Bize çok iş kalmadı...

Bir kez daha Gezenbilir farkını anladık. :smiley:

Biz çöpümüzü çok sevdik vali mali ,röportaj dinlemedik hep yanımızda gezdirdik,ordan konteynerların oraya gönderdiler orada da yokmuş çöp yeri,en son dönerci ile anlaştık döner almayıp çöp verdik.

[attachment=1]

biz vali ve çöp torbamız.jpg

muthiş güzel bir organizasyon du yer mekan dostluklar oyunlar yarışlar inanılmaz güzeldi çok keyif aldım teşekürler GEZENBİLİR
birkaç foto da bende

wse (21) (Small).jpg

Resim 109 (Small).jpg

wse (9) (Small).jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.